Teka cia ir nesiekiau isryskinti odos faktura ir parodyt natur product.. butent norejau leles
kelk per flickr.com
kas pastebes broka sioje fotkeje toki nemenka duosiu saldaini
O man patinka tas nestandartinis formatas, kur liamuna jau ne pirmą kartą įkelia. ir daug labiau nei parastas. vat.
Teka, man toj kompozicijoj kelių nuotraukų visko per daug ir nė į vieną foto nesukoncentruota dėmesio. Lengvas chaosas toks.
Edevos rožė, kažkodėl ne man norisi bitės fokuse. Bet tada irgi būtų standartinė nuotrauka ir su isdegusiu bitutės užpakaliu
Zitlali, tai visą dieną ir šlifavai šitą???
Nu bet rezultatas matosi
Man patiko foto su batais, grūdas patiko, bet antras planas blasko dėmesį. Taip ir nesupratau koks uzmanymas mazu batukų ir moteraitės
Teka, man toj kompozicijoj kelių nuotraukų visko per daug ir nė į vieną foto nesukoncentruota dėmesio. Lengvas chaosas toks.
Edevos rožė, kažkodėl ne man norisi bitės fokuse. Bet tada irgi būtų standartinė nuotrauka ir su isdegusiu bitutės užpakaliu
Zitlali, tai visą dieną ir šlifavai šitą???
Nu bet rezultatas matosi
Man patiko foto su batais, grūdas patiko, bet antras planas blasko dėmesį. Taip ir nesupratau koks uzmanymas mazu batukų ir moteraitės
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:10)
Teka cia ir nesiekiau isryskinti odos faktura ir parodyt natur product.. butent norejau leles
kelk per flickr.com
kelk per flickr.com
tai viskas tvarkoj, aš tik pasakiau, kaip man atrodo, tai man ta priešpaskutinė labiau patinka
o ten registruotis būtina? ar ne? einu pažiūirinėsiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 20:02)
efoto yra straipsnis kaip susireguliuot monitoriu
cia daug ka dariau.. visa diena prie jo krapstaus vis po truputi, finalini rezultata tuoj ikelsiu... pradzioj sviesinau, nuemiau kontrasta, tada uzdejau sharpo nemazai, tada emiau action'a odos lyginimui, nublurinau odos pavirsiu su teptuku (veido, krutines nelieciau) taip liko akys skaidrios o oda matine. Aj oda po 1cm lopineli klonavau su klono irankiu pasidininus fotke 70proc visas rauksles, spuogelius, plaukelius ir etc.. tai didziausias darbas.. tada po sito tik bluras, nes jei ant spuogeliu ir rauksliu uzdeti ta blura tai demem veidas nueis.. tada po to po bluro, kadangi neisvengiamai atsirado seseliuose demiu (jie ratilais tokiais nueina) tai vel emiau klono iranki ir pasidarius 18% piesiau seselius paskui ties kontrasto nuemiau
cia galutinis
bet zinoma foto kokybe, ryskumas turi buti, antraip uzsizaisit
cia daug ka dariau.. visa diena prie jo krapstaus vis po truputi, finalini rezultata tuoj ikelsiu... pradzioj sviesinau, nuemiau kontrasta, tada uzdejau sharpo nemazai, tada emiau action'a odos lyginimui, nublurinau odos pavirsiu su teptuku (veido, krutines nelieciau) taip liko akys skaidrios o oda matine. Aj oda po 1cm lopineli klonavau su klono irankiu pasidininus fotke 70proc visas rauksles, spuogelius, plaukelius ir etc.. tai didziausias darbas.. tada po sito tik bluras, nes jei ant spuogeliu ir rauksliu uzdeti ta blura tai demem veidas nueis.. tada po to po bluro, kadangi neisvengiamai atsirado seseliuose demiu (jie ratilais tokiais nueina) tai vel emiau klono iranki ir pasidarius 18% piesiau seselius paskui ties kontrasto nuemiau
cia galutinis
bet zinoma foto kokybe, ryskumas turi buti, antraip uzsizaisit
sita jau ideali ale darbo kiek
QUOTE(inesaS @ 2009 06 25, 22:15)
O kas skaiciuos balsus ND?
Papildyta:
Zitlali,pradziai tik apie viena foto,kur su arkliu miske...truksta zodziu zinok,nu liuks.Papasakok kaip tas arkliukas klause,ten stovejo nu labai man smulkmenos idomu
Papildyta:
Zitlali,pradziai tik apie viena foto,kur su arkliu miske...truksta zodziu zinok,nu liuks.Papasakok kaip tas arkliukas klause,ten stovejo nu labai man smulkmenos idomu
aciu Inesa aha klause, jis labai myli seimininke, jam 25 metai ir jinai ji isgelbejo is keliavimo i mesa.. kadangi policininku aukcionai nereikalingu jau 'atitiarnavusiu' zirgu buna kasmet ir paprastai visus superka mesininkai tai ji tiesiog ji ispirko. Zodziu, pastate ant koju ir turi istikima nuolanku biciuli, kuris paskui ja nors ir i ugni grazi ju draugyste, nebyli bet iskalbinga. Del ejimo cia, tai nebuvo jokiu problemu jinai ji joja ir be balno ir kitu rakandu kartais, susikalba del to si foto tokia ypatinga.. mergina ypatinga, jos dvasinis pasaulis, jos isgyvenimai, ir tas ju rysys nenusakomas.. o apie pati pasiruosima, tai viskas vyko ekspromtu tiesiog salia levadu kur ganosi jie yra miskas toks, jo gudumoje tokie va isdege medziai... is technines puses tai ji tikrai galejo but geresne, bet nespejau susireguliuoti visko, o ir tamsu ten buvo, pries lietu.. vnz nelabai kaip man ten pavyko be grudo pagaut juos
QUOTE(inesaS @ 2009 06 25, 21:15)
O kas skaiciuos balsus ND?
Papildyta:
Papildyta:
O ar is vis kas apsieme juos skaiciuoti?Galiu as tai padaryti jei jau niekas nedaro.
Zitlali, nepyk, bet labai jau sudetingai darei visa odos plovima.O ir teksturos odos bent minimalios noretusi.cia yra vienas is geresniu odos plovimo budu paliekant bent minimalia odos tekstura.O cia yra apie 70 grozio retusavimo pamoku, gal kam kada prireiks, bet ne visur nemokama, kai kur reikia prisiregistruoti.
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 25, 22:29)
Zitlali, nepyk, bet
ajk jau, ko man pykt juk as savamoksle, nemegstu skaityt ir ziuret pamokeliu, tai pati 'isgimdau' per aplink rezultata, taip apsisunkinu as sau aisku viska reiks paziet prie progos.. dekui tiesa, paprastos odos lyginimo programos man neuzteko siai fotkei ten paliekant faktura.. teko ja rankiniu budu konkreciai zulint
QUOTE(Will @ 2009 06 25, 21:59)
Ištryniau citatą Norėjau pakomentuoti tą nuotrauką, kur pora ant lieptelio- man kažkaip pavadinimas labiau patiko Nuotraukos mintis įdomi, bet nėra akcento, valtis ir dar kažkas (nebepamenu) blaško ir žvilgsnis tarsi bėgioja po foto, nesikoncentruoja ten, kur reikia
Cia tiesiog bandymas save lauzyti, ir fotografuoti "ieko aplink nematant", t.y. nekreipti demesio i tai ar i tave ziuri, kai fotkini, ar ne. Ta porele idomi buvo, ir jei buciau drasesne pazaisciau dar, bet greitai nupiskinau ir paslepiau fotika.
Aciu visiems uz pastabas mano nuotraukoms.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:02)
vis masciau kas man nepatinka sioje foto ogi fotografavimo rakursas. Sutvarkyta idealiai, apsvietimas, akys, ryskumas, didelis darbas padarytas.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:11)
Alexxandra ten antram plane krioklys ir pana neva eina maudytis, bet kai j/b nesimato bandysiu su spalvom zaist, aciu uz pastaba.. as va vis sukau galva ar ten aisku kas vyksta ar ne
butent del to ir blasko tas antras planas, kad nesuprasi kas ten vyko, tiesiog mergina, o ka ji ten dare ?
Zitlali,jetau,net apsiverkiau zinok.Pati pries daug metu esu lankius zirgyna ir dar iki dabar atsimenu ta jausma kai ateini i treniruotes o tavo mylimiausias pirmas arkliukas jau isveztas i mesos kombinata....Kaip gerai,kad yra tokiu zmoniu,kurie gali suteikti zirgui dar kazkiek ir geresnio gyvenimo.Lenkiu galva pries tokius zmones.Nu taip susiblioviau,kad nebegaliu normaliai nei apziureti foto,nei ka nors parasyti..Einu vyno isipilsiu...Bet kokia istorija