Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(almara @ 2009 06 27, 19:46)
ojei ačiū ačiū net paraudau blush2.gif PS paliksiu kitam konkursui nes nelabai dar su juo draugauju ,
o su ebay viskas dėl kalbos  ax.gif  kaip tiksliau išversti stovas -Tripod ar stative

Tripod mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 19:25)

Imesiu vakarini bandyma

vel nerysku g.gif
Atsakyti
giedre man norisi abieju sufokusuotu visniuku pirmam plane rolleyes.gif man geles j/b negrazu ,o gal tiesiog nemaciau dar ax.gif

prikritikavau visas blush2.gif dabar mane kalkit prie sienos ax.gif

ant krasto ...
user posted image

be pavadinimo ...
su spalva ar j/b g.gif

user posted image

user posted image

cia seip experimentai

user posted image

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 27, 16:53)
keliu dar foto kritikai  4u.gif  blush2.gif
žvilgsnis i toli...
tamsa ...
be pavadinimo  biggrin.gif

Nu man kažkaip per tamsu ! Čia kaip ir butų panašu į vinjetavimą (vinjetę), bet per daug to tamsumo !!! Pabandzyk tik kampus patamsinti.
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 06 27, 22:06)
Nu man kažkaip per tamsu ! Čia kaip ir butų panašu į vinjetavimą (vinjetę), bet per daug to tamsumo !!! Pabandzyk tik kampus patamsinti.

bigsmile.gif dekui, reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus mano foto 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 11:30)
Sinadien pavyko tik stai tokia nuotraukytes padaryt  ax.gif Noreciau suzinot nuomone,ar visada isties blogai tas baltas dangus,nes sindien nebuvo ne debeselio doh.gif

man is visu triju, pirmos kokybe geriausia smile.gif Dvi paskutines arba persarpintos, arba stipriai apkirptos. Kadravimas schmoll.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 13:29)
As paskutine is tos serijos ikelsiu-buitine  cool.gif

man tokie ps navarotai nepatinka. Ir del kadravimo, butu geriau jei fotkintum vaiko lygyje, o ne is virsaus mirksiukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 27, 14:53)

pimoj sufokusuota kepure g.gif man kazkaip foto nieko nesakanti blush2.gif Antroj galima kazka susikurti su tuo keliuku, bet tik ne tamsa ax.gif trecioj norisi ne tik ratu fokuse, bet viso motociklo. ir tamsokos sakyciau g.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 19:54)
prikritikavau visas  blush2.gif  dabar mane kalkit prie sienos  ax.gif

pima man schmoll.gif zoles man per daug ir tos pedos atrodo kazkaip zemyn nuleistos.
2ir 3 man j/ b geriau. 4-oj man noretusi istrizines kompozicijos ax.gif paskutinej per daug apacios ir kaires plaukams noretusi, fonas blasko.Bet gerai kad bandai 4u.gif(cia gal auto)
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 27, 21:18)

na kažką radau kaip šis (rinkau tik pagal nuotrauką o kas toliau nė bum bum)
http://cgi.ebay.co.u...Vie...n=2&ps=57
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 27 birželio 2009 - 23:42
Labas,

Buvom šiandien Kernavėje, buvau net sugalvojus kaip noriu pafotkinti , bet ... foto daug, bet beveik visos tik šiaip, šeimos albumui - dabar toks metas, kai norai neįgyvendinami ir džiaugiuosi, jei apskritai spėju nufotkinti, kol vaikas nepabėgo iš kadro, apie jokias taisykles, kompozicijas ir pan nebėra kada mąstyt, nes jis nuolat judesy doh.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 23:54)
Tai kad Will man atrodo kad tai tas pats, pirmoje nuorodoje kur efoto ten pavadinima raso istrizaines kompozicija o po nuotrauka jau istrizines kompozicija... Sory, o gal as ne taip supratau posta.Gal tik savaites tema norejei pasitikslinti?

Savaitės temą tikslinuosi blush2.gif
Užuojauta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 13:30)
... Noreciau suzinot nuomone,ar visada isties blogai tas baltas dangus,nes sindien nebuvo ne debeselio ...

toks nuotraukose turėtų būti gražiai žydras wub.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 27, 14:28)
Keletas man patikusių pavyzdžių į įstrižainės kompozicijos temą. Idėjoms. Tik jau atleiskit uz minimalizma - taip aiskiausiai man matos istrizaine

thumbup.gif pavyzdžiai

QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 18:12)
Will Pasimatymas prie upės ir O mūsų nieks nemato pakarpyciau smarkiai nes kazkaip nekrenta i akis tie zmogeliukai,labiau peizazas

Dėkui 4u.gif Išties aš ten ir fotkinau peizažą, tik kelias fotkes tuo pa metu padariau tokias... o šiaip ten ir taip smarkiai apkirpta, daugiau kerpant kokybės visai nebelieka doh.gif

QUOTE(almara @ 2009 06 27, 20:32)
labai dėkoju už nuorodas į teorija ale ,kad su anglu nedraugauju  gal merginos žinot kokį puslapį kurio pagalba galima versti visą tinklalapį

google vertėjas 4u.gif verčia ir į lietuvių kalbą , aišku, netobulai, bet esmė aiški 4u.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 21:54)
ant krasto ...
su spalva ar j/b  g.gif

man nespalvota įdomi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 27 birželio 2009 - 23:16
QUOTE(Will @ 2009 06 28, 00:15)

google vertėjas  4u.gif  verčia ir į lietuvių kalbą , aišku, netobulai, bet esmė aiški  4u.gif

bet ten verčia tik ikopinta tekstą ,o aš norėčiau tokios kad verstų visą puslapį ax.gif yra viena čia bet ji kotais ne viską verčia
Atsakyti
Sveikos 4u.gif sian turininga diena bigsmile.gif parsinesiau daug foto tvarkymui... drauge be manes pagimde... nefotkinau... taip greit ivyko, nespejo man paskambint blink.gif

ryt pakomentuosiu foto, sian nusikaliau smile.gif cia viena is siandienos:

Trumpam sustok. Isiklausyk ka mintys snabzda
su spalvom nieko nedariau tik filtras poliarizacinis (man labai patiko)
user posted image

bet man nebesiziuri mazos foto.. nuotaikos neperteikia doh.gif

Da viena
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 birželio 2009 - 08:19
QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 22:54)
giedre man norisi abieju sufokusuotu visniuku pirmam plane  rolleyes.gif  man geles j/b negrazu ,o gal tiesiog nemaciau dar  ax.gif

Reiks bandyt dar vysnias fotkint,o gele ,tai apdirbta ten gerokai blush2.gif

Paskutiniai du portretai tavo- man graziausi,kojos kazkaip nekabina...Gal turetu buti didesnis j-b kontrastas,bet man patinka,nors ir truputi tamsokos. Priespaskutinej foto,noretus,kad veidas butu ne sonu ax.gif
Papildyta:
Zitlali ,man antra graziausia,apie techninius dalykus as cia nekalbesiu...tik man noretus,kad ta bonka nebutu suglamzyta,kazka tokio neigiamo priduoda,kazkokia agresija liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 23:50)
pimoj sufokusuota kepure  g.gif man kazkaip foto nieko nesakanti  blush2.gif Antroj galima kazka susikurti su tuo keliuku, bet tik ne tamsa  ax.gif trecioj norisi ne tik ratu fokuse, bet viso motociklo. ir tamsokos sakyciau  g.gif
pima man  schmoll.gif zoles man per daug ir tos pedos atrodo kazkaip zemyn nuleistos.

foto originale visos techniskai gerai sufokusuotos ir visa kita, cia as pabandziau pazaisti smile.gif kai grysiu namo imesiu originala siu nuotrauku smile.gif
1 foto padariau kad viskas butu islieta isskyrus vaiku galvas
2 foto fokusa palikau tik ant ratu, galvojau taip idomiau bus smile.gif
3 palikau fokuse tik viena juosta, paslaptingiau atrodo smile.gif niu zodziu cia tik mano bandymai, man jie patinka.
aciu uz ivertinima visoms 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 28, 01:03)

2. nereali...., gal tik tas akmuo trukdo, bet ir tai smile.gif bijau ka ir komentuoti biggrin.gif ir trecia patiko.
koki actiona dejai? ka su jomis darei. jetau kaip noriu kazka panasaus isgauti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 28 birželio 2009 - 08:21