Zitlali: Patiko tavo foto mergiotės su auskaru. Gražios spalvos ir gražioje vietoje jūs čia fotkinotes.
O kaip tu darai su WB gamtoje? Nustatinėji ten saule, debesuota, šešėlis, ar šaudai su auto ?
O kaip tu darai su WB gamtoje? Nustatinėji ten saule, debesuota, šešėlis, ar šaudai su auto ?
QUOTE(Jurga @ 2009 06 28, 22:39)
et, čia nenukirpta , o jb verčiau kaip ir tu rašei su grayscale, paskui gradient map, ir tada dar kontrastą didinau...
gal pasviesint labiau dar reikejo ?... ar gal niekur ner ten sviesiu spalvu.. nes toks truputi murzinas jau atrodo kadras... nors paziejau darkart, tai gal gerai? nebezinau, pasimeciau.. gal kas da pakomentuos
QUOTE(olo @ 2009 06 28, 22:42)
Zitlali: Patiko tavo foto mergiotės su auskaru. Gražios spalvos ir gražioje vietoje jūs čia fotkinotes.
rankinis WB dabar pas mane visad tik vos pakeiciu aplinka ir iskart reguliuojuosi
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 00:03)
Sveikos sian turininga diena parsinesiau daug foto tvarkymui... drauge be manes pagimde... nefotkinau... taip greit ivyko, nespejo man paskambint
ryt pakomentuosiu foto, sian nusikaliau cia viena is siandienos:
Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda
ryt pakomentuosiu foto, sian nusikaliau cia viena is siandienos:
Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda
Vat sita man maziausiai vykusi is tavo serijos. Nzn kazko nekabina, tas seselis ant kaktos ir veidas labai jau suspaustas atrodo.
Kitos trys super super Actionai labai faini,gaila neatsimeni.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 19:33)
Su makro, bet labai sunku pagauti judesi ir siaip astru kadra gauti, reikia labai labai lavinti nedrebancia ranka mane tas labai erzina ir pvz is toli jei bandai pagauti momenta, tai be sansu.. neimanoma del to labai noriu televyko
nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas
nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas
Sita man labai gerai ziurisi, tokia gyva, naturali. Tiktu kokiai reklamai Ir dar pries tai judesio foto irgi labai.
O del Britny speras panasumo,tai ir man iskart pamacius tokia mintis sove
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:04)
Del batuku ir man krenta i akis tas centravimas pirmo ir antro plano.
Kerolli, patiko tavo bandymai save (kaip supratau) paveiksluoti. Pirmas porteretas idomus kampas, antroj judesys geras pagautas. Bet siaip zemes per daug, virsaus per mazai, trukdo ta uzuilaida pakabinta.
Pirmoji su kojom man tokia irgi savotiska, bet nelabai supratau, kas ja noreta pasakyti. Zole labai grazios spalvos ir tie raudoni naguciai idomiai ziurisi
Antra - nea. Kazkaip tas ranku-koju derinys nzn, nelabai man tokio tipo patinka. Bet spalvos,ryskumas geras, man gal spalvota labiau patinka.
Ievosiau, del pirmos foto pritariu Zitlali, kopustas per daug kadro uzima, atrodo kad jis dominuojantis objektas. Bet siaip visai grazus kadras, jb patinka. O ta kur prie medelio-tai manau galima ir geresniu variantu pagaudyti
Giedre, del foto su mergaite, tai tik seimos albumui, ir tai manau jei cia tavo dukryte- gali zyymiai emocingesniu ir geresniu kadru pagaudyti.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:43)
gal pasviesint labiau dar reikejo ?... ar gal niekur ner ten sviesiu spalvu.. nes toks truputi murzinas jau atrodo kadras... nors paziejau darkart, tai gal gerai? nebezinau, pasimeciau.. gal kas da pakomentuos
rankinis WB dabar pas mane visad tik vos pakeiciu aplinka ir iskart reguliuojuosi
dėkui, pabandysiu dar paeksperimentuot su šviesinimu, kontrastu ir pan.
Beje, o rankinį wb dažniausiai nusistatinėjate su servetėlėm, pop.lapu ar bet kuom kas balta toj aplinkoj?
QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 21:54)
pirmoje truksta pedu.. kazkaip nukirstos per skaudziai... siaip fainiai, spalvos ryskios patinka
antroje keistai man tie nenulakuoti ranku nagai, tokia truputi nzn.. nu nelabai man sis kadras, jei butu ir ranku ir koju lakuoti ar siaip kazkas sumastyta tai joa.. bet db.. j/b nesiziuri, nes jame apart spalvu nelabai kas yra ir to X
trecioje apversciau foto, kad kakta apcioje butu, kojos virsuje.. formatas nepatinka, nesiziuri
per daug grindu, per mazai erdves plaukam pirmame plane pedos ir uodega, o plaukai besimaskatuojantys prapuola, lieka kazkoks bardakelis radiatorius su uzuolaida kazkaip nlb irgi... nors nekliutu , jei ne vaizdas, jog nusistatei ant statyvo kamera, blogai priverzei ir ji pasmuko
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2009 06 28, 22:52)
Beje, o rankinį wb dažniausiai nusistatinėjate su servetėlėm, pop.lapu ar bet kuom kas balta toj aplinkoj?
su wb filtru kiti su stiklainio pusiau permatomu baltu dangteliu matuoja da plepejome apie tai kazkur.. plepaluose, ar cia.. nepamenu
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 28, 22:50)
Vat sita man maziausiai vykusi is tavo serijos. Nzn kazko nekabina, tas seselis ant kaktos ir veidas labai jau suspaustas atrodo.
tai cia as isgimdyt bandziau kazka originalesnio tai prikadravau nesamoniu reiks susikaupt perdaryt.. bet va su tuo CPL suds toks, kad atspindziu nebelieka akyse kazkaip pamirsau nusisukti, ir jis man tokias akis matines padare
Citra del filtru, tai nenuima spalvu, man priesingai-sodresnes dienos metu kai saule sviecia, ten juk pasisukiot galima ir nusistatai (bent CPL, linijiniam kitaip kiek zinau), o del tamsumo tai joa.. daug foto sudirbau del to nu gyveni ir mokais o del wb tai su filtru
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:40)
Giedre ner ryskumo danguje visai... kvietke kazkaip lyg irgi, fokusas kaip fokusas, bet padrebejo ranka arba vel perdaug pritraukei... o ten kur mergaite praso kazko.. nu nevykus foto nejau tau gera?
Pirma syki dangu fotkinau -teisinuosi Gele,tai prizoominau biski O kur mergaite praso kazko,maniau,gal nieko
Nu tobulejam ir mokomes
Papildyta:
Traukiu is archyvo
bitule
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:33)
be komentaru niu bet manekene pozuojanti nereali, ja i zurnaliukus deti reikia bet tavo foto dar geresnes
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:04)
Zana nu niekaip neprisimenu kokius action'us naudojau.. pas man ju 9ios galybes, nebeatseku
kol neturiu PS tai nebeda, bet kai nauja kompa isigysiu , tai jau tardysiu tave
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 21:37)
si labai patiko
as siandien vakarop irgi kelis kadrus padariau, tikiuosi spesiu ikelti cia kritikai
jai galit imeskit nuoroda per kur foto keliat, vis raset, bet as niekaip nesugebejau nuorodos isisaugoti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 23:10)
1. niu bet manekene pozuojanti nereali, ja i zurnaliukus deti reikia
2. kol neturiu PS tai nebeda, bet kai nauja kompa isigysiu , tai jau tardysiu tave
si labai patiko
3.jai galit imeskit nuoroda per kur foto keliat, vis raset, bet as niekaip nesugebejau nuorodos isisaugoti
2. kol neturiu PS tai nebeda, bet kai nauja kompa isigysiu , tai jau tardysiu tave
si labai patiko
3.jai galit imeskit nuoroda per kur foto keliat, vis raset, bet as niekaip nesugebejau nuorodos isisaugoti
1. Tai manau kai savus fotografuoji ir jie buna atsipalaidave tai dazniausiai ir pavyksta nuotraukos.. nera tu tokiu pozuotu israisku, viskas naturaliai, kvailiojant... o kai svetimi ateina susikauste tai ir foto 'isstenetos' buna nu arba ne.. nzn.. bet cia tik man taip gal atrodo... visvien ta baime ir pan zmones privercia nenaturaliai jaustis ir atrodyti
2. oki galesiu atsiust
3. www.flickr.com