Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ax.gif

nespeju visu sutvarkyt, tiesa tai pradiniai variantai foto, jauciu dar krapstysiuos su spalvom ir pan

Zana ten action'ai pakoreguoti, ale dar dirbsiu prie ju, kai grysiu papasakosiu koki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 09:36
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 10:03)
ax.gif

Zana ten action'ai pakoreguoti, ale dar dirbsiu prie ju, kai grysiu papasakosiu koki smile.gif

okis, lauksiu smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 01:03)

Ši labai patinka wub.gif
O pirmojoje gal viso smakro norėtusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 01:03)

Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda
su spalvom nieko nedariau tik filtras poliarizacinis (man labai patiko)

Da viena
2.

3.

4.

Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda -azkaip "spaudzia" smakra, tas seselis ant kaktos trukdo, ir paakiai tamsoki (cia gal toks makiazas buvo?, tada reiketu kito kampo fotkinant), fotkes apacioje tas zolytes norisi patraukti, na kazkaip nelabai, nekabina, moki geriau. mirksiukas.gif

2. tokia mistine, tik akmuo siek tiek trukdo, tas zoles pirmam plane irgi trukdo, geriau butu kad jos butu labiau isplaukusios, bet pats kadras, spalvos patinka.

3. galejai dalyvauti judesio konkurse. mirksiukas.gif
4. tiesiog mergina su kaciuku tarpdury 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus smile.gif

Cia is siandienos vizito pas drauge ligoninej.. vienos dienos uoga smile.gif

user posted image

Einu toliau foto tvarkyt... kiek darbo..

Del to kad TIk mergina su kaciuku tai joa, negaliu as visose foto razynkas gliaudyt rolleyes.gif neimanoma, apskritai visa si sesija buvo ala portretine i jos albuma smile.gif ner ka giliai kapstyt cia , bet dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 17:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 17:36)
Del to kad TIk mergina su kaciuku tai joa, negaliu as visose foto razynkas gliaudyt  rolleyes.gif neimanoma, apskritai visa si sesija buvo ala portretine i jos albuma smile.gif ner ka giliai kapstyt cia , bet dekui smile.gif

noreciau ir as tokias savo foto albume tureti, foto ryski, kokybiska. thumbup.gif o kad ne visi razinkas mato tai ir ne visiems gi turi jos matytis, svarbu, kad paciai merginai patiktu. 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, su kokiu objektyvu fotkinai lauke tą merginą? Gražu
Atsakyti
Su makro, bet labai sunku pagauti judesi ir siaip astru kadra gauti, reikia labai labai lavinti nedrebancia ranka smile.gif mane tas labai erzina ir pvz is toli jei bandai pagauti momenta, tai be sansu.. neimanoma smile.gif del to labai noriu televyko

nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas
user posted image

I istrizaines tema
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 19:39
Sveiki smile.gif
As bandau du buitiakus imest ax.gif .Laukiu kritikos 4u.gif

Nr.1
user posted image
Nr.2
user posted image

Ar bent idomios,ar nuobodzios cool.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 21:33)

Sita man super thumbup.gif Labai panasi i Britni Spyrs cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 28 birželio 2009 - 19:58
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 20:58)

kadravimas, apsvietimas, veiduko blizgesys ir j/b negerai 4u.gif mano nuomone... per mazai erdves abejose, pirmoje centravimas nepatinka, antroje tas kreivas rakursas (lovele antrame plane) ir rankos truksta, bei per daug profiliu, nedailiai atrodo taip kai net akytes nesimato 4u.gif ir tikriausiai blyskte naudojai, nesi odos fakturos visai nesimato sad.gif
jo labai panasi, nors ji tokia punk.. juokiames labai biggrin.gif parodysiu viena kadra kur ji kaip nulieta biggrin.gif jos figura tokia nu grynai kaip jos, kojos raumeningos, nes jojike.. tuoj parodysiu

cis bandziau vel batus kankint g.gif
user posted image

Zana nu niekaip neprisimenu kokius action'us naudojau.. pas man ju 9ios galybes, nebeatseku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 20:29
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:04)
kadravimas, apsvietimas, veiduko blizgesys ir j/b negerai  {...}
jo labai panasi, nors ji tokia punk.. juokiames labai biggrin.gif parodysiu viena kadra kur ji kaip nulieta biggrin.gif jos figura tokia nu grynai kaip jos, kojos raumeningos, nes jojike.. tuoj parodysiu

Del nuotraukyciu savo,supratau,aciu mirksiukas.gif

Lauksim tos nuotraukos thumbup.gif ...kaip antrininke lotuliukas.gif
Atsakyti
Giedre man tavo j/b ramune patiko, ten gerai jaucias faktura 4u.gif
Atsakyti