Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)
user posted image
ar toks kirpimas
user posted image

bandem baltam kazka padaryti, bet pirstuku nejo taip nukirpti, kad liktu tik balta blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
perziurinejau bloga ir ka radau bigsmile.gif turbut daugelis skaitet, bet tikrai verta prisiminti- kazkaip kaskart randu kazka naujo ax.gif
http://fotografuojam.....B3 fotografui
Atsakyti
nuotraukos/nugalėtojos nustebino thumbup.gif Beje ritmas pirmoje ir trečioje yra, ar ne tiesa? ax.gif
Kadangi nerodydama ir negaudama kritikos neišmoksiu, tai dedu 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 06 26, 16:51)
graziai nuglamourinai portreta

Aciu AM bigsmile.gif tiesa pasakius nepastebejau pati sito... sakes, visaip ziurejau is visu kampu prie monitoriaus prilipus, kad tik nebutu tokios nesamones biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 17:12)
Noriu paklaust kur geriau

Rico faina pirma man bigsmile.gif tik gal j/b versciau... tada ji kitokia butu.. ax.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 17:47)

na, man tai nelabai vien del mimikos, kitko net nekritikuosiu... visgi fotografuoti pries tiesiogine saule yra blogis 4u.gif ne visais atvejais.. bet siuo tai tikrai... reikejo i seseli pasislepti koki.. ir spalvos nebutu blankios ir veido israika kita 4u.gif

Tiesa , sian gavau firminius UV ir poliarizacinius filtrus savo makriukui ir is ebay tokius pat savo tam kitam objektyvui, tai padarysiu eksperimenta smile.gif nufotkinsiu ta pati kadra su/be filtru su skirtingais objektyvais, taip pasimatys skirtumas, ar is tikro tie ebay filtrai kokybes atzvilgiu prastesni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 birželio 2009 - 19:53
dideliausi sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

man šian kažkoks nekalbadienis...

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 26, 14:04)
Ramunele Gal galit pasakyt,kas techniskai gerai,kas ne  4u.gif  ?
user posted image

na ryškumas tai pavydėtinas smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 17:12)
Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)
user posted image
ar toks kirpimas
user posted image

bandem baltam kazka padaryti, bet pirstuku nejo taip nukirpti, kad liktu tik balta  blush2.gif  unsure.gif

nei viena man schmoll.gif
šiaip aš dabar jau pradėjau sirgt ne tik j/b, bet ir šarpo liga doh.gif tai man čia laaabai trūksta šarpo ir j/b rolleyes.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 17:47)
nuotraukos/nugalėtojos nustebino  thumbup.gif  Beje ritmas pirmoje ir trečioje yra, ar user posted image

user posted image

vaikas kaip vaikas, antroj dar ir suspausta labai

Atsakyti
Zitka, jau gavai bigsmile.gif Kaip faina tau, o as dar ni schmoll.gif Taip knieti kuo greiciau gaut ir pabandyt.
Atsakyti
user posted image
jaučiu jums vėl per tamsu bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 birželio 2009 - 19:07
dėkui už komentarus 4u.gif blush2.gif mokausi toliau...

QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 18:46)
user posted image
jaučiu jums vėl per tamsu bus

nea, ne per tamsu man. Ir žiburiukai akyse yra smile.gif
Atsakyti
Teka, man tai kontrastro truksta ax.gif per sviesu biggrin.gif ir smakrui vietos, rezciau kaktos , nes db visas demesys kaktai ir smakrui vietos palikciau, taip akys butu pirmame plane

Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo (vaikui dantai kalas tai jebytute... sokineju ant blakstienu visa diena doh.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 birželio 2009 - 19:22
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:21)
Teka, man tai kontrastro truksta  ax.gif per sviesu biggrin.gif ir smakrui vietos

Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo (vaikui dantai kalas tai jebytute... sokineju ant blakstienu visa diena  doh.gif )

nu, žinok, atsižvelgus į tai, kad kokybė nuotraukos tragiška, tamsi visa, tai sakyčiau šis variantas visai neblogas smile.gif

nu tavo akių spindėjimas vaiko, tai negaliu wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif atradau dar viena ''bitute''

mmm skanumelis
user posted image

ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita mirksiukas.gif

ka jie ten daro????
user posted image

ir sita

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 26 birželio 2009 - 19:27
QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 20:27)
biggrin.gif atradau dar viena ''bitute''

ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita  mirksiukas.gif
ka jie ten daro????
user posted image

man viskas patinka, aš kadangi dar klaidų nelabai įžvelgiu...
o trečioj jau per daug sakyčiau suspausta, galvos viršaus trūksta
Atsakyti