Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitka, numuilintas variantas irgi gerai ziurisi- toks tipiskas reklaminis veidelis. Gali koki krema nuo rauksiu reklamuoti biggrin.gif Akys labai grazios.

As bandau savo keleta variantu is Joniniu. Pirma man nzn, atrodo labai silta tokia, seimyniska rolleyes.gif

Ei, seneli, ka darai??
user posted image

Ku kuuuuuu!!!
user posted image

Bet kokybe tikrai suvalgyta unsure.gif Nu *****,kodel neleidzia man i flickra kelti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Jau suskaiciavau rezultatus.Deti cia ar rytojaus palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 25, 22:54)

man netruksta kokybes bigsmile.gif antroje truksta mergaites rankos desinej labai...

Inesa, Alexxandra 4u.gif

Liamuna, man tai rakursas toks pusetinas, ale viena akis nefokuse tai nervina biggrin.gif nepatebejot? virsutine... blush2.gif
Del tos baimes nugalejim fotkinant svetimus tai neturiu ka pasakyt.. nebandziau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 25, 21:58)
Jau suskaiciavau rezultatus.Deti cia ar rytojaus palaukti smile.gif

Dek,dek labai idomu kas nugalejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 21:58)
man netruksta kokybes  bigsmile.gif antroje truksta mergaites rankos desinej labai...

Liamuna, man tai rakursas toks pusetinas, ale viena akis nefokuse tai nervina biggrin.gif nepatebejot? virsutine...  blush2.gif
Del tos baimes nugalejim fotkinant svetimus tai neturiu ka pasakyt.. nebandziau  blink.gif

*o daugiau komentaru,kritikos nebus? Antroj foto ypac matosi, labai isryskejo stiklo nesvarumai ant veiduko. ir pirmoj foto dieduko veidas neryskus.Ir siaip jb kazkoks purvinokas gavosi.

**Niu kad nepastebejau g.gif Beje, o i kuria vieta t ufokusavai sioje foto? Tarp akiu?
*** svetimu stengiuosi nefotkint- kazkaip nzn, nepatogu ax.gif Nebent is nugaros arba kai jie nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 birželio 2009 - 22:07
Taigis, taigis skebiame bigsmile.gif :
1.Rikiuotė – 65
2.Kiaušiniai – 44
3.Trys baltos spalvos – 40
4.Kalnų tarpekliuose – 38
5.Slėpynės... – 27 - Ievosius
6.Dovanelė ... – 25
7.Laiptai į dangų... – 24
8.O aš tik norėjau pasiūlyti kavos... -12
9.Pagundos kelias.... – 9 - Ievosius
10.Mudu pora – 8
11.Nusileidau – 2
12.Žydintis lede – 1 ir Laiptai į dangų...2 – 1
13.Ilgas pasiruošimas.... ; Kartais dūžta kaip svajonės... ; Pavasario žiedai ; Ir po 1000 metu ,,, žydės ; Gulbių ežeras ; O trečias..? ; Aš nudažysiu tavo veidą šitais baltais baltais dažais... ; Ar ne per daug iškart?.. - 0

Sveikiname nugaletojus.
Dabar prisipazinkite kieno darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 25 birželio 2009 - 22:22
sveikinu nugaletojas 4u.gif 4u.gif Tai tada gal visos susirasom nikus prie foto ir bus aisku biggrin.gif

Tuo paciu noriu del flickr paklausti. Vat ka man meta kai noriu ikelti foto. Bonk! None of your files made it. Gal zinot,ka tai galetu reiksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 birželio 2009 - 22:18
negaliu skaitet gal kas alfa.lt apie siandienini mitinga mamu.Perdyla autore isvadino ten susirinkusius "200 turtingiausiu Lt tevu".Lyg zmogus nusikalto, kad sugebejo savo galva pinigus uzdirbti ir kad nori savo vaikams nerupestingos ir aprupintos vaikystes. aggressive.gif fool.gif
Atsiprasau uz off'a bet taip pikta dar nebuvo
Citra teisingai, taip ir norejau parasyti, bet vidury posto parase padruske apie alfa, tai is pykcio mintis pabego....
Papildyta:
Citra, angliskai skaitai, jei taip tai kazkas cia apie tai parasyta. http://www.flickr.co...um/en-us/70952/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 25 birželio 2009 - 22:18
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 25, 22:22)

Citra, angliskai skaitai, jei taip tai kazkas cia apie tai parasyta. http://www.flickr.co...um/en-us/70952/

labai aciu, bandysim ieskot priezasties 4u.gif
Atsakyti
Citra naturalios tokios foto..gal JB nelabai..man siaip antroji faina..tik gaila, kad stiklas murzinokas..biski nuklonuot reiktu mirksiukas.gif

imetu ir as viena..paakkit kas su ja negerai.. g.gif
user posted image
Atsakyti
Josephin,ryskumo truksta, j/b per pilkas.Gal spalvota butu geriau, arba truputi vintage stiliaus spalvomis.Ta skarele kazkaip vercia kadra zemyn, gal patiesint kaip tipo ali horizontas kad tiesinamas.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 25, 22:54)
Ei, seneli, ka darai??
Ku kuuuuuu!!!

ok, jei detaliau, tai.. : smile.gif
pirmoje tik pavadinimo noretusi sukuriancio istorija.. nes senelis toks su nuosridziu atrodo dziaugsmu ir meile kazka anukei pasakoja... smile.gif o tas pavadinimas... bet cia jau zinok as jei atvirai skaldau vezima, bo nerandu prie ko lb prikibt biggrin.gif aisku, galetu but fonas labiau isplaukes, jie daugiau i ta pirma plana istumti, fonas galetu but koks tamsus biggrin.gif nu bet cia zinai.. nu man ok sitas kadras...
antram stiklas man tinka ir patinka tik sakau rankutes laaabai truksta ir vietos zvilgsniui, man patinka tas tikrumas ir murzinumas to stikliuko smile.gif dar negerai tas remas skersinis virsuje, jamciau lauk.. arbaaaa truksta remo desineje, apreminimo fotkei smile.gif kad nebutu vien tik stiklas beremis su per viduri strypu.. nzn ar supratai doh.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 25, 23:11)
Taigis, taigis skebiame

thumbup.gif drinks_cheers.gif sveikinimai, ka sveikint? bigsmile.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 06 25, 23:29)
imetu ir as viena..paakkit kas su ja negerai..

is per arti fotografuota.. nera ryskumo, fokusas pasiklydes atrodo.. noreciau gal zvilgsnyje...aj lupose lyg.. kazkaip nusokes manrods... foto atrodo tarsi vaikas netycia atsirenke i kamera.. labai jau arti... per pilkas j/b ir grudas atrodo lyg ne vietoje... rolleyes.gif man idomu butu matyt kur jis ziuri, jo skarele , petuka, maikute... ir spalvota foto rolleyes.gif
Atsakyti