Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki smile.gif Man dabar tokia stadija,kai neina nieko komentuot doh.gif schmoll.gif ...negaliu ir viskas,gal dar nesuaugau komentavimui,kazkaip jus taip greit zengiat i prieki,kad visos fot atrodo grazios 4u.gif ax.gif
Siandien ramunele nufotkinau

Ramunele Gal galit pasakyt,kas techniskai gerai,kas ne 4u.gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 26, 14:04)
Ramunele Gal galit pasakyt,kas techniskai gerai,kas ne  4u.gif  ?

Ryskumo lyg ir pakanka, bet tos ramuneles tai isdeliotos kaip blynai, plokscios tokios. Reikejo kita kampa paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 26, 11:26)
tai gal nugaletoja tegu tema renka g.gif  bigsmile.gif sveikinimai, beja wub.gif  thumbup.gif

dėl temos, tai aš kažkaip pagalvojau gal kokį "Ritmą" pabandom??? Kažkaip atrodo, kad būtų daugiau minčių nei batas baltame biggrin.gif
QUOTE(Will @ 2009 06 26, 13:28)
Sveikos,

Vakar kalbėjom apie nepažįstamų fotografavimą, tai noriu parodyti kaip aš fotkinu, kad stulpas kreivas žinau, skubėjau patvarkyti, nes vaikas atsikėlė, neberadau kur tiesinti  doh.gif
Šitos nuotraukos darytos senokai, dabar gal geriau gautųsi  blush2.gif
Peržiūrėdama pagalvojau, kad visgi smagiau būtų, jei jose būtų pažįstami žmonės, ar aš pati, nufotografuota netikėtai  lotuliukas.gif

Tu skaityk, o aš jau eisiu...
Šita man labiausiai, tik tas stulpas smile.gif Spalvos, erdvė gerai dera.

Dviese
man nelabai, nei kokybes, nei kompozicija...
Net neabejoju, kad dabar daug geriau gautųsi mirksiukas.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 26, 14:04)
Sveiki  smile.gif Man dabar tokia stadija,kai neina nieko komentuot  doh.gif  schmoll.gif ...negaliu ir viskas,gal dar nesuaugau komentavimui,kazkaip jus taip greit zengiat i prieki,kad visos fot atrodo grazios  4u.gif   ax.gif
Siandien ramunele nufotkinau

Ramunele Gal galit pasakyt,kas techniskai gerai,kas ne  4u.gif  ?

Bandyk komentuot ir viskas - juk neraganos susirinkusios, per galvą neduos mirksiukas.gif (tikiuosi, nes aš čia tokia pati patyrus komentuotoja kaip ir tu lotuliukas.gif )
man kliūna kompozicija, pritariu Tiny, reikia kito kampo... Aš gal būčiau bandžius, kad įsipaišytu žiedai taip, kad gautųsi istrižainė... (lengva kalbėt, kai nebandau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akviliux_: 26 birželio 2009 - 13:43
oho, foto su zirgais ir batais blink.gif pavarai Zitlali 4u.gif
Atsakyti
labai įdomu būtų pažiūrėt bent į laimėjusią nuotrauką ax.gif . Gal galit paviešint, juk naudinga ir besimokantiems paveizot rolleyes.gif
Atsakyti
Labas popietelis, 4u.gif
As su pora klausimu is karto:
1.Tai kiek pamenu taip ir nenusprendem, kokie bus ND ir kiek laiko jie truktu.Kaip rico ir siule, gerai butu kompozicija jaukintis po truputeli.Zitka dave ideja istrizaines taisykle (pataisyk jei klystu, nes dabar ant greituko nerandu kur apie tai kalbeta yra, o pas mane su atmintim gan problematiska).Manau savaites tikrai per mazai, reiktu gal dvi paimti.Jei kas turi kokiu pasiulymu del nd, drasiai sakykit, nes jei ju nebedarysim, sustosim vietoje.
2.Konkursine tema.Balsuojam uz Akviliuko ideja "Ritmas".Manau ideju tikrai tokiai temai netruktu.Tai gal per savaitgali parasykit i cia kaip mastot, gal net kita spalva zinute pazymekit, gal atrinkti but lengviau, o tadum pirmadieni paskelbti kas ir kaip.

Nors gal reiktu kad Nd ir konkursinis neitu lygegriaciai? g.gif Gal per daug butu is karto aprepta?Gal db pradedam nuo 1-nio su konkursiniu o po sav su nd, na turetume lycna savaite info parankioti ir su ta taisykle susipazinti...
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 26, 14:01)
labai įdomu būtų pažiūrėt bent į laimėjusią nuotrauką  ax.gif . Gal galit paviešint, juk naudinga ir besimokantiems paveizot  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif anksciau tai pirmas tris (bent) skelbdavo temoj jei nieks nepriestarauja,
tik as is fotki nemoku cia ideti blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?showtopic=6669
apie nuotrauku ikelima skaitykite cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina4u: 26 birželio 2009 - 15:21
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 14:11)
Labas popietelis, 4u.gif
As su pora klausimu is karto:
1.Tai kiek pamenu taip ir nenusprendem, kokie bus ND ir kiek laiko jie truktu.Kaip rico ir siule, gerai butu kompozicija jaukintis po truputeli.Zitka dave ideja istrizaines taisykle (pataisyk jei klystu, nes dabar ant greituko nerandu kur apie tai kalbeta yra, o pas mane su atmintim gan problematiska).Manau savaites tikrai per mazai, reiktu gal dvi paimti.Jei kas turi kokiu pasiulymu del nd, drasiai sakykit, nes jei ju nebedarysim, sustosim vietoje.
2.Konkursine tema.Balsuojam uz Akviliuko ideja "Ritmas".Manau ideju tikrai tokiai temai netruktu.Tai gal per savaitgali parasykit i cia kaip mastot, gal net kita spalva zinute pazymekit, gal atrinkti but lengviau, o tadum pirmadieni paskelbti kas ir kaip.

Nors gal reiktu kad Nd ir konkursinis neitu lygegriaciai? g.gif Gal per daug butu is karto aprepta?Gal db pradedam nuo 1-nio su konkursiniu o po sav su nd, na turetume lycna savaite info parankioti ir su ta taisykle susipazinti...

Na, laimetoja paskelbe, tad kaip ir nutarta blush2.gif ax.gif

del darymo kartu- nemanau, kad trukdysis g.gif kaip tik geriau- jei vienam nera ideju, gal bus kitam darbui g.gif man geriau, kai yra is ko rinktis- bent kas antra diena keiciasi, o ne istisai tas pats galvoj

gal kas ritmo pavyzdziu ides?
Atsakyti
Tikrai ne viska skaiciau, tik paskutini lapa nuo akviliuko berots, tai atsiprasau blush2.gif
Tai liuks tadum "ritmas" konkursiniam thumbup.gif
Manau tikrai niekas nepyks jei cia temoj nugaletojus paskelbsim ax.gif

Rikiuote akviliux

user posted image

kiausiniai - Eres

user posted image

Trys baltos splvos InesaS

user posted image

O tadum "Ritmas" nuo siandien ar nuo pirmadienio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 26 birželio 2009 - 15:23
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 26, 14:22)
Tikrai ne viska skaiciau, tik paskutini lapa nuo akviliuko berots, tai atsiprasau  blush2.gif
Tai liuks tadum "ritmas" konkursiniam  thumbup.gif
O tadum "Ritmas" nuo siandien ar nuo pirmadienio?

Ner ko atsiprasineti mirksiukas.gif as garsiai pamasciau blush2.gif

gal atsigaut reikia iki pirmadienio, siaip jokio skritumo irnesakyk.gif kas nori, prades kazka galvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 20:10)

kas pastebes broka sioje fotkeje toki nemenka duosiu saldaini  lotuliukas.gif

graziai nuglamourinai portreta,tik as prie kairio antakio matau sviesia deme,nebutum saldainio pasiulius nebuciau pastebejes smile.gif ,bijau kad didelio formato atspausdinus gali matytis,nebent as blogai matau? arba mano monikas gryba pjauna blush-anim-cl.gif,bet siaip labai gerai padirbejai 4u.gif
Atsakyti