Teka, tau leidus
tik kontrasto pridejau
Rico reiktu mum i temos pradzia ikelt
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:39)
o man trūksta kaktos aš kontrastą kaip tik šiek tiek mažinau
QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 17:12)
Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)
Kirpimai abu geri. Pirmas akcentuoja viena rankyte, antras - kita Tik vat pati nuotrauka kazkaip nekabina, gal tikrai j/b pabandyk
QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 17:47)
Kadangi nerodydama ir negaudama kritikos neišmoksiu, tai dedu
Pirma man geresne Ir spalvos man tinka, bent jau prie svetimo moniko ziurint. Gaila, kad mergaitei teko prisimerkt.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:21)
Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo
Super
QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 20:27)
1. atradau dar viena ''bitute''
2. ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita
2. ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita
1. Nekabina. Gal kampo kito noretusi.. dabar nei i roze akcentas nei i bite
2. Kirpimas man geresnis antram variante, bet pats kadras geresnis pirmam
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:39)
Sitaip tikrai geriau. Jau vien del kompozicijos
QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 20:44)
o man trūksta kaktos aš kontrastą kaip tik šiek tiek mažinau
del to manau mum visom deretu daryti ND su kompozicija man labai praverstu..
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 21:14)
del to manau mum visom deretu daryti ND su kompozicija man labai praverstu..
pritariu
Zitlali, nu koks tas tavo mazius grazus, apie jokius trukumus net neina galvot kazkaip keista man i ji ziuret, kai maniskis visiska priesingybe, sviesus blondinas, tik kad irgi garbiniuotas O siaip tai gali tikrai geriau Si kart man triuksmas nepatinka
Edeva, rozej man nepatinka spalvos, kazkas ne taip, o ir bitute neryski Del kitu dvieju sutinku su Teka.
Noriu parodyti savo vaika ir sulaukt kritikos kas ne taip.Siaip krize su fotkinimu, o ir tas jo nesvietiskas judrumas dabar
O sitas ar labai per daug jau photoshopinau. Kazko ziauriai patinka tokios spalvos, bet gal tik man
Papildyta:
ar kas nors keliat per picasa, kazkokios mazos tos nuotraukos,kokybe ziuriu suprastejo ikelus
Edeva, rozej man nepatinka spalvos, kazkas ne taip, o ir bitute neryski Del kitu dvieju sutinku su Teka.
Noriu parodyti savo vaika ir sulaukt kritikos kas ne taip.Siaip krize su fotkinimu, o ir tas jo nesvietiskas judrumas dabar
O sitas ar labai per daug jau photoshopinau. Kazko ziauriai patinka tokios spalvos, bet gal tik man
Papildyta:
ar kas nors keliat per picasa, kazkokios mazos tos nuotraukos,kokybe ziuriu suprastejo ikelus
QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 21:29)
man pirma jau vien dėl išraiškos dėl kompozicijos gal reiktų kirpt kairės šiek tiek , antra taip pat patinka, o vat trečia jau gal per daug centre
QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 20:22)
na ryškumas tai pavydėtinas
Aciu,del ramuneles .Paskui pati pamaciau,kad kaip blynai isdeliotos tos ramunes
As visuomet ir fotogrfuoju ir karpau 10x15.
na o čia praktiškai į savaitės temą įstrižainė kompozicija
jei netiks jums, tiks šeimos albumui. man ši fotkė patinka tik tas taškiukas ant dantuko biškį nervina
jei netiks jums, tiks šeimos albumui. man ši fotkė patinka tik tas taškiukas ant dantuko biškį nervina
QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 20:39)
As visuomet ir fotogrfuoju ir karpau 10x15.
o tai cia koks pas mane fotike tokiu kad butu dvizekliais skaiciais formatu nera, ir kad kai nori kirpti lygtais photoscape irgi tokio nera