Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Giedre ner ryskumo danguje visai... kvietke kazkaip lyg irgi, fokusas kaip fokusas, bet padrebejo ranka arba vel perdaug pritraukei... o ten kur mergaite praso kazko.. nu nevykus foto smile.gif nejau tau gera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 21:40
Zitlali: Patiko tavo foto mergiotės su auskaru. Gražios spalvos ir gražioje vietoje jūs čia fotkinotes.

O kaip tu darai su WB gamtoje? Nustatinėji ten saule, debesuota, šešėlis, ar šaudai su auto ?
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 28, 22:39)
et, čia nenukirpta sad.gif , o jb verčiau kaip ir tu rašei su grayscale, paskui gradient map, ir tada dar kontrastą didinau...

gal pasviesint labiau dar reikejo ?... ar gal niekur ner ten sviesiu spalvu.. nes toks truputi murzinas jau atrodo kadras... nors paziejau darkart, tai gal gerai? g.gif nebezinau, pasimeciau.. gal kas da pakomentuos

QUOTE(olo @ 2009 06 28, 22:42)
Zitlali: Patiko tavo foto mergiotės su auskaru. Gražios spalvos ir gražioje vietoje jūs čia fotkinotes.

O kaip tu darai su WB gamtoje? Nustatinėji ten saule, debesuota, šešėlis, ar šaudai su auto ?

rankinis WB dabar pas mane visad 4u.gif tik vos pakeiciu aplinka ir iskart reguliuojuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 21:47
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 00:03)
Sveikos  4u.gif sian turininga diena  bigsmile.gif parsinesiau daug foto tvarkymui... drauge be manes pagimde... nefotkinau... taip greit ivyko, nespejo man paskambint  blink.gif

ryt pakomentuosiu foto, sian nusikaliau smile.gif cia viena is siandienos:

Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda

Vat sita man maziausiai vykusi is tavo serijos. Nzn kazko nekabina, tas seselis ant kaktos ir veidas labai jau suspaustas atrodo.

Kitos trys super super thumbup.gif Actionai labai faini,gaila neatsimeni.

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 19:33)
Su makro, bet labai sunku pagauti judesi ir siaip astru kadra gauti, reikia labai labai lavinti nedrebancia ranka smile.gif mane tas labai erzina ir pvz is toli jei bandai pagauti momenta, tai be sansu.. neimanoma smile.gif del to labai noriu televyko

nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas

user posted image

Sita man labai gerai ziurisi, tokia gyva, naturali. Tiktu kokiai reklamai biggrin.gif Ir dar pries tai judesio foto irgi labai.
O del Britny speras panasumo,tai ir man iskart pamacius tokia mintis sove smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:04)
cis bandziau vel batus kankint  g.gif

Del batuku ir man krenta i akis tas centravimas pirmo ir antro plano.

Kerolli, patiko tavo bandymai save (kaip supratau) paveiksluoti. Pirmas porteretas idomus kampas, antroj judesys geras pagautas. Bet siaip zemes per daug, virsaus per mazai, trukdo ta uzuilaida pakabinta.
Pirmoji su kojom man tokia irgi savotiska, bet nelabai supratau, kas ja noreta pasakyti. Zole labai grazios spalvos ir tie raudoni naguciai idomiai ziurisi smile.gif
Antra - nea. Kazkaip tas ranku-koju derinys nzn, nelabai man tokio tipo patinka. Bet spalvos,ryskumas geras, man gal spalvota labiau patinka.

Ievosiau, del pirmos foto pritariu Zitlali, kopustas per daug kadro uzima, atrodo kad jis dominuojantis objektas. Bet siaip visai grazus kadras, jb patinka. O ta kur prie medelio-tai manau galima ir geresniu variantu pagaudyti smile.gif

Giedre, del foto su mergaite, tai tik seimos albumui, ir tai manau jei cia tavo dukryte- gali zyymiai emocingesniu ir geresniu kadru pagaudyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 birželio 2009 - 22:03
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:43)
gal pasviesint labiau dar reikejo ?... ar gal niekur ner ten sviesiu spalvu.. nes toks truputi murzinas jau atrodo kadras... nors paziejau darkart, tai gal gerai?  g.gif nebezinau, pasimeciau.. gal kas da pakomentuos
rankinis WB dabar pas mane visad  4u.gif tik vos pakeiciu aplinka ir iskart reguliuojuosi smile.gif

dėkui, pabandysiu dar paeksperimentuot su šviesinimu, kontrastu ir pan.
Beje, o rankinį wb dažniausiai nusistatinėjate su servetėlėm, pop.lapu ar bet kuom kas balta toj aplinkoj?
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 21:54)

pirmoje truksta pedu.. kazkaip nukirstos per skaudziai... siaip fainiai, spalvos ryskios patinka
antroje keistai man tie nenulakuoti ranku nagai, tokia truputi nzn.. nu nelabai man sis kadras, jei butu ir ranku ir koju lakuoti ar siaip kazkas sumastyta tai joa.. bet db.. j/b nesiziuri, nes jame apart spalvu nelabai kas yra ir to X smile.gif
trecioje apversciau foto, kad kakta apcioje butu, kojos virsuje.. formatas nepatinka, nesiziuri smile.gif
per daug grindu, per mazai erdves plaukam smile.gif pirmame plane pedos ir uodega, o plaukai besimaskatuojantys prapuola, lieka kazkoks bardakelis smile.gif radiatorius su uzuolaida kazkaip nlb irgi... nors nekliutu , jei ne vaizdas, jog nusistatei ant statyvo kamera, blogai priverzei ir ji pasmuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2009 06 28, 22:52)
Beje, o rankinį wb dažniausiai nusistatinėjate su servetėlėm, pop.lapu ar bet kuom kas balta toj aplinkoj?

su wb filtru 4u.gif kiti su stiklainio pusiau permatomu baltu dangteliu matuoja smile.gif da plepejome apie tai kazkur.. plepaluose, ar cia.. nepamenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 21:56
O del filtru testo,tai pastebejau, kad biski spalvas jie nuima ir tamsina unsure.gif Bet gal diena kitaip.

Zitlali, o tai tu nustatai wb su popieriaus lapu? Ar filtra turi?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 28, 22:50)
Vat sita man maziausiai vykusi is tavo serijos. Nzn kazko nekabina, tas seselis ant kaktos ir veidas labai jau suspaustas atrodo.

tai cia as isgimdyt bandziau kazka originalesnio tai prikadravau nesamoniu biggrin.gif reiks susikaupt perdaryt.. bet va su tuo CPL suds toks, kad atspindziu nebelieka akyse smile.gif kazkaip pamirsau nusisukti, ir jis man tokias akis matines padare smile.gif

Citra del filtru, tai nenuima spalvu, man priesingai-sodresnes dienos metu kai saule sviecia, ten juk pasisukiot galima ir nusistatai (bent CPL, linijiniam kitaip kiek zinau), o del tamsumo tai joa.. daug foto sudirbau del to doh.gif nu gyveni ir mokais smile.gif o del wb tai su filtru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 22:00
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 23:40)
Giedre ner ryskumo danguje visai... kvietke kazkaip lyg irgi, fokusas kaip fokusas, bet padrebejo ranka arba vel perdaug pritraukei... o ten kur mergaite praso kazko.. nu nevykus foto smile.gif nejau tau gera?

Pirma syki dangu fotkinau ax.gif -teisinuosi lotuliukas.gif Gele,tai prizoominau biski cool.gif O kur mergaite praso kazko,maniau,gal nieko unsure.gif
Nu tobulejam ir mokomes biggrin.gif
Papildyta:
Traukiu is archyvo smile.gif

bitule
user posted image
Atsakyti
Giedre, supratau.. vis galvoju kas man tavose foto kliuna, nu visos plokscios.. nera erdves pojucio g.gif ir pereksponuotos dauguma gelyciu unsure.gif noris ziurint akinius nuo saules uzsidet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 22:09
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:33)
nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas

bigsmile.gif be komentaru thumbup.gif niu bet manekene pozuojanti nereali, ja i zurnaliukus deti reikia mirksiukas.gif bet tavo foto dar geresnes cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:04)
Zana nu niekaip neprisimenu kokius action'us naudojau.. pas man ju 9ios galybes, nebeatseku  doh.gif

kol neturiu PS tai nebeda, bet kai nauja kompa isigysiu , tai jau tardysiu tave smile.gif tongue.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 21:37)
Labas, gelyte...
user posted image

si labai patiko bigsmile.gif

as siandien vakarop irgi kelis kadrus padariau, tikiuosi spesiu ikelti cia kritikai blush2.gif
jai galit imeskit nuoroda per kur foto keliat, vis raset, bet as niekaip nesugebejau nuorodos isisaugoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 28, 23:10)
1. niu bet manekene pozuojanti nereali, ja i zurnaliukus deti reikia
2. kol neturiu PS tai nebeda, bet kai nauja kompa isigysiu , tai jau tardysiu tave smile.gif  tongue.gif
si labai patiko  bigsmile.gif
3.jai galit imeskit nuoroda per kur foto keliat, vis raset, bet as niekaip nesugebejau nuorodos isisaugoti  blush2.gif

1. Tai manau kai savus fotografuoji ir jie buna atsipalaidave tai dazniausiai ir pavyksta nuotraukos.. nera tu tokiu pozuotu israisku, viskas naturaliai, kvailiojant... o kai svetimi ateina susikauste tai ir foto 'isstenetos' buna g.gif nu arba ne.. nzn.. bet cia tik man taip gal atrodo... visvien ta baime ir pan zmones privercia nenaturaliai jaustis ir atrodyti
2. oki smile.gif galesiu atsiust
3. www.flickr.com
Atsakyti