Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

I istrizaines ND.Kritika laukiama.Viena is minimalistiniu siandien nufotografuotu.

user posted image

cia dedesne, mazam formate atrodo lyg ryskumo truktu

Labas, gelyte...

user posted image

Atsakyti
Pirma atitinka tema smile.gif bet as nesu kvietku kazkokia megeja, tai neturiu ka komentuot... gal gerai smile.gif 4u.gif
antroje man labai faina, bet labai suspausta, truksta vaikui erdves gerokai is nugaros ir po uodega 4u.gif ir per daug is krasto jis ikomponuotas, desineje tas 'kopustas' man labiau aki traukia, jis daugiau demesio surija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 20:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:34)
Giedre man tavo j/b ramune patiko, ten gerai jaucias faktura  4u.gif

As ten su Picasa ta nuotrauka gerokai apdorojau ,maniau,kad ji bloga unsure.gif verysad.gif .Aciu uz nuomone 4u.gif
Nezinau is kur jus Photoshopa siunciates,turbut su juo apdirbat nuotraukas g.gif
Niekur dar inete neradau is kur parsisust ax.gif

Papildyta:
Ievosius,man pirmoji patiko thumbup.gif .Pati bandziau sita kvietka fotkint,bet taip gerai nesigavo drinks_cheers.gif

Antroj,gal ta gele desinej pakirpk g.gif ,tikrai,demesys i ja labai traukia (i gele )
Papildyta:
Ka tu man cia duosi ?
user posted image

Ne sedevras,bet mokausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 20:04)
cis bandziau vel batus kankint  g.gif

Šita man labiau smile.gif Negu pirmoji batų. Ir grūdas patinka. Tik siluetas centruotas ne, bet tai ką aš išmanau...
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 20:37)
I istrizaines ND.Kritika laukiama.Viena is minimalistiniu siandien nufotografuotu.

Temai tinka, ryškumo netrūksta, fokusas vietoj. nu žodžiu, man tai be priekaištų smile.gif
Atsakyti
Vienintele
user posted image

Ar gerai sufokusuota g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 22:09)
Vienintele
Ar gerai sufokusuota  g.gif  ?

Man atrodo, kad gerai ! Tik tas dangaus blynas labai akį traukia ir blaško !
Atsakyti
Oj.. atlikau eksperimenta ir sau atradima padariau.. kvaisa, kad savo televyko nenaudoju doh.gif doh.gif tundru tundra... vnz... (foto ne kritikai, greitukus dariau kad tik nespetu sutemti doh.gif baisios nuotraukos viskuo, cia tik del skirtumo)

Cia foto su objektyvu Nikkor 60mm f/28 ir firminiais filtrais islaikymas, diafragma ta pati

Be nieko foto, neredaguota, nesharpinta ir etc.. zalia
user posted image

Su UV filtru
user posted image

Su CPL polarizer
user posted image

Su objektyvu Nikkor 18-135 f3.5 ir ebay'jiniu filtru

zalia blink.gif (kur kas geriau nei su makro doh.gif ne veltui suds man judesi ir is toli gaunas)
user posted image

ir CPL polarizer
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 21:30
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 28, 20:37)
Labas, gelyte...

man patinka, ir "gėlytė" tinka, tik trikdo mano manymu per didelis atstumas tarp vaiko ir gėlės. Bet šiaip įdomi nuotrauka smile.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 21:01)
Ka tu man cia duosi ?

man norėtųsūi, kad mergytės veiduko, emocijos daugiau matytųsi, o to suaugusiojo geriau kad nebūtų 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 21:09)
Ar gerai sufokusuota  g.gif  ?
Man kažkaip trūksta fokuso...

user posted image
įtariu, kad trukdo ranka? O kaip jb?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 28 birželio 2009 - 21:31
O kaip spalvota?

user posted image

Is apacios erdves jau nebepridesiu, is sono dadejau, db lyg nebe taip suspausta.O gelyte "kopustas" man patinka, nes eina su vaiku palyginti, po n metu zinosiu kokio dydzio buvo mano dukryte 1,10m

Mes rimtam procese.Trukdziu nepriimame...

user posted image

ar

user posted image

Portretukas

user posted image

Man kazkaip pilkoka, bet ryskios kontrastingos ir nenoriu.Norisi svelnaus j/b.
Keliu spalvota gal kas nori su j/b pazaisti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 28 birželio 2009 - 21:33
Jurga noreciau kelius matyt smile.gif ir net gal pilnai kojas, j/b man siek tiek pilkokas

Ieva pirma spalvota man grazesne, bet remelio nenoreciau ir erdves visvien truksta.. atrodo jau tuoj tuoj virs lauk nuo krasto..
antra i seimos albuma smile.gif namas baigiasi sulig berniuko galva, marga, rubai toki spalvoti, o jb visas toks margas.. vienodas, nera kazkokio pirmo plano.. liejas viskas
truksta erdves smakrui, atrodo prisiplojo netycia siek tiek i kamera... rankos taip isskestos, noretusi akzkaip kitaip petuku arba jas kirpt arba talpint i kadra g.gif spalvotoj spalvu truksta smile.gif /b mazai kontrasto mano akim ziurint

Alexxandra teisinga tavo pastaba del centravimo, man irgi nepatinka... ir dar nepatinka kad taip is aukstai batus nutraukiau.. reikejo kiek is zemiau.. kad nebutu batai kadro apacioj, pana virsuj.. kazkoks bardakas unsure.gif ir negeltonink kritikos, man ji idomiausia smile.gif 4u.gif juk cia ir reik kritikuot...

Flitrus is naujo sauleta diena pabandysiu, nes kazkaip sunkiai matos skirtumas.. as vnz supratau kad jamsiu db i lauka televyka su CPL biggrin.gif arba be jo.. bet ne savo makriuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 21:38
Man Jurgos portretas patiko...
Ievosius ,vaikucio portetukij man kluva nukirsta kaktyte 4u.gif

Siandien nuostabus dangus,nufotkinau smile.gif

Dangus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:31)
Jurga noreciau kelius matyt smile.gif ir net gal pilnai kojas, j/b man siek tiek pilkokas

et, čia nenukirpta sad.gif , o jb verčiau kaip ir tu rašei su grayscale, paskui gradient map, ir tada dar kontrastą didinau...
Atsakyti