Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eres @ 2009 06 27, 09:57)
Giedre, ryskumo truksto, kompozicijos nera, atrodo kad prisokai prikisai prie prie veido fotika ir pyskinai,tokia nepavykusi nuotrauka visai  4u.gif

Ten per langeli fotkinau,bet gavos tik taip doh.gif Gyvenam ir mokomes 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

tai sakot suspaudžiau aš tą kysių biggrin.gif
na,negalėjau kitaip,tai stalo koja kyšojo,tai koks mašinos kampas matėsi,nieko,pasistengsim dar biggrin.gif

Teka,užjaučiu dėl katinuko,visgi šeimos narys buvo console.gif

So-fun,labai gržu,vaikučio mimika patinka wub.gif be tikrai,vis akys krypsta į veidrodį wink.gif

Žanos laiptai patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 00:14)
kaip visad fain, man nieko netruksta  mirksiukas.gif  matosi kad dantukai dyksta  smile.gif (uzjauciu, pas mus tas pats)

palik vyrui jei su vyru augini, as mamai ir einam kur nors ikvept gryno oro, pasifotkint ar pan doh.gif doh.gif as sakiau jau nupusiu, sianakt miegojau bendrai gal 2h smile.gif nesiojau tanka 11ikos kg blink.gif uztad raumenai auga lotuliukas.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 00:40)
cia rodausi, i tema vaikas kriauklej  smile.gif Kritikai ir komentarams  smile.gif

oj , pirmas zvilgsnis pamacius nuotrauka krenta i rema, paskui tik aptinki mazyli. Plem nu labai gera butu nuotrauka, jeigu butum siek tiek kita kampa paemusi, gal kiek is toliau (bet baisu palikt viena kriauklej ane,.. pas man tas pati beda buvo smile.gif ) ir pritupusi labiau.. siaip jis netrukdytu jeigu butu tiesiai uz vaiko, tada tarsi apremintu mazaji taip tik dar labiau sustiprindamas akcentuojama vaika... bet db... emocija super, ryskumas irgi, j/b pilkokas tik kiek g.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 27, 07:45)
o kuo jis tau šiurpus?  smile.gif

gresmingas j/b vertimas, isplaukes vaizdas, apverstas.. dantys vietoje ten kur akys lyg pagal taisykles turetu but, tad pirmas ispudis siek tiek priplojantis, kai pamatai isplaukusius dantis gresmingai uzjuodavusius ir dar vaiko smile.gif butu suauges, sakyciau 'siurpokai bet idomiai, pabandyk dar bet geriau' wink.gif bet kai vaiko.. cia tik mano nuomone

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 08:31)

ner ryskumo, kadravimas nelabai, suspausta, blykste (ar kas) tiesiai i veida sviecia, uz nugaros juodoji skyle tokia atrodo... be erdves nuotrauka smile.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 27, 08:47)
Gal pas mane fokusas neryskus

zinok nuosirdziai pakrizenau blush2.gif su fotiku viskas gerai... pabandyk ant statyvo pasidet ar kito kieto pagrindo ir nejudanti daikta nufotografuot, pamatysi koks jis ryskus biggrin.gif gali buti kelios priezastys kodel nerysku, jau esam tau visos sakiusios berods, pirma tai drebancios rankos, antra per arti prizoomini kai objektyvas neturi tokiu techniniu galimybiu tiek arti vaizda ryskiai pateikti...

Katinukas per daug iremintas... erdves! biggrin.gif
Papildyta:
Zana , laiptai idomus, bet man per mazai info smile.gif panasu kad tai kadras is kazkokio sodo ar privacios teritorijos, vedantys i 'niekur' ...ta siena... man jie be istorijos, jokios informacijos nesuteikia, jokio peno apmastymam ir savos istorijos kurimui... laipteliai ir tiek... pabandykit kurti istorijas fotografuodamos, kad ziurint i nuotraukas noretusi prie ju stabtelti ir pamastyti, o ka vienas ar kitas dalykas galetu reiksti, vienokios ar kitokios spalvos, kur pvz siti laiptai veda ar kodel jie ten baigiasi... pabandyk situos pacius laiptus nufotkint taip, kad kiltu klausimu. Nes kai viskas aisku kaip ant delno... neidomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 birželio 2009 - 09:01
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 21:14)
4u.gif del to manau mum visom deretu daryti ND su kompozicija smile.gif man labai praverstu..

drinks_cheers.gif as irgi sutinku nes sitoj vietoj dar yra kur pasimokinti biggrin.gif

QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 21:29)

O sitas ar labai per daug jau photoshopinau. Kazko ziauriai patinka tokios spalvos, bet gal tik man unsure.gif

unsure.gif man spalvos schmoll.gif

QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 21:39)
As visuomet ir fotogrfuoju ir karpau 10x15.

o as 20/30 g.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 22:59)
bitute- nieko ypatingo, turbut trinciau  blush2.gif 
o va sita gera- patinka, kad matosi atspindys stikle ir matosi veido israiska  rolleyes.gif

irnesakyk.gif jo bite eis i siuksles laugh.gif o tos man del to atspindzio ir patinka negalejau ilgiau pazaist kad kampu butu daugiau nes mano patranka isstovi ramiaia lygiai minute mega_shok.gif tai va kas gavos sad.gif
aciu visom man irgi tiap kaip jum pabandysiu ant horizontalios foto uzdet actiona gal visai nieko bus g.gif
Atsakyti
ir vel as laugh.gif kaip sita???

user posted image
Atsakyti
[/B][/B]Labryt smile.gif

[quote=Teka,2009 06 27, 05:45]
[/quote]

[quote=G_i_e_d_r_ė,2009 06 27, 06:31]
[/quote]

[quote=Eres,2009 06 27, 06:57]
[/quote]

[quoe=vijja,2009 06 27, 07:46]
[/quote]

aciu merginos :4u Zodziu dar reiks bandyt ax.gif

[quote=Zitlali,2009 06 27, 08:04]
[/quote]

as su mielu noru bet gi ne lt sedziu doh.gif o vaikinukas nelengvas pas tave bigsmile.gif
aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif jo vienai sunku fotkint, ir vietos ner labai, bet dar reiks pasikamuoti

Geros dienos visiems smile.gif varau prie juros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 27 birželio 2009 - 09:52
QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 21:43)
o tai cia koks g.gif  pas mane fotike tokiu kad butu dvizekliais skaiciais formatu nera, ir kad kai nori kirpti lygtais photoscape irgi tokio nera g.gif

photoshope pati nustatau rankiniu budu 10x 15 ir pikselius pasireguliuoju, virsutineje meniu horizontalioje juostoje.
Papildyta:
[quote=Edeva,2009 06 27, 10:30]

grazu, tik noretusi, kad daugiau matytusi veido
Atsakyti
Edeva, man kliudo platus remas lango smile.gif siaip pati foto faina, bet paryskinciau dar atspindi stikle, kad butu akcentuotas... 4u.gif

so-fun, pamirsau, kad ne lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 27, 11:03)
Edeva, man kliudo platus remas lango smile.gif siaip pati foto faina, bet paryskinciau dar atspindi stikle, kad butu akcentuotas...  4u.gif

dry.gif as taip irgi noreciau ale nemoku sad.gif su ps vos vos draugauju blush2.gif iki tavo pataisymu kaip peskom iki amerikes tongue.gif
Atsakyti
Merginos/vaikinai, dabar del ebay 4u.gif

Pradesiu uzsakineti ko jums reikia, tad laukiu zinuciu i savo el.pasta gintare.dainelyte@gmail.com, laiske nurodykite tokia seka viska:

1. subject: Nickas SM (butinai, neatseksiu pagal vardus)
2. Prekiu sarasas, t.y. nuoroda i ebay psl su ta preke, vnt skaicius, kaina ir gale suma

Tuomet persiusiu Jums savo sask. nr, pasiskaiciuokit kiek kainuos viskas, issiverskite pagal kursa kiek lt kainuos ir permeskit man, kai ikris pinigai (banke darant pavedima taip pat nicka parasykit) iskart uzsakysiu.

Dekui uz demesi smile.gif

Aj Edeva, tiesa.. zalsva odele, pamirsau paminet.. kazi kodel taip.. gal j/b geriau tada arba naturalios spalvos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 birželio 2009 - 10:11
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 27, 11:10)
Aj Edeva, tiesa.. zalsva odele, pamirsau paminet.. kazi kodel taip.. gal j/b geriau tada arba naturalios spalvos...  ax.gif

unsure.gif cia toks actionas mastau.gif na dekui bandysiu kazka isspaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 06 27, 10:30)

labai šilta ir miela nuotraukytė,tik kaip Zitlali paminėjo,tikrai, odelės spalva tokia ne kokia unsure.gif
Atsakyti