Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:24)
1. Blogi nustatymai, persviestas kadras smile.gif per sviesus, kartais specialiai pereksponuoja, tuomet buna isdegimai ivairus, kartais netycia.. cia jau man atrodo netoli pereksponavimo, nes man yra smarkiai per sviesiu, plokscia, nebelieka seseliu, momentais atsiranda isdegimu smile.gif
2. turiu issisaugojusi paletes spalvu kokias keicia tam tikras action'as smile.gif jo, reik daug sluoksniu turet, kiekvienam veiksmui po sluoksni smile.gif taip galesi bet kada ji panaikinti ar pan.. o del issaugojimo nzn smile.gif

O, butu neblogai tada iskart po akim tureti, tai jei gali,per skype permesk. O gal gali trumpai kaip nors instruktele parasyti,kaip tu tuos sluoksnius susikuri? Gali irgi per skype, kad cia ne OT'inti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:20)
Astyte sudetingesniu daiktu pasirinkt jau tikriausiai nesugebejai biggrin.gif geerai manrods.. ale trecio neiziuriu.. tamsuuu labai smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 28, 22:20)

ASTYTE, neistampyk taip puslapio  mirksiukas.gif Trecia man i abu paskutinius fokusuota.

didesnėje nuotraukoje matosi lyg gerai sufokusuota, bet pritariu, kad nelabai aiškiai matosi čia įkėlus g.gif padarysiu dar pirmam namų darbui nuotraukų, kad tvirtą pliusą gaučiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 23:27)
nerodo man, ka parasei  blink.gif  ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:14)
3. www.flickr.com

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 28, 23:27)
O, butu neblogai tada iskart po akim tureti, tai jei gali,per skype permesk. O gal gali trumpai kaip nors instruktele parasyti,kaip tu tuos sluoksnius susikuri? Gali irgi per skype, kad cia ne OT'inti  smile.gif

ryt ok? luztu smile.gif toj su nosim rasyt pradesiu

Liamuna tai tu varyk tik biggrin.gif komentuok kaip iseina, mes jau atsirinksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:30)

dekui, bandysiu ikelti per ten, nors neisivaizduoju kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:30)
ryt ok? luztu smile.gif toj su nosim rasyt pradesiu

Liamuna tai tu varyk tik biggrin.gif komentuok kaip iseina, mes jau atsirinksim biggrin.gif

*ok,zinoma, as jau pati eisiu tuoj gult
** biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 birželio 2009 - 22:32
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:30)

lotuliukas.gif

Labanakt, rytoj bus geresne diena. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 28, 22:19)
Zitlali, nu zinok bandziau su actionais pazaisti, tai zinok visai ju veikimo priincipo nesuprantu. Darau,ka ten raso, bandau koreguoti spalvas ir pan, bet ant galo uzseivint neleidzia. As ant vieno backgroundo darau viska,gal delto cia taip?
Ir kaip tu pvz atskiri,kuris actionas yra kuris, nes ten ju tikrai 9 galybes,nebesuprantu ,ka kuris duoda  unsure.gif

nemazai action'u pasako su kuriuo sluoksniu butent reikia daryti viena ar kita zingsni.Jei action'a naudoji mygtukiniu budu, tadum reikia paciai viska nusistatyti bet ir tai duoda lenteles, kuriose paraso ko is taves Ps tikisi, kad padarysi.cia gerai apie actionus parasyta, pasiskaityk, gal pravers tau mirksiukas.gif
Papildyta:
Chi chi chi, ne i ta gelyte ziurit, pas maniske rankose yra pora sauluciu, ot tongue.gif
astyte,
trecias blogai, pasirink geresnius daiktus, geriau kad skirtingi butu, skirtumas fokusavime aiskiau matysis
Atsakyti

Kritikai smile.gif noreciau zinoti kas negerai, kaip tecniskai atlikta blush2.gif
cia ne visos nuotraukos, bet kitos kazkodel neisikele g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zana, visos isskyrus paskutine man geros, na gal pirmoj reikejo truputi zemiau pritupti ir daugiau is sraiges lygio fotografuoti.O va paskutinej, tos dideles sraiges galetu uti toliau ir labau bliure, o maziukas toks daugiau i fotoaparata atsitrenkes, ryskesnis ir didesnis, nes dabar pasimeta jis toje foto.Beje spalvos man visur geros.Hmmm, dar ziu antroj platesne ryskumo zona galejo but, kad abi sraiges fokuse ir vienodai ryskios butu.
Bet paskutines foto ideja liuks.Tik igyvendinti dar reiktu ja geriau.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 29, 00:08)
Zana, visos isskyrus paskutine man geros, na gal pirmoj reikejo truputi zemiau pritupti ir daugiau is sraiges lygio fotografuoti.O va paskutinej, tos dideles sraiges galetu uti toliau ir labau bliure, o maziukas toks daugiau i fotoaparata atsitrenkes, ryskesnis ir didesnis, nes dabar pasimeta jis toje foto.Beje spalvos man visur geros.Hmmm, dar ziu antroj platesne ryskumo zona galejo but, kad abi sraiges fokuse ir vienodai ryskios butu.
Bet paskutines foto ideja liuks.Tik igyvendinti dar reiktu ja geriau.

labai aciu uz kometarus. del tos mazytes sraigytes , tai sutinku pilnumoi, bet taip norejau ikelti sita foto blush2.gif tos sraiges tikrai galejo buti tolkiau, bet yra kaip yra, tokio kadro nebepagausiu jau rolleyes.gif

p.s. su spalvom nieko nedariau, kazkaip ryskiai gavosi, nustatymai neblogi matyt buvo, nors ir apsiniauke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 28 birželio 2009 - 23:17
Gal kam bus idomu filmukas
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 29, 01:02)

Kaip seima thumbup.gif
Atsakyti