Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu ir dar viena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
sita faina thumbup.gif bet man spalvota jauciu labiau patiktu ax.gif j/b pilkokas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 22:44
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:40)
ok, jei detaliau, tai.. : smile.gif
pirmoje tik pavadinimo noretusi sukuriancio istorija.. nes senelis toks su nuosridziu atrodo dziaugsmu ir meile kazka anukei pasakoja... smile.gif o tas pavadinimas... bet cia jau zinok as jei atvirai skaldau vezima, bo nerandu prie ko lb prikibt biggrin.gif aisku, galetu but fonas labiau isplaukes, jie daugiau i ta pirma plana istumti, fonas galetu but koks tamsus biggrin.gif nu bet cia zinai.. nu man ok sitas kadras...
antram stiklas man tinka ir patinka tik sakau rankutes laaabai truksta ir vietos zvilgsniui, man patinka tas tikrumas ir murzinumas to stikliuko smile.gif dar negerai tas remas skersinis virsuje, jamciau lauk.. arbaaaa truksta remo desineje, apreminimo fotkei smile.gif kad nebutu vien tik stiklas beremis su per viduri strypu.. nzn ar supratai  doh.gif

aciu labai uz kometara 4u.gif Yes,Yes, bent viena foto nebloga thumbup.gif O kaip jb? Vat man tas murzinumas irgi visai netrukdo. Naturalumo suteikia smile.gif
Labai gaila del antros foto rankytes.

Josephin
, antra super emocija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 birželio 2009 - 22:45
Citra man geras j/b rolleyes.gif kaip vertei?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:02)
cia galutinis

bigsmile.gif rezultatas vertas ideto triuuuso wink.gif fantastika . kad as taip mokeciau rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:20)
....................Zodziu, pastate ant koju ir turi istikima nuolanku biciuli, kuris paskui ja nors ir i ugni smile.gif grazi ju draugyste, nebyli bet iskalbinga. Del ejimo cia, tai nebuvo jokiu problemu smile.gif jinai ji joja ir be balno ir kitu rakandu kartais, susikalba smile.gif ..

mmmmmmmm niu jau kaip graziai aprasei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:46)
Citra man geras j/b  rolleyes.gif kaip vertei?

yahoo.gif del jb smile.gif
kaip tu paskutini karta rasei,tik kontrasto ciut pridejau.
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 25, 22:41)
nu ir dar viena biggrin.gif
user posted image

Va sita man labai patinka. ir kabina. Ir emocija super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 25, 23:11)
Taigis, taigis skebiame bigsmile.gif  :
1.Rikiuotė – 65
2.Kiaušiniai – 44
3.Trys baltos spalvos – 40
4.Kalnų tarpekliuose – 38
5.Slėpynės... – 27 - Ievosius
6.Dovanelė ... – 25
7.Laiptai į dangų... – 24 tarzaniuke
8.O aš tik norėjau pasiūlyti kavos... -12
9.Pagundos kelias.... – 9 - Ievosius
10.Mudu pora – 8
11.Nusileidau – 2
12.Žydintis lede – 1 ir Laiptai į dangų...2 – 1 tarzaniuke
13.Ilgas pasiruošimas.... ; Kartais dūžta kaip svajonės... ; Pavasario žiedai ; Ir po 1000 metu ,,, žydės ; Gulbių ežeras ; O trečias..? ; Aš nudažysiu tavo veidą šitais baltais baltais dažais... ; Ar ne per daug iškart?..  - 0

Sveikiname nugaletojus.
Dabar prisipazinkite kieno darbeliai  bigsmile.gif

nu va ...visai neblogai gal sakyciau kaip pradziai biggrin.gif aciu uz balsiukus 4u.gif

cia delfi radau kazka http://blog.delfi.lt/geraskadras/4629/
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Zitlali, negaliu nepagirti, jau toks talentas pas tave, visos nuotraukos man labai grazios wub.gif
*Citra*, man patiko tavo, ypac antra smile.gif
Josephin, antra labai gera thumbup.gif
Nu ir komentarai mano doh.gif Kitaip nemoku blush2.gif
Sveikinu nugaletojus 4u.gif
Atsakyti
Na kagi Fotografes (-ai) - isvykstu keletui dienu i Latvija, Estija pasisveciuot - tikiuosi mazu gal kokiu ir kadru pagausiu biggrin.gif Pasirodysiu tik pirmadieni - tai daug nepripliurpkit biggrin.gif

Iki malonaus 4u.gif
Atsakyti
Ich, Rasytce (woow lauksim taves, fotkiu labiau lotuliukas.gif smagiai 4u.gif ) 4u.gif

Faina straipsni radau biggrin.gif http://www.efoto.lt/...lejimo_stadijos

Cia tom kurios nervinasi, kad neva neturi meninio issilavinimo, jam 23 metai, nesimoke nei menu, nei fotografijos http://www.efoto.lt/..._erik_johansson 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 23:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 23:04)
Cia tom kurios nervinasi, kad neva neturi meninio issilavinimo, jam 23 metai, nesimoke nei menu, nei fotografijos http://www.efoto.lt/..._erik_johansson  4u.gif

bet kokios kraupios foto unsure.gif

O kas del fotografu, pagooglinau ir radau,kad Viktorija Vaisvilaite,pasirodo ta pati,kuri turi zinoma Klp grozio salona ir ji yra viena is geriausiu vizazisciu mieste. Labai graziai daro vestuvinius makiazus. Ot, kokia saunuole thumbup.gif Jos salone vedami vizazo kursai, galetu ji ir fotokursus kokius pravedineti bigsmile.gif
Rasytce, geros keliones, parvezk mums kadru,ir kuo daugiau biggrin.gif
ich, Josephin- aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 birželio 2009 - 23:15