Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)
ar toks kirpimas
bandem baltam kazka padaryti, bet pirstuku nejo taip nukirpti, kad liktu tik balta
perziurinejau bloga ir ka radau turbut daugelis skaitet, bet tikrai verta prisiminti- kazkaip kaskart randu kazka naujo
http://fotografuojam.....B3 fotografui
http://fotografuojam.....B3 fotografui
QUOTE(A.M @ 2009 06 26, 16:51)
graziai nuglamourinai portreta
Aciu AM tiesa pasakius nepastebejau pati sito... sakes, visaip ziurejau is visu kampu prie monitoriaus prilipus, kad tik nebutu tokios nesamones
QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 17:12)
Noriu paklaust kur geriau
Rico faina pirma man tik gal j/b versciau... tada ji kitokia butu..
QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 17:47)
na, man tai nelabai vien del mimikos, kitko net nekritikuosiu... visgi fotografuoti pries tiesiogine saule yra blogis ne visais atvejais.. bet siuo tai tikrai... reikejo i seseli pasislepti koki.. ir spalvos nebutu blankios ir veido israika kita
Tiesa , sian gavau firminius UV ir poliarizacinius filtrus savo makriukui ir is ebay tokius pat savo tam kitam objektyvui, tai padarysiu eksperimenta nufotkinsiu ta pati kadra su/be filtru su skirtingais objektyvais, taip pasimatys skirtumas, ar is tikro tie ebay filtrai kokybes atzvilgiu prastesni
dideliausi sveikinimai nugalėtojoms
man šian kažkoks nekalbadienis...
na ryškumas tai pavydėtinas
nei viena man
šiaip aš dabar jau pradėjau sirgt ne tik j/b, bet ir šarpo liga tai man čia laaabai trūksta šarpo ir j/b
vaikas kaip vaikas, antroj dar ir suspausta labai
man šian kažkoks nekalbadienis...
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 26, 14:04)
na ryškumas tai pavydėtinas
QUOTE(Rico @ 2009 06 26, 17:12)
Noriu paklaust kur geriau (ar niekur)
ar toks kirpimas
bandem baltam kazka padaryti, bet pirstuku nejo taip nukirpti, kad liktu tik balta
ar toks kirpimas
nei viena man
šiaip aš dabar jau pradėjau sirgt ne tik j/b, bet ir šarpo liga tai man čia laaabai trūksta šarpo ir j/b
QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 17:47)
vaikas kaip vaikas, antroj dar ir suspausta labai
Zitka, jau gavai Kaip faina tau, o as dar ni Taip knieti kuo greiciau gaut ir pabandyt.
jaučiu jums vėl per tamsu bus
dėkui už komentarus mokausi toliau...
nea, ne per tamsu man. Ir žiburiukai akyse yra
QUOTE(Teka @ 2009 06 26, 18:46)
nea, ne per tamsu man. Ir žiburiukai akyse yra
Teka, man tai kontrastro truksta per sviesu ir smakrui vietos, rezciau kaktos , nes db visas demesys kaktai ir smakrui vietos palikciau, taip akys butu pirmame plane
Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo (vaikui dantai kalas tai jebytute... sokineju ant blakstienu visa diena )
Cia mano buitiakas is sian.. tingejau anas foto tvarkyt ir laiko nebuvo (vaikui dantai kalas tai jebytute... sokineju ant blakstienu visa diena )
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 26, 20:21)
Teka, man tai kontrastro truksta per sviesu ir smakrui vietos
nu, žinok, atsižvelgus į tai, kad kokybė nuotraukos tragiška, tamsi visa, tai sakyčiau šis variantas visai neblogas
nu tavo akių spindėjimas vaiko, tai negaliu
atradau dar viena ''bitute''
mmm skanumelis
ir norejau paklaust kaip sitos kirpimas ir visa kita
ka jie ten daro????
ir sita
mmm skanumelis
ka jie ten daro????
ir sita
QUOTE(Edeva @ 2009 06 26, 20:27)
atradau dar viena ''bitute''
ka jie ten daro????
ka jie ten daro????
man viskas patinka, aš kadangi dar klaidų nelabai įžvelgiu...
o trečioj jau per daug sakyčiau suspausta, galvos viršaus trūksta