Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 23:28)
Zana4, man nepatinka kad toj nuotraukoj kur laipteliai ta plytu siena kreiva yra 4u.gif

cia jau as nieko nepakeisiu manau blush2.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
quote=Zana4,2009 06 26, 22:29]
cia jau as nieko nepakeisiu manau blush2.gif dekui 4u.gif
[/quote]

nu kad nea biggrin.gif

user posted image

tik va tada vertikali dalis kreiva biski gaunas, bet to dalyko nebutu jei biski kitu kampu fotografuotum,o net ir su picasa gali patiesint siaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Bertos Aleksandra nori ismokti fotografuoti maista g.gif Va ka radau bigsmile.gif cia
Jei nesi linkomanijoj, galiu atsiusti knyga skypu.Mane rasi ievosiusm
Atsakyti
Ačiū už komentarus nuotraukoms 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 19:46)
jaučiu jums vėl per tamsu bus

manrods pakeitei fotkę, nes pradžioje mačiau tamsesnę g.gif Visgi žiburiukai akyse thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 20:27)
ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita

man pirma labiau patinka, tokia paslaptimi dvelkianti, bet kirpimas geresnis antroje ax.gif

QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 21:29)
O sitas ar labai per daug jau photoshopinau. Kazko ziauriai patinka tokios spalvos, bet gal tik man

emocijos thumbup.gif o spalvos keistos, atrodo kaip be spalvų unsure.gif kažkokio atspalvio per daug unsure.gif
beje, dėl kokybės, įdomu, bet jei naudoju filtrą, tai nuotraukos dydis visada gerokai padidėja (vertinant mb), tai kaip čia su kokybės praradimu? g.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 23:10)
Truputis teorijos istrizines kompozicijos Nd:

atrodo, praleidau, tiksli savaitės tema būtent įstrižainė kompozicija?
Atsakyti
labukai smile.gif

vvėl kankinau savo kysių biggrin.gif
sakykit,kaip tokia foto?
ne per daug suspaustas jis vargšas? ir aplamai kaip žiūrisi?
user posted image
Atsakyti
Tai kad Will man atrodo kad tai tas pats, pirmoje nuorodoje kur efoto ten pavadinima raso istrizaines kompozicija o po nuotrauka jau istrizines kompozicija... g.gif Sory, o gal as ne taip supratau posta.Gal tik savaites tema norejei pasitikslinti? (arteja mociutes ketruniedelis tai esu kaip maisu trenkta, jau visa sav. Saves nebesugaudau jau visai,sory uz blondiens kl ir nusikalbejimus)Vija, suspaustas ir labai, nors saunu kad palikai vietos zvilgsniui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 26 birželio 2009 - 22:57
Sveiki smile.gif
Sveikinu nugaletojas 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 15:12)
Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)

man pirma geresne smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 17:46)
jaučiu jums vėl per tamsu bus

man zitlali pataisyta geresne blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 18:21)
Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo

kaip visad fain, man nieko netruksta mirksiukas.gif matosi kad dantukai dyksta smile.gif (uzjauciu, pas mus tas pats)

QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 19:29)

man tiesiog nekokybiskos foto blush2.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 19:41)
na o čia praktiškai į savaitės temą biggrin.gif įstrižainė kompozicija  biggrin.gif

man kadravimas nepatinka rolleyes.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 26, 21:50)
labukai  smile.gif

vvėl kankinau savo kysių  biggrin.gif
sakykit,kaip tokia foto?

suspaustas rolleyes.gif man tokia foto pamaciau ir nupyskinau, daug negalvojant blush2.gif pagulinek dar apie ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 26 birželio 2009 - 23:15
QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 20:26)
nu zodziu, reik paciai gydytis nuo tokiu spalvu matyt tada lotuliukas.gif

sita daug geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 26, 21:13)

bitute patiko, geros spalvos ir ryskumas mirksiukas.gif
Akmenys man mazai ka sako blush2.gif
Papildyta:
cia rodausi, i tema vaikas kriauklej smile.gif Kritikai ir komentarams smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 26 birželio 2009 - 23:43
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 26, 21:49)
Man patinka, tik nežinau kodėl bet labai norisi apverst.

dėkui, o jei noris apverst, vadinas jau susidomėjimas šioks toks yra biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 21:52)
Teka, nu man nelabai... tas kadras siurpokas..

o kuo jis tau šiurpus? smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 22:59)
nezinau kas tai per daiktas  ryskumo, aiskumo man paciai tai uztenka- raukslytes net pirsto matosi 
paaiskinkit man kas tas sharpas kaip paprastai  blush2.gif as kiek su savo ta programa zaidziu, tai sharpo uzdejus l.negrazu pasidaro  blush2.gif

aga, gerai tu čia, pati žinai, kas tas šarpas, ką aš tau daugiau galėčiau paaiškint, na gal ne taip buvau parašius, norėjau pasakyt, kad man tas rankytes norėtųs matyt j/b ir su tokiu grūdu biškį rolleyes.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 26, 23:13)
sita pertvarkiau, patamsinau  ax.gif
user posted image

man ši patinka ir į savaitės temą labai tinka smile.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 26, 23:50)
labukai  smile.gif

vvėl kankinau savo kysių  biggrin.gif
sakykit,kaip tokia foto?
user posted image

katinas gerokai suspaustas smile.gif bet man patinka jau vien dėl to, kad primena mano katiną, kuri kažkokie g...žiai per kūčias partrenkė mašina prie mūsų vartų verysad.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 00:14)
man zitlali pataisyta geresne  blush2.gif

man kadravimas nepatinka  rolleyes.gif

ko čia gėdavojies, viskas gerai mirksiukas.gif juk tam ir keliu, kad išgirsčiau, kokias klaidas darau smile.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 27, 00:40)
cia rodausi, i tema vaikas kriauklej  smile.gif Kritikai ir komentarams  smile.gif

user posted image

šiaip geras kadras, emocija tiksliau superinė, tačiau, jei neklystu galvytė gaunas centre g.gif o ir tas veidrodžio rėmas blaško, akys nuo vaiko vis bėga prie veidrodžio
Atsakyti
So-fun man ir veidrodis demesi blasko,bet graziai isversta j/b...

Ikeliu savo...Tik neuzmetykit labai pomidorai2.gif .Apie sia nuotrauka nuomones neturiu,lyg ir gera,lyg ir kazko truksta doh.gif .O ko-nezinau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gal pas mane fokusas neryskus g.gif
Siandien,jauciu,man fotografavimo diena,tai veliau kazka imesiu cool.gif Varysiu fotkint i gamta thumbup.gif tikiuosi,neuzklups lietus,nes orai,tai neprognozuojami lotuliukas.gif
Atsakyti
So-fun, viedrodis labai uzgozia vaikiuka, kadravimas irgi nelabai 4u.gif

Giedre, ryskumo truksto, kompozicijos nera, atrodo kad prisokai prikisai prie prie veido fotika ir pyskinai,tokia nepavykusi nuotrauka visai 4u.gif
Atsakyti