Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 17:26)
ačiū už patarimus, pasirodo ne taip nustatinejau...(instrukcija turiu suomiu, svedu ir danu kalbomis tik, tai ne iki galo supratau) iš dienos apšvietimo:
auto wb

ar geriau? unsure.gif

auto baltesnis atrodo g.gif
Aš turiu lietuvišką 350D instrukciją, galiu pasidalinti, nes pagrindinės fukncijos vienodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 22, 16:01)
javascript:emoticon(':super')
man ten laaaaaaaaaabai patinka  bigsmile.gif  thumbup.gif mane traukia studijine fotografija..ji nebutinai turi buti visa supozuota..pokolkas kiek bandziau fotkint vaikus tai neimanoma kazka supozuot..gali tik pabandyt..bet reakcijos ir emocijos, viskas naturalu..
tu taip nesikrimsk, del ne tokiu rezultatu kokiu nori ir pan.. gal perdaug aukstai ta kartele sau keli..pabandyk mazais zingsneliais eit link to..
ir siaip..daryk kas tau patinka ir yra grazu..mus daznai kitu zmoniu nuomone stipriai veikia..ypac autoritetingu mirksiukas.gif

Oi, kaip smagu bendraminti del studijines foto rast. friends.gif
KArteles reikalingos tam, kad maziau erdves simuliacijai liktu, nes kartais megstu patingeti ax.gif arba atidelineti.Nors tik kartais, bet ir tu uztenka, kad po to sazine ilgai kamuotu.
Jurga, niu geriau, bet vis tiek manual i geltonuma, pabandyk lapa truputi pilkesni, o ne baltesni uz fotografuojama daikta imti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 22 birželio 2009 - 16:39
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 15:38)
Oi, kaip smagu bendraminti del studijines foto rast. friends.gif
KArteles reikalingos tam, kad maziau erdves simuliacijai liktu, nes kartais megstu patingeti  ax.gif  arba atidelineti.Nors tik kartais, bet ir tu uztenka, kad po to sazine ilgai kamuotu.
Jurga, niu geriau, bet vis tiek manual i geltonuma, pabandyk lapa truputi pilkesni, o ne baltesni uz fotografuojama daikta imti. mirksiukas.gif

man irgi gera rast bendraminte drinks_cheers.gif bigsmile.gif

tiesa, man niekas neatsiunte jokiu prisijungimo duomenuku..ar man cia suprast kaip nepasitikejima ar ka.. g.gif
Atsakyti
atleiskit man, kad taip teršiu eterį su savo wb blush2.gif
prie lemputės, auto:
user posted image
pusiau auto:
user posted image
mano nustatytas:
user posted image

kaip padaryt, kad ir su auto gautųsi balta? Aš nusistačius custom, nufotografuoju su šiuo režimu, o tada kitam kadrui nustatau tiesiog AWB. Ar kažką praleidžiu...
Atsakyti
Alisa stebuklu salyje
(cia kaip as dabar siuometineje Lietuvoje jauciuosi smile.gif Ziuriu, klausau ir negaliu patiket:P baisu )
user posted image

Pabandziau ikist i kvadrata smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 birželio 2009 - 17:40
QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 18:02)

kaip padaryt, kad ir su auto gautųsi balta? ..

auto ir yra auto, jau kaip ima fotikas taip ir ims, nieko nepadarysi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 22, 16:58)
man irgi gera rast bendraminte drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

tiesa, man niekas neatsiunte jokiu prisijungimo duomenuku..ar man cia suprast kaip nepasitikejima ar ka.. g.gif

O tu nd visus atsiskaitei?
Atsakyti
su pilkesniu lapu, dienos šviesoj, man atrodo jau gerai g.gif
auto
user posted image
pusiau auto
user posted image
mano
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 22, 15:10)
sorry,kad taip isiverziau  blush2.gif

Visada laukiam mirksiukas.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 15:26)
ačiū už patarimus, pasirodo ne taip nustatinejau...(instrukcija turiu suomiu, svedu ir danu kalbomis tik, tai ne iki galo supratau) iš dienos apšvietimo:
auto wb

koks pusiau auto? neturetu but toks melynas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 22, 17:19)
koks pusiau auto? neturetu but toks melynas  g.gif

buvau nustačius saulute. Tačiau tas kambarys nors ir dienos šviesoje, nėr labai šviesus. Gal labiau tikęs debesėlis būtų. Perdariau dienos apšvietime paskui.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 16:07)
Alisa stebuklu salyje
(cia kaip as dabar siuometineje Lietuvoje jauciuosi smile.gif Ziuriu, klausau ir negaliu patiket:P baisu )

Pabandziau ikist i kvadrata smile.gif

idomus kadras..bet man kazko truksta..gal cia graziai kox triptikas butu?na kaip istorijos pratesimo..

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 16:13)
O tu nd visus atsiskaitei?

taip..
Atsakyti
aciu Ievosiau 4u.gif
Atsakyti