It's my party and i cry if i want to
Josephin dekui uz komentara reik paieskot kadru kuriuos galeciau pritaikyti i serija
Ner zu ka
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 17:07)
Alisa stebuklu salyje
(cia kaip as dabar siuometineje Lietuvoje jauciuosi Ziuriu, klausau ir negaliu patiket:P baisu )
(cia kaip as dabar siuometineje Lietuvoje jauciuosi Ziuriu, klausau ir negaliu patiket:P baisu )
sita kokia miela ir kadravimas labai patinka, ir gylis juntamas, ir su mintim
antroje blasko juodumas ant kojos o paskutineje su balionais namu stogai nesiziuri
Jurga, pataisyti ND gerai
kazkuri kazkada klause apie sita http://www.atrise.com/golden-section/
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 19:07)
sita kokia miela ir kadravimas labai patinka, ir gylis juntamas, ir su mintim
antroje blasko juodumas ant kojos o paskutineje su balionais namu stogai nesiziuri
aciu, nepastebejau situ dalyku reiks nuklonuot aj juodos ten tai kelnes is apacios kyso
baccardi
Inesa S labai patiko tavo Foto su London eye jetau kaip grazu, iskart prisiminimai plusta
parasyk info, koks islaikimas ir pan. labai idomu, nes nakty nefotkinau dar, karta pabandziau grybas gavosi daugiau nebandau
parasyk info, koks islaikimas ir pan. labai idomu, nes nakty nefotkinau dar, karta pabandziau grybas gavosi daugiau nebandau
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 22, 19:14)
Inesa S labai patiko tavo Foto su London eye jetau kaip grazu, iskart prisiminimai plusta
pamirsau pakomentuot tiek inikus i tvarkyma fotkiu... man kai neiseina naktines foto tai patiko butu aisku idomiau jei rakursas butu kiek kitas o ryskumas ir spalvos liuuux
Labas vakaras
Noreciau ir as prisijungt i jusu buri. Paziurejus i jusu darbelius, tai man dar mokytis ir mokytis
Idedu jusu teismui savo ND
Noreciau ir as prisijungt i jusu buri. Paziurejus i jusu darbelius, tai man dar mokytis ir mokytis
Idedu jusu teismui savo ND
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 19:07)
aha man si taip pat labai faina ir tas akmuo taip vietoj
Rico, apsireiksk gretimoj temoj meetu kvepia
Inesas, o kaip tu? neprisijungtum?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 19:18)
pamirsau pakomentuot tiek inikus i tvarkyma fotkiu... man kai neiseina naktines foto tai patiko butu aisku idomiau jei rakursas butu kiek kitas
niu kad tau neiseitu niu netikiu meistre v isu galu esi
man patiko foto tavo Alisa stebuklu salyje, bet kai is pasakos, kur cia fotkinot? grazi vietove
Blond, sveika
Man atrodo gerai atlikta.Bet tegul antrokes daugiau pasisako
Man atrodo gerai atlikta.Bet tegul antrokes daugiau pasisako