Labas,
Buvom šiandien Kernavėje, buvau net sugalvojus kaip noriu pafotkinti , bet ... foto daug, bet beveik visos tik šiaip, šeimos albumui - dabar toks metas, kai norai neįgyvendinami ir džiaugiuosi, jei apskritai spėju nufotkinti, kol vaikas nepabėgo iš kadro, apie jokias taisykles, kompozicijas ir pan nebėra kada mąstyt, nes jis nuolat judesy
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 23:54)
Tai kad Will man atrodo kad tai tas pats, pirmoje nuorodoje kur efoto ten pavadinima raso istrizaines kompozicija o po nuotrauka jau istrizines kompozicija... Sory, o gal as ne taip supratau posta.Gal tik savaites tema norejei pasitikslinti?
Savaitės temą tikslinuosi
Užuojauta
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 13:30)
... Noreciau suzinot nuomone,ar visada isties blogai tas baltas dangus,nes sindien nebuvo ne debeselio ...
toks nuotraukose turėtų būti gražiai žydras
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 27, 14:28)
Keletas man patikusių pavyzdžių į įstrižainės kompozicijos temą. Idėjoms. Tik jau atleiskit uz minimalizma - taip aiskiausiai man matos istrizaine
pavyzdžiai
QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 18:12)
Will Pasimatymas prie upės ir
O mūsų nieks nemato pakarpyciau smarkiai nes kazkaip nekrenta i akis tie zmogeliukai,labiau peizazas
Dėkui
Išties aš ten ir fotkinau peizažą, tik kelias fotkes tuo pa metu padariau tokias... o šiaip ten ir taip smarkiai apkirpta, daugiau kerpant kokybės visai nebelieka
QUOTE(almara @ 2009 06 27, 20:32)
labai dėkoju už nuorodas į teorija ale ,kad su anglu nedraugauju gal merginos žinot kokį puslapį kurio pagalba galima versti visą tinklalapį
google vertėjas
verčia ir į lietuvių kalbą , aišku, netobulai, bet esmė aiški
QUOTE(kerolli @ 2009 06 27, 21:54)
ant krasto ...
su spalva ar j/b
man nespalvota įdomi