Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

It's my party and i cry if i want to tongue.gif

user posted image

Josephin dekui uz komentara smile.gif reik paieskot kadru kuriuos galeciau pritaikyti i serija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 17:59
Ner zu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonda,

Su gimtadieniu ir gerų kadrų 4u.gif

Zitlali, man tai pirmoji nereali :)antra ir trečia irgi nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 17:07)
Alisa stebuklu salyje
(cia kaip as dabar siuometineje Lietuvoje jauciuosi smile.gif Ziuriu, klausau ir negaliu patiket:P baisu )
user posted image

bigsmile.gif sita kokia miela ir kadravimas labai patinka, ir gylis juntamas, ir su mintim 4u.gif thumbup.gif
antroje blasko juodumas ant kojos unsure.gif o paskutineje su balionais namu stogai nesiziuri blush2.gif

Jurga, pataisyti ND gerai 4u.gif

kazkuri kazkada klause apie sita g.gif http://www.atrise.com/golden-section/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 birželio 2009 - 18:11
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 18:07)
Jurga, pataisyti ND gerai  4u.gif

faina thumbup.gif buvo naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 19:07)
bigsmile.gif sita kokia miela ir kadravimas labai patinka, ir gylis juntamas, ir su mintim  4u.gif  thumbup.gif
antroje blasko juodumas ant kojos  unsure.gif o paskutineje su balionais namu stogai nesiziuri  blush2.gif

Jurga, pataisyti ND gerai  4u.gif

aciu, nepastebejau situ dalyku doh.gif 4u.gif reiks nuklonuot smile.gif aj juodos ten tai kelnes is apacios kyso lotuliukas.gif

baccardi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 18:21
Inesa S labai patiko tavo Foto su London eye bigsmile.gif jetau kaip grazu, iskart prisiminimai plusta blush2.gif
parasyk info, koks islaikimas ir pan. labai idomu, nes nakty nefotkinau dar, karta pabandziau grybas gavosi sad.gif daugiau nebandau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 22, 19:14)
Inesa S  labai patiko tavo Foto su London eye  bigsmile.gif  jetau kaip grazu, iskart prisiminimai plusta  blush2.gif
parasyk info, koks islaikimas ir pan. labai idomu, nes nakty nefotkinau dar, karta pabandziau grybas gavosi sad.gif daugiau nebandau  doh.gif

ax.gif pamirsau pakomentuot smile.gif tiek inikus i tvarkyma fotkiu... man kai neiseina naktines foto tai patiko smile.gif butu aisku idomiau jei rakursas butu kiek kitas 4u.gif o ryskumas ir spalvos liuuux
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 19:46
Labas vakaras 4u.gif

Noreciau ir as prisijungt i jusu buri. Paziurejus i jusu darbelius, tai man dar mokytis ir mokytis blush2.gif

Idedu jusu teismui savo ND ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 22, 19:07)
bigsmile.gif sita kokia miela ir kadravimas labai patinka, ir gylis juntamas, ir su mintim  4u.gif  thumbup.gif

aha man si taip pat labai faina drinks_cheers.gif ir tas akmuo taip vietoj bigsmile.gif

Rico, apsireiksk gretimoj temoj mirksiukas.gif meetu kvepia bigsmile.gif
Inesas, o kaip tu? neprisijungtum? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 19:18)
ax.gif pamirsau pakomentuot smile.gif tiek inikus i tvarkyma fotkiu... man kai neiseina naktines foto tai patiko smile.gif butu aisku idomiau jei rakursas butu kiek kitas  4u.gif

niu kad tau neiseitu niu netikiu blush2.gif meistre v isu galu esi tongue.gif
man patiko foto tavo Alisa stebuklu salyje, wub.gif bet kai is pasakos, kur cia fotkinot? grazi vietove bigsmile.gif
Atsakyti
Blond, sveika 4u.gif
Man atrodo gerai atlikta.Bet tegul antrokes daugiau pasisako ax.gif
Atsakyti