QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 00:14)
kaip visad fain, man nieko netruksta
matosi kad dantukai dyksta
(
uzjauciu, pas mus tas pats)
palik vyrui jei su vyru augini, as mamai ir einam kur nors ikvept gryno oro, pasifotkint ar pan as sakiau jau nupusiu, sianakt miegojau bendrai gal 2h nesiojau tanka 11ikos kg uztad raumenai auga
QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 00:40)
cia rodausi, i tema vaikas kriauklej
Kritikai ir komentarams
oj , pirmas zvilgsnis pamacius nuotrauka krenta i rema, paskui tik aptinki mazyli. Plem nu labai gera butu nuotrauka, jeigu butum siek tiek kita kampa paemusi, gal kiek is toliau (bet baisu palikt viena kriauklej ane,.. pas man tas pati beda buvo
) ir pritupusi labiau.. siaip jis netrukdytu jeigu butu tiesiai uz vaiko, tada tarsi apremintu mazaji taip tik dar labiau sustiprindamas akcentuojama vaika... bet db... emocija super, ryskumas irgi, j/b pilkokas tik kiek
QUOTE(Teka @ 2009 06 27, 07:45)
o kuo jis tau šiurpus?
gresmingas j/b vertimas, isplaukes vaizdas, apverstas.. dantys vietoje ten kur akys lyg pagal taisykles turetu but, tad pirmas ispudis siek tiek priplojantis, kai pamatai isplaukusius dantis gresmingai uzjuodavusius ir dar vaiko
butu suauges, sakyciau 'siurpokai bet idomiai, pabandyk dar bet geriau'
bet kai vaiko.. cia tik mano nuomone
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 08:31)
ner ryskumo, kadravimas nelabai, suspausta, blykste (ar kas) tiesiai i veida sviecia, uz nugaros juodoji skyle tokia atrodo... be erdves nuotrauka
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 08:47)
Gal pas mane fokusas neryskus
zinok nuosirdziai pakrizenau
su fotiku viskas gerai... pabandyk ant statyvo pasidet ar kito kieto pagrindo ir nejudanti daikta nufotografuot, pamatysi koks jis ryskus
gali buti kelios priezastys kodel nerysku, jau esam tau visos sakiusios berods, pirma tai drebancios rankos, antra per arti prizoomini kai objektyvas neturi tokiu techniniu galimybiu tiek arti vaizda ryskiai pateikti...
Katinukas per daug iremintas... erdves!
Papildyta:
Zana , laiptai idomus, bet man per mazai info
panasu kad tai kadras is kazkokio sodo ar privacios teritorijos, vedantys i 'niekur' ...ta siena... man jie be istorijos, jokios informacijos nesuteikia, jokio peno apmastymam ir savos istorijos kurimui... laipteliai ir tiek... pabandykit kurti istorijas fotografuodamos, kad ziurint i nuotraukas noretusi prie ju stabtelti ir pamastyti, o ka vienas ar kitas dalykas galetu reiksti, vienokios ar kitokios spalvos, kur pvz siti laiptai veda ar kodel jie ten baigiasi... pabandyk situos pacius laiptus nufotkint taip, kad kiltu klausimu. Nes kai viskas aisku kaip ant delno... neidomu