Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(A.M @ 2009 06 25, 20:51)
o is paskutiniu tai zirgo noreciau truputeli maziau ir kaires daugiau o ta su batais irgi neblogai ziurisi  smile.gif

dekui, pabandysiu kitaip aptvarkyt 4u.gif
Atsakyti
Oi Zitlali mielu noru keisciau ir difragma ir daug kitokiu nustatymu, ale mano muilinuke tiek nesugeba blush2.gif

Del paskutinio tavo porteto man jau perrysku (nors gal cia del moniku skirtumo, skirtingai matom), bet pats pataisymas tai gerai.
Atsakyti
Zitlali, fainos foto su arkliais ir paskutinis portretukas. Ryškumas pavydėtinas. Sakyk, o kaip tu šviesinai veidą paskutinėj foto?
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 06 25, 20:51)
Edeva-butu geriau jei fokusas biteje,o ne

laugh.gif aha gerai butu jei ji neskraidytu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 25 birželio 2009 - 20:11
http://fotografuojam.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 16:41)

man ši foto labai patinka, tos kėdės - tikri personažai smile.gif , išraiškinga, aiški thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 16:44)

neįžiūriu ir aš kas ten, tamsoka unsure.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 17:04)
g.gif jus man pasakykit kaip isdrysti fotografuot nepazystamus vaikus ir zmones nu niekaip neglaiu perlipti per save  schmoll.gif  dar kai gyvenu visur namai tai kai iseinu su savo gigantu tai visi kaimynai spokso kai daryciau kazka nesveiko dry.gif kaip jus kitus fotkinat nebijot gaut i galva  lotuliukas.gif

Aš irgi negaliu fotografuot svetimų žmonių. Vaikų dėl etikos nedrįsčiau. Pamenu parke sėdėjom su vaikais, pribėgo kažkoks kinietis su savo patranka ir puolė maniškius fotkinti iš visai arti. Nežinau kaip kitiems, bet man labai nemalonu pasidarė, kad jis fotkina neatsiklausęs manęs, juk stovėjau šalia. Tai liepiau vaikams nusisukt nuo jo tongue.gif va kokia bjauri cool.gif . Jei fotografuotų iš tolo, per "pagarbų" atstumą, tai nieko nesakyčiau, o šitaip peržengė ribas schmoll.gif .
Išdrįsčiau fotografuoti vaikus žaidžiančius žaidimų aikštelėj, iš toliau, bet arti nelįsčiau be atsiklausimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raliste @ 2009 06 25, 21:15)

ir ?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 18:46)

gaut i galva nuo ko? kaimynu??

Na, sakykit, kaip toks apipavidalinimas ir kaip veidas panos, normalei islaiziau ar dar papluset?
user posted image

as manau, kad mergaites turejo omeny baime fotkint svetimus zmones jiems to nezinanta r neatsiklausus..kaip kad gatveje praeivius ir pan.. smile.gif

manau gana gerai padirbejai ties portretuku..tikrai labai svariai ziurisi ir akys tiesiog prikausto thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif ne nu negaliu, ar mano monikas nesveikas ar ką, nu matau aš viską, ir visai man netamsios mano fotkės g.gif neįdomu net cool.gif

zitlali, man tavo paskutinis portretas laaabai fainas smile.gif
bet kaip tu taip padarai? man nei pašviesint nesigauna, nei nieko, kokybė iškart suprastėja, o pas tave... gražuuu
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 19:33)
... nors tiksliai zinau jei noredysiu neprogresuosiu  schmoll.gif taip kad drasiai 

teisingas pastebėjimas drinks_cheers.gif Tik reikia kritiką išmokti vertinti ne kaip kokį asmeninį įžeidimą lotuliukas.gif

Ištryniau citatą doh.gif Norėjau pakomentuoti tą nuotrauką, kur pora ant lieptelio- man kažkaip pavadinimas labiau patiko blush2.gif Nuotraukos mintis įdomi, bet nėra akcento, valtis ir dar kažkas (nebepamenu) blaško ir žvilgsnis tarsi bėgioja po foto, nesikoncentruoja ten, kur reikia
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 21:48)
doh.gif ne nu negaliu, ar mano monikas nesveikas ar ką, nu matau aš viską, ir visai man netamsios mano fotkės  g.gif neįdomu net  cool.gif

efoto yra straipsnis kaip susireguliuot monitoriu 4u.gif

cia daug ka dariau.. visa diena prie jo krapstaus vis po truputi, finalini rezultata tuoj ikelsiu... pradzioj sviesinau, nuemiau kontrasta, tada uzdejau sharpo nemazai, tada emiau action'a odos lyginimui, nublurinau odos pavirsiu su teptuku (veido, krutines nelieciau) taip liko akys skaidrios o oda matine. Aj oda po 1cm lopineli klonavau su klono irankiu pasidininus fotke 70proc visas rauksles, spuogelius, plaukelius ir etc.. tai didziausias darbas.. tada po sito tik bluras, nes jei ant spuogeliu ir rauksliu uzdeti ta blura tai demem veidas nueis.. tada po to po bluro, kadangi neisvengiamai atsirado seseliuose demiu (jie ratilais tokiais nueina) tai vel emiau klono iranki ir pasidarius 18% piesiau seselius smile.gif paskui ties kontrasto nuemiau

cia galutinis
user posted image

bet zinoma foto kokybe, ryskumas turi buti, antraip uzsizaisit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 21:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:02)
efoto yra straipsnis kaip susireguliuot monitoriu  4u.gif

cia daug ka dariau.. visa diena prie jo krapstaus vis po truputi, finalini rezultata tuoj ikelsiu... pradzioj sviesinau, nuemiau kontrasta, tada uzdejau sharpo nemazai, tada emiau action'a odos lyginimui, nublurinau odos pavirsiu su teptuku (veido, krutines nelieciau) taip liko akys skaidrios o oda matine. Aj oda po 1cm lopineli klonavau su klono irankiu pasidininus fotke 70proc visas rauksles, spuogelius, plaukelius ir etc.. tai didziausias darbas.. tada po sito tik bluras, nes jei ant spuogeliu ir rauksliu uzdeti ta blura tai demem veidas nueis.. tada po to po bluro, kadangi neisvengiamai atsirado seseliuose demiu (jie ratilais tokiais nueina) tai vel emiau klono iranki ir pasidarius 18% piesiau seselius smile.gif paskui ties kontrasto nuemiau

cia galutinis
user posted image

bet zinoma foto kokybe, ryskumas turi buti, antraip uzsizaisit  doh.gif

dėkui, reiks paskaityt 4u.gif

oooo, čia jau daug darei, aš tiek nemoku biggrin.gif va žaidžiu jau val su viena fotke, spėju įkelsiu jums, ji nepatiks, o man ji patinka, noriu išspaust kuo daugiau, ale šnipštas gaunas. ji labai tamsi, nes nufotkinau taip jau, bet patinka pats rakursas, na žodžiu patinka ir sio

man ši jau nenatūralumu dvelkia

tiesa, o per kurį psl galima įkelt raw formato fotkę? nes kai pakeičiu į jpg, kokybė žiauriai suprastėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 birželio 2009 - 21:07