Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Teka, tau leidus 4u.gif

user posted image

tik kontrasto pridejau smile.gif

Rico thumbup.gif reiktu mum i temos pradzia ikelt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 birželio 2009 - 20:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:39)
Teka, tau leidus  4u.gif

o man trūksta kaktos smile.gif aš kontrastą kaip tik šiek tiek mažinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 birželio 2009 - 19:44
QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 17:12)
Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)

Kirpimai abu geri. Pirmas akcentuoja viena rankyte, antras - kita smile.gif Tik vat pati nuotrauka kazkaip nekabina, gal tikrai j/b pabandyk g.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 17:47)
Kadangi nerodydama ir negaudama kritikos neišmoksiu, tai dedu  4u.gif

Pirma man geresne 4u.gif Ir spalvos man tinka, bent jau prie svetimo moniko ziurint. Gaila, kad mergaitei teko prisimerkt.

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:21)
Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo

Super bigsmile.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 20:27)
1. atradau dar viena ''bitute''
2. ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita  mirksiukas.gif

1. Nekabina. Gal kampo kito noretusi.. dabar nei i roze akcentas nei i bite blush2.gif
2. Kirpimas man geresnis antram variante, bet pats kadras geresnis pirmam mirksiukas.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:39)
Teka, tau leidus  4u.gif

Sitaip tikrai geriau. Jau vien del kompozicijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 birželio 2009 - 20:03
QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 20:44)
o man trūksta kaktos  smile.gif aš kontrastą kaip tik šiek tiek mažinau g.gif

4u.gif del to manau mum visom deretu daryti ND su kompozicija smile.gif man labai praverstu..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 21:14)
4u.gif del to manau mum visom deretu daryti ND su kompozicija smile.gif man labai praverstu..

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zitlali, nu koks tas tavo mazius grazus, apie jokius trukumus net neina galvot tongue.gif kazkaip keista man i ji ziuret, kai maniskis visiska priesingybe, sviesus blondinas, tik kad irgi garbiniuotas biggrin.gif O siaip tai gali tikrai geriau 4u.gif Si kart man triuksmas nepatinka schmoll.gif

Edeva, rozej man nepatinka spalvos, kazkas ne taip, o ir bitute neryski 4u.gif Del kitu dvieju sutinku su Teka.

Noriu parodyti savo vaika ir sulaukt kritikos kas ne taip.Siaip krize su fotkinimu, o ir tas jo nesvietiskas judrumas dabar doh.gif
user posted image

O sitas ar labai per daug jau photoshopinau. Kazko ziauriai patinka tokios spalvos, bet gal tik man unsure.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
ar kas nors keliat per picasa, kazkokios mazos tos nuotraukos,kokybe ziuriu suprastejo ikelus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 06 26, 21:29)
Noriu parodyti savo vaika ir sulaukt kritikos kas ne taip.Siaip krize su fotkinimu, o ir tas jo nesvietiskas judrumas dabar doh.gif

man pirma jau vien dėl išraiškos biggrin.gif dėl kompozicijos gal reiktų kirpt kairės šiek tiek g.gif, antra taip pat patinka, o vat trečia jau gal per daug centre
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 20:22)
na ryškumas tai pavydėtinas smile.gif

Aciu,del ramuneles 4u.gif .Paskui pati pamaciau,kad kaip blynai isdeliotos tos ramunes lotuliukas.gif
Atsakyti
ai va ka vis dar noriu paklaust,kokiu formatu fotkinat ar karpot, tuo 2X3, 3x4. Nes va tas paskutines dvi bandziau fotkint 2x3 tai kazkokia nesamone, arba turi i centra det zmogu, jei nori kad tilptu visas, nes kitaip vis ka nors nukerpi, netelpa visas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As visuomet ir fotogrfuoju ir karpau 10x15.
Atsakyti
na o čia praktiškai į savaitės temą biggrin.gif įstrižainė kompozicija biggrin.gif
jei netiks jums, tiks šeimos albumui. man ši fotkė patinka rolleyes.gif tik tas taškiukas ant dantuko biškį nervinauser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 birželio 2009 - 20:42
QUOTE(airina4u @ 2009 06 26, 20:39)
As visuomet ir fotogrfuoju ir karpau 10x15.

o tai cia koks g.gif pas mane fotike tokiu kad butu dvizekliais skaiciais formatu nera, ir kad kai nori kirpti lygtais photoscape irgi tokio nera g.gif
Atsakyti