Sveiki Man dabar tokia stadija,kai neina nieko komentuot ...negaliu ir viskas,gal dar nesuaugau komentavimui,kazkaip jus taip greit zengiat i prieki,kad visos fot atrodo grazios
Siandien ramunele nufotkinau
Ramunele Gal galit pasakyt,kas techniskai gerai,kas ne ?
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 26, 14:04)
Ryskumo lyg ir pakanka, bet tos ramuneles tai isdeliotos kaip blynai, plokscios tokios. Reikejo kita kampa paimti
QUOTE(bonda @ 2009 06 26, 11:26)
tai gal nugaletoja tegu tema renka sveikinimai, beja
dėl temos, tai aš kažkaip pagalvojau gal kokį "Ritmą" pabandom??? Kažkaip atrodo, kad būtų daugiau minčių nei batas baltame
QUOTE(Will @ 2009 06 26, 13:28)
Sveikos,
Vakar kalbėjom apie nepažįstamų fotografavimą, tai noriu parodyti kaip aš fotkinu, kad stulpas kreivas žinau, skubėjau patvarkyti, nes vaikas atsikėlė, neberadau kur tiesinti
Šitos nuotraukos darytos senokai, dabar gal geriau gautųsi
Peržiūrėdama pagalvojau, kad visgi smagiau būtų, jei jose būtų pažįstami žmonės, ar aš pati, nufotografuota netikėtai
Vakar kalbėjom apie nepažįstamų fotografavimą, tai noriu parodyti kaip aš fotkinu, kad stulpas kreivas žinau, skubėjau patvarkyti, nes vaikas atsikėlė, neberadau kur tiesinti
Šitos nuotraukos darytos senokai, dabar gal geriau gautųsi
Peržiūrėdama pagalvojau, kad visgi smagiau būtų, jei jose būtų pažįstami žmonės, ar aš pati, nufotografuota netikėtai
Tu skaityk, o aš jau eisiu...
Šita man labiausiai, tik tas stulpas Spalvos, erdvė gerai dera.
Dviese
man nelabai, nei kokybes, nei kompozicija...
Net neabejoju, kad dabar daug geriau gautųsi
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 26, 14:04)
Sveiki Man dabar tokia stadija,kai neina nieko komentuot ...negaliu ir viskas,gal dar nesuaugau komentavimui,kazkaip jus taip greit zengiat i prieki,kad visos fot atrodo grazios
Bandyk komentuot ir viskas - juk neraganos susirinkusios, per galvą neduos (tikiuosi, nes aš čia tokia pati patyrus komentuotoja kaip ir tu )
man kliūna kompozicija, pritariu Tiny, reikia kito kampo... Aš gal būčiau bandžius, kad įsipaišytu žiedai taip, kad gautųsi istrižainė... (lengva kalbėt, kai nebandau)
oho, foto su zirgais ir batais pavarai Zitlali
Labas popietelis,
As su pora klausimu is karto:
1.Tai kiek pamenu taip ir nenusprendem, kokie bus ND ir kiek laiko jie truktu.Kaip rico ir siule, gerai butu kompozicija jaukintis po truputeli.Zitka dave ideja istrizaines taisykle (pataisyk jei klystu, nes dabar ant greituko nerandu kur apie tai kalbeta yra, o pas mane su atmintim gan problematiska).Manau savaites tikrai per mazai, reiktu gal dvi paimti.Jei kas turi kokiu pasiulymu del nd, drasiai sakykit, nes jei ju nebedarysim, sustosim vietoje.
2.Konkursine tema.Balsuojam uz Akviliuko ideja "Ritmas".Manau ideju tikrai tokiai temai netruktu.Tai gal per savaitgali parasykit i cia kaip mastot, gal net kita spalva zinute pazymekit, gal atrinkti but lengviau, o tadum pirmadieni paskelbti kas ir kaip.
Nors gal reiktu kad Nd ir konkursinis neitu lygegriaciai? Gal per daug butu is karto aprepta?Gal db pradedam nuo 1-nio su konkursiniu o po sav su nd, na turetume lycna savaite info parankioti ir su ta taisykle susipazinti...
1.Tai kiek pamenu taip ir nenusprendem, kokie bus ND ir kiek laiko jie truktu.Kaip rico ir siule, gerai butu kompozicija jaukintis po truputeli.Zitka dave ideja istrizaines taisykle (pataisyk jei klystu, nes dabar ant greituko nerandu kur apie tai kalbeta yra, o pas mane su atmintim gan problematiska).Manau savaites tikrai per mazai, reiktu gal dvi paimti.Jei kas turi kokiu pasiulymu del nd, drasiai sakykit, nes jei ju nebedarysim, sustosim vietoje.
2.Konkursine tema.Balsuojam uz Akviliuko ideja "Ritmas".Manau ideju tikrai tokiai temai netruktu.Tai gal per savaitgali parasykit i cia kaip mastot, gal net kita spalva zinute pazymekit, gal atrinkti but lengviau, o tadum pirmadieni paskelbti kas ir kaip.
Nors gal reiktu kad Nd ir konkursinis neitu lygegriaciai? Gal per daug butu is karto aprepta?Gal db pradedam nuo 1-nio su konkursiniu o po sav su nd, na turetume lycna savaite info parankioti ir su ta taisykle susipazinti...
QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 14:01)
labai įdomu būtų pažiūrėt bent į laimėjusią nuotrauką . Gal galit paviešint, juk naudinga ir besimokantiems paveizot
anksciau tai pirmas tris (bent) skelbdavo temoj jei nieks nepriestarauja,
tik as is fotki nemoku cia ideti
http://www.supermama...?showtopic=6669
apie nuotrauku ikelima skaitykite cia
apie nuotrauku ikelima skaitykite cia
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 14:11)
Labas popietelis,
Na, laimetoja paskelbe, tad kaip ir nutarta
del darymo kartu- nemanau, kad trukdysis kaip tik geriau- jei vienam nera ideju, gal bus kitam darbui man geriau, kai yra is ko rinktis- bent kas antra diena keiciasi, o ne istisai tas pats galvoj
gal kas ritmo pavyzdziu ides?
Tikrai ne viska skaiciau, tik paskutini lapa nuo akviliuko berots, tai atsiprasau
Tai liuks tadum "ritmas" konkursiniam
Manau tikrai niekas nepyks jei cia temoj nugaletojus paskelbsim
Rikiuote akviliux
kiausiniai - Eres
Trys baltos splvos InesaS
O tadum "Ritmas" nuo siandien ar nuo pirmadienio?
Manau tikrai niekas nepyks jei cia temoj nugaletojus paskelbsim
Rikiuote akviliux
kiausiniai - Eres
Trys baltos splvos InesaS
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 14:22)
Tikrai ne viska skaiciau, tik paskutini lapa nuo akviliuko berots, tai atsiprasau
Ner ko atsiprasineti as garsiai pamasciau
gal atsigaut reikia iki pirmadienio, siaip jokio skritumo kas nori, prades kazka galvoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 20:10)
graziai nuglamourinai portreta,tik as prie kairio antakio matau sviesia deme,nebutum saldainio pasiulius nebuciau pastebejes ,bijau kad didelio formato atspausdinus gali matytis,nebent as blogai matau? arba mano monikas gryba pjauna ,bet siaip labai gerai padirbejai