QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 22:02)
efoto yra straipsnis kaip susireguliuot monitoriu
cia daug ka dariau.. visa diena prie jo krapstaus vis po truputi, finalini rezultata tuoj ikelsiu... pradzioj sviesinau, nuemiau kontrasta, tada uzdejau sharpo nemazai, tada emiau action'a odos lyginimui, nublurinau odos pavirsiu su teptuku (veido, krutines nelieciau) taip liko akys skaidrios o oda matine. Aj oda po 1cm lopineli klonavau su klono irankiu pasidininus fotke 70proc visas rauksles, spuogelius, plaukelius ir etc.. tai didziausias darbas.. tada po sito tik bluras, nes jei ant spuogeliu ir rauksliu uzdeti ta blura tai demem veidas nueis.. tada po to po bluro, kadangi neisvengiamai atsirado seseliuose demiu (jie ratilais tokiais nueina) tai vel emiau klono iranki ir pasidarius 18% piesiau seselius
paskui ties kontrasto nuemiau
cia galutinis
bet zinoma foto kokybe, ryskumas turi buti, antraip uzsizaisit
dėkui, reiks paskaityt
oooo, čia jau daug darei, aš tiek nemoku
va žaidžiu jau val su viena fotke, spėju įkelsiu jums, ji nepatiks, o man ji patinka, noriu išspaust kuo daugiau, ale šnipštas gaunas. ji labai tamsi, nes nufotkinau taip jau, bet patinka pats rakursas, na žodžiu patinka ir sio
man ši jau nenatūralumu dvelkia
tiesa, o per kurį psl galima įkelt raw formato fotkę? nes kai pakeičiu į jpg, kokybė žiauriai suprastėja