Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 10:25)
bigsmile.gif  bigsmile.gif
vis pagalvoju kaip jusu krikstynos buvo- cia nesilankei  blush2.gif

Lauksim nuotrauku  4u.gif

Pirma Komunija buvo smile.gif

įdėsiu į kritikos albumą pasirodyti kokių grožių mum Ninin prifotografavo smile.gif

ir dabar matau, kad mano padovanota angelas buvo ne šiaip sau tongue.gif
Atsakyti
sveikos ,uzenu paskaitau ,bet nepriruosiu parasyt ax.gif

labai labai sveikinu visas nugaletojas ploja.gif prisipazystu, kad ta sudauzyta taure ne i tema mano blush2.gif galvojau imesiu kol padarysiu ka itema bet ir nebepadariau ax.gif

tavo fotosesija su zirgu wub.gif likau apzaveta dar batai istrigo tokie vaime snekantis , butiakas labai mielas ,bet kaip vaikuciui noretusi svelnesnio j/b ,bet cia tavo tavo stilius ,o as tik priekaba rolleyes.gif

Josephina tavo mergytes emocija pagauta thumbup.gif

Citra Ku kuuuuuu!!! man butu visai nieko jei butum truputi i desine paemus kadra kartu su rankyte ant stiklo o tas stulpas liktu sone ir ne taip dalintu nuotrauka rolleyes.gif

Will Pasimatymas prie upės ir O mūsų nieks nemato pakarpyciau smarkiai nes kazkaip nekrenta i akis tie zmogeliukai,labiau peizazas ax.gif

Rico man tose dazuotose rankytese truksta kazko ...gal kiti rakurso arba j/b g.gif

Jurga mergyte su ledais schmoll.gif padeges veidukas veido israiska negrazi ,kompozicija ir ne labai 4u.gif

Teka man ir pirmas ir zitlali patvarkytas wub.gif bet man noretusi daugiau matyt nei galva ax.gif

bus tesinys ...

Papildyta:

Edeva ka jie ten daro???? pirmas variantas kaip is seno fimo thumbup.gif

Eres panasu kad musu mazieji panasaus amziaus sunku ka islauzti lotuliukas.gif

zana4 manes kazkaip neuzkabino blush2.gif is paskutiniu su berniukais traukia aki tik fokuso man truksta ,net nezinau...

vijaman atrodo suspaustas katiniukas unsure.gif

so-fun nereali nuotrauka thumbup.gif

giedre saunuole nepasiduok ,teisnga linkme keliauji bigsmile.gif tik man tas dvispalviskumas nepiimtinas ...

alexxandra aciu uz pavizdzius rolleyes.gif

atrodo viska sukomentavau karsta.gif

as irgi gavau savo polerizuota filtra taip noris isbandyt ax.gif Zitlali butinai pranesk kaip ispudziai ,lauksiu ... !

Tai kada Londonieciu meet'as as jauciu nebesulauksiu nes ateinanti savaite man paskutine ,reikes prasytis i Vilnieciu meet'uka tongue.gif
Atsakyti
Kerolli,na ir pasistengei visus pakomentuot biggrin.gif

Zana,man kazko lb tamsios foto atrodo,gal kad sedziu prie vaiku pc,gal cia spalvos issireguliave,bet laaaabai jau juoduoja unsure.gif
o siaip man pirma nuotraukyte tokia idomi,norisi paanalizuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 27, 18:17)
Kerolli,na ir pasistengei visus pakomentuot  biggrin.gif

Zana,man kazko lb tamsios foto atrodo,gal kad sedziu prie vaiku pc,gal cia spalvos issireguliave,bet laaaabai jau juoduoja  unsure.gif
o siaip man pirma nuotraukyte tokia idomi,norisi paanalizuot  smile.gif

tai jos tamsios ir yra, bet nz kaip pas tave rodo per monit smile.gif
as spec pazaidziau su jom, man asmeniskai patinka, tokios tipo foto, noretusi isgisti dar nuomoniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 27, 19:35)
tai jos tamsios ir yra, bet nz kaip pas tave rodo per monit smile.gif
as spec pazaidziau su jom, man asmeniskai patinka, tokios tipo foto, noretusi isgisti dar nuomoniu  bigsmile.gif

Man ir visos trys kazkaip per tamsiai ziuris unsure.gif ...nors kiek sviesiau noretus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki bye1.gif

Imesiu vakarini bandyma
Vysnikes Laukiu kritikos ax.gif tiesa sakant,nezinau kas cia gerai,kas ne ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 27, 11:00)
bigsmile.gif  aciu, zymiai geriau  4u.gif  gali papasakoti kaip tai padaryti per picasa?  blush2.gif

galeciau, bet pas mane picasa visai neveikia doh.gif visada pakimba kazkodel doh.gif bet ten kai atsistoji redaguoti nuotrauka, kairej pusej yra viena is tu iconu, kad tiesint, tai ant jos atsistoji, ant nuotraukos tokios linijos horizantalias ir vertikalios atsiranda, ir tada ten gali pasistumdyt mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 27, 15:40)
cia tas pats, kas 2x3 tongue.gif
Papildyta:

ryskumo lyg ir gana, bet vel zaloka g.gif
Papildyta:

nu jo, dabar tai tikrai kai pasakei, tai tas pats, nu blogai su matematika, blogai lotuliukas.gif

O gali tas zalumas atsirast nuo aplinkos, nes aplink buvo zalia zalia g.gif
Atsakyti
Sveikos panyčkos
Senai čia nebuvau ax.gif visgi geri orai lauke lotuliukas.gif
Sveikinimai konkurso nugalėtojoms 4u.gif
labai ačiū už balus mano ''mudu pora''
Zitalisuper kadrai ,na net nėra tokių kurie nepatiktų ,labai ačiū už gerus komentarus ira kas pasimokyti iš jų thumbup.gif
so-fun labai graži foto tik ,kaip merginos rašė labai ne vietoj veidrodis

labai dėkoju už nuorodas į teorija ale ,kad su anglu nedraugauju gal merginos žinot kokį puslapį kurio pagalba galima versti visą tinklalapį g.gif

dėl ebai ax.gif labai noriu stovo ale kai nieko nesuprantu ko gero nieko ir nebus
Atsakyti
Ramaske pagerinta Picasa,tai nezinau ar nenusivaziavau ne i ta puse blush2.gif ax.gif g.gif
user posted image

Jauciu,gal biski per dideles nuotraukas keliu,bet kitaip neiseina fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 27 birželio 2009 - 19:38
QUOTE(almara @ 2009 06 27, 19:32)
dėl ebai ax.gif  labai noriu stovo ale kai nieko nesuprantu ko gero nieko ir nebus

Na pagliau suzinojau kas mano favorites savininke. thumbup.gif Saunuole,jei butum su PS pasedejus kelias minutes butu viskas ciki mirksiukas.gif O ko ebay nesupranti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 27, 20:37)
Na pagliau suzinojau kas mano favorites savininke. thumbup.gif Saunuole,jei butum su PS pasedejus kelias minutes butu viskas ciki mirksiukas.gif O ko ebay nesupranti? bigsmile.gif

ojei ačiū ačiū net paraudau blush2.gif PS paliksiu kitam konkursui nes nelabai dar su juo draugauju ,
o su ebay viskas dėl kalbos ax.gif kaip tiksliau išversti stovas -Tripod ar stative
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 27 birželio 2009 - 19:53
QUOTE(Eres @ 2009 06 27, 20:26)
galeciau, bet pas mane picasa visai neveikia doh.gif visada pakimba kazkodel doh.gif  bet ten kai atsistoji redaguoti nuotrauka, kairej pusej yra viena is tu iconu, kad tiesint, tai ant jos atsistoji, ant nuotraukos tokios linijos horizantalias ir vertikalios atsiranda, ir tada ten gali pasistumdyt mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif iskart radau, kai pataisei mano foto bigsmile.gif dabar zinau kaip su picasa cool.gif
Atsakyti