Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 29, 00:10)
jai galit imeskit nuoroda per kur foto keliat, vis raset, bet as niekaip nesugebejau nuorodos isisaugoti  blush2.gif

http://www.imageshack.us/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 23:14)

smarkiai vagia kokybe smile.gif kaip ir photobucket ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 22:15
labą vakarą 4u.gif ar naujokus dar priimate? smile.gif vis paskaitau, paskaitau šią temą - noriu kartu mokintis ax.gif
keliu pirmą namų darbelį, dėl viso pikto jei dar priimsit smile.gif
user posted image
Atsakyti
bus nuolaida 4u.gif

http://www.copy1.lt/
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:04)
Giedre, supratau.. vis galvoju kas man tavose foto kliuna, nu visos plokscios.. nera erdves pojucio  g.gif ir pereksponuotos dauguma gelyciu  unsure.gif noris ziurint akinius nuo saules uzsidet smile.gif

ka tai reiskia ? rolleyes.gif Jo,spalvos tokios labai ryskios, bet taip atrodo nenaturaliai ryskios, net neisivaizduoju kaip taip galima padaryti be PS.

O bitutes ryskumas labai geras. Tik gelyte suspausta. Bet manau sudetinga viska kompoziciskai atlikt,kai susikoncentruoji ties pvz vabalu, ziuri kad ranka nesudrebetu,kad nenuskristu ir pan, apie kompozicija net negalvoji tada smile.gif

Zitlali, nu zinok bandziau su actionais pazaisti, tai zinok visai ju veikimo priincipo nesuprantu. Darau,ka ten raso, bandau koreguoti spalvas ir pan, bet ant galo uzseivint neleidzia. As ant vieno backgroundo darau viska,gal delto cia taip?
Ir kaip tu pvz atskiri,kuris actionas yra kuris, nes ten ju tikrai 9 galybes,nebesuprantu ,ka kuris duoda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 birželio 2009 - 22:22
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:15)
smarkiai vagia kokybe smile.gif kaip ir photobucket ir kt.

as per sita visada keliu, o dar yra kazkoks flick? ar kaip tiksliau? gal sita nuoroda imesti per kur ten keliasi ax.gif
Atsakyti
Astyte sudetingesniu daiktu pasirinkt jau tikriausiai nesugebejai biggrin.gif geerai manrods.. ale trecio neiziuriu.. tamsuuu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 22:18)

o reiks darytis,nes labai jau daug fotkiu nedarytu prisikaupe. bigsmile.gif

ASTYTE, neistampyk taip puslapio mirksiukas.gif Trecia man i abu paskutinius fokusuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 birželio 2009 - 22:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:33)

paskutine fotke tokia linksma, man ji thumbup.gif atrodo

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:04)

cis bandziau vel batus kankint  g.gif

na del batu, tai batai fotogeniski, o del kompozicijos jau ir pati sakei, jog neinkamas rakursas.

nesikomentuoja snd, matyt ne ta nuotaika, matau kas nepatinka, bet negaliu suformuluoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 21:37)
Labas, gelyte...
user posted image

Ne "Labas gelyte.." o "Labas kopūste !!!" smile.gif
Aišku apačios trūksta, bet labai faina

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 28, 23:19)
1. ka tai reiskia ? 
2. Zitlali, nu zinok bandziau su actionais pazaisti, tai zinok visai ju veikimo priincipo nesuprantu. Darau,ka ten raso, bandau koreguoti spalvas ir pan, bet ant galo uzseivint nrlridzia. As ant vieno backgroundo darau viska,gal delto cia taip?
Ir kaip tu pvz atskiri,kuris actionas yra kuris, nes ten ju tikrai 9 galybes,nebesuprantu ,ka kuris duoda  unsure.gif

1. Blogi nustatymai, persviestas kadras smile.gif per sviesus, kartais specialiai pereksponuoja, tuomet buna isdegimai ivairus, kartais netycia.. cia jau man atrodo netoli pereksponavimo, nes man yra smarkiai per sviesiu, plokscia, nebelieka seseliu, momentais atsiranda isdegimu smile.gif
2. turiu issisaugojusi paletes spalvu kokias keicia tam tikras action'as smile.gif jo, reik daug sluoksniu turet, kiekvienam veiksmui po sluoksni smile.gif taip galesi bet kada ji panaikinti ar pan.. o del issaugojimo nzn smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 23:19)
as per sita visada keliu, o dar yra kazkoks flick? ar kaip tiksliau? gal sita nuoroda imesti per kur ten keliasi  ax.gif

parasiau kaip tiksliau smile.gif virsuje www.flickr.com

iki ryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 22:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:24)

parasiau kaip tiksliau smile.gif virsuje

nerodo man, ka parasei blink.gif ax.gif
Atsakyti