Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 19:27)
ka jie ten daro????
[

Bite ne, bitės man vėl nesimato, neryški.
Bet va, pirma mergaitės foto, man asmeniškai super. ir kabina, ir spalvos, šviesa. nu patiko
QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 20:29)
O sitas ar labai per daug jau photoshopinau. Kazko ziauriai patinka tokios spalvos, bet gal tik man unsure.gif
Žinok tos foošopintos per žalios. arba mano monikas rodo žalsvą vaiko odelę, taip nenatūraliai atrodo.
O pirmoj vos daugiau dešinės ir viršaus norisi ir mažiau apačios. Geras momentas, gera išraiška smile.gif
QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 20:41)
na o čia praktiškai į savaitės temą biggrin.gif įstrižainė kompozicija  biggrin.gif
jei netiks jums, tiks šeimos albumui. man ši fotkė patinka  rolleyes.gif tik tas taškiukas ant dantuko biškį nervina[

Man patinka, tik nežinau kodėl bet labai norisi apverst.

neturiu ką parodyt unsure.gif
Atsakyti
Teka, nu man nelabai... tas kadras smile.gif siurpokas..

Eres spalvos tai labai nekokios, ryskumo truksta 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko Edevos pirmoji su mergaite. Sviesa labai traukia aki,ir siaip pats kadras labai toks savotiskas.

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:52)
Teka, nu man nelabai... tas kadras smile.gif siurpokas..

Eres spalvos tai labai nekokios, ryskumo truksta  4u.gif

nu zodziu, reik paciai gydytis nuo tokiu spalvu matyt tada lotuliukas.gif

O ziurek kaip dabar su tuo ryskumu yra, nes visada pas mane truksta ryskumo,tai as jau nebesuprantu kame yra reikalas, ar kartais nusivogia ryskumas kai kanors darai nuotraukai, ar su mano fotiku ryskiau nei, nes visgi tik pagerinta muiline, nes va kad ir tie kiausiai is ND, sviesu buvo, iso mazas, fotkinau su atidejimu, kad nejudetu buvau padejus fotika, ir vistiek ir ten ryskumo truksta, as jau kartais prarandu vilti kada nors ta ryskuma isgauti biggrin.gif

Va cia viena is tu fotkiu kur dejau,bet nieko nedaryta iskyrus biski kontrasta padidinau, dabar jau nebeturiu origanalo, ar cia irgi skaitos kad truksta ryskumo? cia dabar per flickr keliu
user posted image
Atsakyti
edeva, manau be kontrasto dar geriau butu smile.gif netruksta.. o visi zaidimai su spalvom ir action'ais visada kokybei foto groja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 21:28)
edeva, manau be kontrasto dar geriau butu smile.gif netruksta.. o visi zaidimai su spalvom ir action'ais visada kokybei foto groja smile.gif

cia kogero man sakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 17:13)
Rico faina pirma man  bigsmile.gif tik gal j/b versciau... tada ji kitokia butu..  ax.gif
na, man tai nelabai vien del mimikos, kitko net nekritikuosiu... visgi fotografuoti pries tiesiogine saule yra blogis  4u.gif ne visais atvejais.. bet siuo tai tikrai... reikejo i seseli pasislepti koki.. ir spalvos nebutu blankios ir veido israika kita  4u.gif

Tiesa , sian gavau firminius UV ir poliarizacinius filtrus savo makriukui ir is ebay tokius pat savo tam kitam objektyvui, tai padarysiu eksperimenta smile.gif nufotkinsiu ta pati kadra su/be filtru su skirtingais objektyvais, taip pasimatys skirtumas, ar is tikro tie ebay filtrai kokybes atzvilgiu prastesni  bigsmile.gif

Dekui 4u.gif
laukiam palyginimu bigsmile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 17:22)
nei viena man  schmoll.gif
šiaip aš dabar jau pradėjau sirgt ne tik j/b, bet ir šarpo liga  doh.gif tai man čia laaabai trūksta šarpo ir j/b rolleyes.gif

nezinau kas tai per daiktas irnesakyk.gif tongue.gif ryskumo, aiskumo man paciai tai uztenka- raukslytes net pirsto matosi g.gif
paaiskinkit man kas tas sharpas kaip paprastai blush2.gif as kiek su savo ta programa zaidziu, tai sharpo uzdejus l.negrazu pasidaro blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 18:27)
biggrin.gif atradau dar viena ''bitute''

ka jie ten daro????

bitute- nieko ypatingo, turbut trinciau blush2.gif
o va sita gera- patinka, kad matosi atspindys stikle ir matosi veido israiska rolleyes.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 19:41)
na o čia praktiškai į savaitės temą biggrin.gif įstrižainė kompozicija  biggrin.gif
jei netiks jums, tiks šeimos albumui. man ši fotkė patinka  rolleyes.gif

tinka i istrizaine ax.gif

dekui uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Truputis teorijos istrizines kompozicijos Nd:
1.
2.
3.
4.

Kas turit geros teorijos ir info pasidalykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:21)
Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo (vaikui dantai kalas tai jebytute... sokineju ant blakstienu visa diena  doh.gif )

bigsmile.gif geras buitiakas, man labai wub.gif

Sveikinu nugaletojas thumbup.gif cool.gif
siandien pasiemiau fotika su savim kelias foto dabar imesiu, kelias veliau blush2.gif keliu per image... kritikai biggrin.gif
user posted image

user posted image

sita pertvarkiau, patamsinau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 22:26)
Va cia viena is tu fotkiu kur dejau,bet nieko nedaryta iskyrus biski kontrasta padidinau, dabar jau nebeturiu origanalo, ar cia irgi skaitos kad truksta ryskumo? cia dabar per flickr keliu

Man sita zymiai geriau. Spalvos grazios ir ryskumo netruksta. Seimos albumui gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 26, 23:13)
sita pertvarkiau, patamsinau  ax.gif

Sita man geriausia is visu smile.gif Tik tos tujos (ar kaip ten ji vadinasi) nereiketu ax.gif Beje, i istrizaines tema irgi tiktu manau bigsmile.gif

Anos tai nieko ypatingo, isskyrus pagauta momenta kaip bitute plusa.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 26, 23:19)
Man sita zymiai geriau. Spalvos grazios ir ryskumo netruksta. Seimos albumui gerai  4u.gif
Papildyta:

Sita man geriausia is visu smile.gif Tik tos tujos (ar kaip ten ji vadinasi) nereiketu  ax.gif Beje, i istrizaines tema irgi tiktu manau  bigsmile.gif

Anos tai nieko ypatingo, isskyrus pagauta momenta kaip bitute plusa.

biggrin.gif aciu tiny, sutinku kad anos nieko ipatingo, o laipteliai man paciai patiko bigsmile.gif tuja trukdo, bet ner kur jos paslepti sad.gif kaip ir tinka i istrizaines tema bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zana4, man nepatinka kad toj nuotraukoj kur laipteliai ta plytu siena kreiva yra 4u.gif
Atsakyti