QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 10:03)
Zana ten action'ai pakoreguoti, ale dar dirbsiu prie ju, kai grysiu papasakosiu koki
okis, lauksiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 01:03)
Ši labai patinka
O pirmojoje gal viso smakro norėtusi
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 01:03)
Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda
su spalvom nieko nedariau tik filtras poliarizacinis (man labai patiko)
Da viena
2.
3.
4.
Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda -azkaip "spaudzia" smakra, tas seselis ant kaktos trukdo, ir paakiai tamsoki (cia gal toks makiazas buvo?, tada reiketu kito kampo fotkinant), fotkes apacioje tas zolytes norisi patraukti, na kazkaip nelabai, nekabina, moki geriau.
2. tokia mistine, tik akmuo siek tiek trukdo, tas zoles pirmam plane irgi trukdo, geriau butu kad jos butu labiau isplaukusios, bet pats kadras, spalvos patinka.
3. galejai dalyvauti judesio konkurse.
4. tiesiog mergina su kaciuku tarpdury
Aciu uz komentarus
Cia is siandienos vizito pas drauge ligoninej.. vienos dienos uoga
Einu toliau foto tvarkyt... kiek darbo..
Del to kad TIk mergina su kaciuku tai joa, negaliu as visose foto razynkas gliaudyt neimanoma, apskritai visa si sesija buvo ala portretine i jos albuma ner ka giliai kapstyt cia , bet dekui
Cia is siandienos vizito pas drauge ligoninej.. vienos dienos uoga
Einu toliau foto tvarkyt... kiek darbo..
Del to kad TIk mergina su kaciuku tai joa, negaliu as visose foto razynkas gliaudyt neimanoma, apskritai visa si sesija buvo ala portretine i jos albuma ner ka giliai kapstyt cia , bet dekui
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 17:36)
noreciau ir as tokias savo foto albume tureti, foto ryski, kokybiska. o kad ne visi razinkas mato tai ir ne visiems gi turi jos matytis, svarbu, kad paciai merginai patiktu.
Zitlali, su kokiu objektyvu fotkinai lauke tą merginą? Gražu
Su makro, bet labai sunku pagauti judesi ir siaip astru kadra gauti, reikia labai labai lavinti nedrebancia ranka mane tas labai erzina ir pvz is toli jei bandai pagauti momenta, tai be sansu.. neimanoma del to labai noriu televyko
nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas
I istrizaines tema
nesupratau kodel mano foto kitu nera cia.. vakar da buvo.. keliu is naujo is tos serijos kitas
I istrizaines tema
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 28, 20:58)
kadravimas, apsvietimas, veiduko blizgesys ir j/b negerai mano nuomone... per mazai erdves abejose, pirmoje centravimas nepatinka, antroje tas kreivas rakursas (lovele antrame plane) ir rankos truksta, bei per daug profiliu, nedailiai atrodo taip kai net akytes nesimato ir tikriausiai blyskte naudojai, nesi odos fakturos visai nesimato
jo labai panasi, nors ji tokia punk.. juokiames labai parodysiu viena kadra kur ji kaip nulieta jos figura tokia nu grynai kaip jos, kojos raumeningos, nes jojike.. tuoj parodysiu
cis bandziau vel batus kankint
Zana nu niekaip neprisimenu kokius action'us naudojau.. pas man ju 9ios galybes, nebeatseku
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 22:04)
kadravimas, apsvietimas, veiduko blizgesys ir j/b negerai {...}
jo labai panasi, nors ji tokia punk.. juokiames labai parodysiu viena kadra kur ji kaip nulieta jos figura tokia nu grynai kaip jos, kojos raumeningos, nes jojike.. tuoj parodysiu
Del nuotraukyciu savo,supratau,aciu
Lauksim tos nuotraukos ...kaip antrininke