I istrizaines ND.Kritika laukiama.Viena is minimalistiniu siandien nufotografuotu.
cia dedesne, mazam formate atrodo lyg ryskumo truktu
Labas, gelyte...
Pirma atitinka tema bet as nesu kvietku kazkokia megeja, tai neturiu ka komentuot... gal gerai
antroje man labai faina, bet labai suspausta, truksta vaikui erdves gerokai is nugaros ir po uodega ir per daug is krasto jis ikomponuotas, desineje tas 'kopustas' man labiau aki traukia, jis daugiau demesio surija
antroje man labai faina, bet labai suspausta, truksta vaikui erdves gerokai is nugaros ir po uodega ir per daug is krasto jis ikomponuotas, desineje tas 'kopustas' man labiau aki traukia, jis daugiau demesio surija
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:34)
Giedre man tavo j/b ramune patiko, ten gerai jaucias faktura
As ten su Picasa ta nuotrauka gerokai apdorojau ,maniau,kad ji bloga .Aciu uz nuomone
Nezinau is kur jus Photoshopa siunciates,turbut su juo apdirbat nuotraukas
Niekur dar inete neradau is kur parsisust
Papildyta:
Ievosius,man pirmoji patiko .Pati bandziau sita kvietka fotkint,bet taip gerai nesigavo
Antroj,gal ta gele desinej pakirpk ,tikrai,demesys i ja labai traukia (i gele )
Papildyta:
Ka tu man cia duosi ?
Ne sedevras,bet mokausi
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:04)
cis bandziau vel batus kankint
Šita man labiau Negu pirmoji batų. Ir grūdas patinka. Tik siluetas centruotas ne, bet tai ką aš išmanau...
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 20:37)
I istrizaines ND.Kritika laukiama.Viena is minimalistiniu siandien nufotografuotu.
Temai tinka, ryškumo netrūksta, fokusas vietoj. nu žodžiu, man tai be priekaištų
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 22:09)
Man atrodo, kad gerai ! Tik tas dangaus blynas labai akį traukia ir blaško !
Oj.. atlikau eksperimenta ir sau atradima padariau.. kvaisa, kad savo televyko nenaudoju tundru tundra... vnz... (foto ne kritikai, greitukus dariau kad tik nespetu sutemti baisios nuotraukos viskuo, cia tik del skirtumo)
Cia foto su objektyvu Nikkor 60mm f/28 ir firminiais filtrais islaikymas, diafragma ta pati
Be nieko foto, neredaguota, nesharpinta ir etc.. zalia
Su UV filtru
Su CPL polarizer
Su objektyvu Nikkor 18-135 f3.5 ir ebay'jiniu filtru
zalia (kur kas geriau nei su makro ne veltui suds man judesi ir is toli gaunas)
ir CPL polarizer
Cia foto su objektyvu Nikkor 60mm f/28 ir firminiais filtrais islaikymas, diafragma ta pati
Be nieko foto, neredaguota, nesharpinta ir etc.. zalia
Su UV filtru
Su CPL polarizer
Su objektyvu Nikkor 18-135 f3.5 ir ebay'jiniu filtru
zalia (kur kas geriau nei su makro ne veltui suds man judesi ir is toli gaunas)
ir CPL polarizer
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 20:37)
Labas, gelyte...
man patinka, ir "gėlytė" tinka, tik trikdo mano manymu per didelis atstumas tarp vaiko ir gėlės. Bet šiaip įdomi nuotrauka
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 21:01)
Ka tu man cia duosi ?
man norėtųsūi, kad mergytės veiduko, emocijos daugiau matytųsi, o to suaugusiojo geriau kad nebūtų
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 21:09)
Ar gerai sufokusuota ?
Man kažkaip trūksta fokuso...įtariu, kad trukdo ranka? O kaip jb?
O kaip spalvota?
Is apacios erdves jau nebepridesiu, is sono dadejau, db lyg nebe taip suspausta.O gelyte "kopustas" man patinka, nes eina su vaiku palyginti, po n metu zinosiu kokio dydzio buvo mano dukryte 1,10m
Mes rimtam procese.Trukdziu nepriimame...
ar
Portretukas
Man kazkaip pilkoka, bet ryskios kontrastingos ir nenoriu.Norisi svelnaus j/b.
Keliu spalvota gal kas nori su j/b pazaisti?
Is apacios erdves jau nebepridesiu, is sono dadejau, db lyg nebe taip suspausta.O gelyte "kopustas" man patinka, nes eina su vaiku palyginti, po n metu zinosiu kokio dydzio buvo mano dukryte 1,10m
Mes rimtam procese.Trukdziu nepriimame...
ar
Portretukas
Man kazkaip pilkoka, bet ryskios kontrastingos ir nenoriu.Norisi svelnaus j/b.
Keliu spalvota gal kas nori su j/b pazaisti?
Jurga noreciau kelius matyt ir net gal pilnai kojas, j/b man siek tiek pilkokas
Ieva pirma spalvota man grazesne, bet remelio nenoreciau ir erdves visvien truksta.. atrodo jau tuoj tuoj virs lauk nuo krasto..
antra i seimos albuma namas baigiasi sulig berniuko galva, marga, rubai toki spalvoti, o jb visas toks margas.. vienodas, nera kazkokio pirmo plano.. liejas viskas
truksta erdves smakrui, atrodo prisiplojo netycia siek tiek i kamera... rankos taip isskestos, noretusi akzkaip kitaip petuku arba jas kirpt arba talpint i kadra spalvotoj spalvu truksta /b mazai kontrasto mano akim ziurint
Alexxandra teisinga tavo pastaba del centravimo, man irgi nepatinka... ir dar nepatinka kad taip is aukstai batus nutraukiau.. reikejo kiek is zemiau.. kad nebutu batai kadro apacioj, pana virsuj.. kazkoks bardakas ir negeltonink kritikos, man ji idomiausia juk cia ir reik kritikuot...
Flitrus is naujo sauleta diena pabandysiu, nes kazkaip sunkiai matos skirtumas.. as vnz supratau kad jamsiu db i lauka televyka su CPL arba be jo.. bet ne savo makriuka
Ieva pirma spalvota man grazesne, bet remelio nenoreciau ir erdves visvien truksta.. atrodo jau tuoj tuoj virs lauk nuo krasto..
antra i seimos albuma namas baigiasi sulig berniuko galva, marga, rubai toki spalvoti, o jb visas toks margas.. vienodas, nera kazkokio pirmo plano.. liejas viskas
truksta erdves smakrui, atrodo prisiplojo netycia siek tiek i kamera... rankos taip isskestos, noretusi akzkaip kitaip petuku arba jas kirpt arba talpint i kadra spalvotoj spalvu truksta /b mazai kontrasto mano akim ziurint
Alexxandra teisinga tavo pastaba del centravimo, man irgi nepatinka... ir dar nepatinka kad taip is aukstai batus nutraukiau.. reikejo kiek is zemiau.. kad nebutu batai kadro apacioj, pana virsuj.. kazkoks bardakas ir negeltonink kritikos, man ji idomiausia juk cia ir reik kritikuot...
Flitrus is naujo sauleta diena pabandysiu, nes kazkaip sunkiai matos skirtumas.. as vnz supratau kad jamsiu db i lauka televyka su CPL arba be jo.. bet ne savo makriuka
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:31)
Jurga noreciau kelius matyt ir net gal pilnai kojas, j/b man siek tiek pilkokas
et, čia nenukirpta , o jb verčiau kaip ir tu rašei su grayscale, paskui gradient map, ir tada dar kontrastą didinau...