Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 17:36)
...  viena kazkokia roze bet bijau parosyt o tai ismesit ir is pirmoku 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 17:41)
laukimas....

Šita labai patiko thumbup.gif Ir formatas tinka, kad ir neįprastas thumbup.gif

Teka, tamsoka ir nelabai suprantu kas ten blush2.gif

Žmones aš bandau fotkint iš toli, arba iš nugaros lotuliukas.gif
Atsakyti
laukimas....

user posted image

wub.gif

QUOTE(olo @ 2009 06 25, 17:56)
Parodyti nelabai turiu ka ! Bandziau biski geles fotkinti ir va viena is ju !
Geliokas
user posted image

ryški gėlė, tačiau blaško antraplanės gėlės mane

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 18:04)
g.gif jus man pasakykit kaip isdrysti fotografuot nepazystamus vaikus ir zmones nu niekaip neglaiu perlipti per save  schmoll.gif  dar kai gyvenu visur namai tai kai iseinu su savo gigantu tai visi kaimynai spokso kai daryciau kazka nesveiko dry.gif kaip jus kitus fotkinat nebijot gaut i galva  lotuliukas.gif

ooooi, pas mane irgi ta bėda, jaučiu pas daugumą taip rolleyes.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 18:28)
ai va ta mano roze laugh.gif kaip su ryskumu  g.gif 

pas tave skrenduuuuuu

user posted image

o man kažkodėl patinka ta bitė su savo užpakaliu biggrin.gif

nekreipkit dėmesio, zitlali paprašė, kad kas nors ką nors įmestų, tai ir įmečiau biggrin.gif ale po to žiūriu pasipylė ir normalių fotkių, tai aš jau nebekelsiu
bandžiau akis ryškias pagaut, atrodo porą kadrų gavos, tik kaži kaip bus, kai perkelsiu į kompą, vėliau pažėsiu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 19:26)
ale po to žiūriu pasipylė ir normalių fotkių, tai aš jau nebekelsiu
bandžiau akis ryškias pagaut, atrodo porą kadrų gavos, tik kaži kaip bus, kai perkelsiu į kompą, vėliau pažėsiu

nono.gif: kelk ir bandyk uzsiauginti stora skura wink.gif as per tiek daug temu pradejau nuo 5temos su dabartinem isejusiom pazengusiom ,bet vis dar esu pajautrinta laugh.gif bet nieko pradzioj gavus tokius spyrius uzpakalini net bijodavau det kanors blush2.gif dar ir dabar ta baime yra nors tiksliai zinau jei noredysiu neprogresuosiu schmoll.gif taip kad drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 25 birželio 2009 - 18:34
QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 19:33)
nono.gif: kelk ir bandyk uzsiauginti stora skura wink.gif as per tiek daug temu pradejau nuo 5temos su dabartinem isejusiom pazengusiom ,bet vis dar  esu pajautrinta laugh.gif bet nieko pradzioj gavus tokius spyrius uzpakalini net bijodavau det kanors  blush2.gif  dar ir dabar ta baime yra nors tiksliai zinau jei noredysiu neprogresuosiu  schmoll.gif taip kad drasiai  mirksiukas.gif

jo jo, reikia ismokti kritika riimti sveikai ir papriestarauti bei apginti savo darba, jei tau ji atrodo neteisinga.

tad bandau dar

mintys apie ateiti...

user posted image

didesne

bet kaip pasikeicia kokybe ikelus blink.gif

Atsakyti
JETAU KOKIOS JUS SAUNUOLES MERGINOS, TIEK FOTO GRAZIU wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:59)
A.M. va sita http://www.efoto.lt/...comment-1239761  4u.gif cia jei apie pirmaja...

LABAI PATIKO SI FOTO, GAL SIEK TIEK TAMSOKA, BET wub.gif wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 17:30)
Pries audra...

bigsmile.gif NIU LABAI GRAZU, thumbup.gif spalvos, pati kompozicija jai galima taip pavadinti biggrin.gif tik saka uzkliuvo is kart, bet nieko nebepakeisi smile.gif

as siandien prie ofiso po eglute dekoratyvine radau du grybukus, taip graziai suauge buvo, dar sakau ryt pasiimsiu fotika butinai, nu ir ka, atvarau po pietu pertraukos ner grybu, tai sodininke nuskyne blink.gif blink.gif susinervinau doh.gif
Atsakyti
Och geru kadru cia padavet thumbup.gif
Zitka,labai patiko kur mergina eina su zirgu per eglynus. Nezinau kaip paaiskint, be tjauciasi erdvumas toje foto, ir labai faina buvo pamatyt spalvotus variantus smile.gif Ne jau zadejau klaust,ar neidesi mums? Ryskumo tau labai pavydziu rolleyes.gif Cia su tavo 60-tuku sitie kadrai?

liamunos irgi visos liux,tik tos su zvejais nini. Nerysku.

Edeva- persistengta su PS. smile.gif Man tokie nenaturalumai nepatinka. Ir dar bites uzpakalis isdeges - schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 birželio 2009 - 19:12
nu sukėliau aš nuotraukas, fotike atrodė yra porą, kur akys ryškios, o kompe visur tik viena akis, nėra, kad būtų dvi ryškios
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 17:36)
cool.gif rasytce tu tikrai tikrai gali  mirksiukas.gif  gal tik ryzto truksta bet tu tikrai gali

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 19:58)
tad bandau dar 

mintys apie ateiti...

thumbup.gif kur kas geriau wub.gif o jei kaires biski pakirptum mastau.gif man tas takelio kampas biski kliuva unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 10:42)
duok savo logina  bigsmile.gif ir as jau ten  ax.gif

Bonda, tai koks gi tavo , noriu susidraugaut biggrin.gif , kaip sakant i draugus prisiplakt biggrin.gif

as irgi efoto turiu albuma..esu ten kaip ir cia -Josephin..kas norit susidraugaut mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 14:57)
Dar pora... stabdykit kai atsibos smile.gif

user posted image

user posted image

visos begalo grazios..bet va sitos man labiausiai thumbup.gif labai patiko tie batai..gal biski antras planas pertriuksmongas..bet is esmes vistiek liux

QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 15:41)
laukimas....

user posted image

va sita liux..pries tai ideta..buvo tamsoka, nesiziurejo..patinka man panoraminis formatas thumbup.gif

QUOTE(olo @ 2009 06 25, 15:56)
Sveikos mano mielos ponios ir paneles !

Kaip sakant, biski reikejo dingti is eterio, bet ziuriu jus cia nenuobodziaujat.
Aisku priraset kaip visada matau !

Zitlali: Graziai darbuojiesi !!! Saunuole !

Parodyti nelabai turiu ka ! Bandziau biski geles fotkinti ir va viena is ju !
Geliokas

grazuolis irisas..tox ryskus..grazu akiai

QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 17:58)
jo jo, reikia ismokti kritika riimti sveikai ir papriestarauti bei apginti savo darba, jei tau ji atrodo neteisinga.

tad bandau dar 

mintys apie ateiti...

o va sita tai liux thumbup.gif dingo pasaliniai medziai ir kitas s.. ir atsirado kadras..saunuole

as siandien irgi savo vaika biski piskinau kaip ji vandeniu dziauges..reik susimest i kompa, patvarkyt doh.gif
Atsakyti
laukimas....

patiko, tik nuo suoliuko ta balta daikta pasalinciau 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 17:44)

nepatiko remai ir kelmas nu labai jau tamsus... negaliu apie kokybe foto ar kompozicija, ar pan pasakyti, nematau...

QUOTE(olo @ 2009 06 25, 17:56)

antras planas nukreipia demesi labai nuo geles, reik isitempus ieskot konturu pirmosios smile.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 18:04)
jus man pasakykit kaip isdrysti fotografuot nepazystamus vaikus ir zmones nu niekaip neglaiu perlipti per save

gaut i galva nuo ko? kaimynu?? biggrin.gif tai jeigu fotkini uz pinigus tai tada nzn... bo tikriausiai nuo per dideles atsakomybes butinai ispest nors viena pavykusi kadra numirciau ir nieko nenufotkinciau, bo nuo drebanciu ranku isplauuuuktu viskas biggrin.gif o siaip kai nemokamai tai man visai jokiu emociju , tik pries fotkinant as pabendrauju, susipazystu, pralauziu ledus, kad nesijaustu sienos.. smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 18:19)

pirmame truksta ryskumo ir valtis blasko arba reikejo ja pilnai i kadra paimti
antrame visko per daug viename kadre, arba reikejo kazka numuilint (tprsme mazesne ryskumo zona rinktis...) rolleyes.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 18:28)
pas tave skrenduuuuuu

gerulis kadras, galetu vos ryskesne but bite... ale roze per vaiski... per ryski

QUOTE(Will @ 2009 06 25, 19:11)
Žmones aš bandau fotkint iš toli, arba iš nugaros

hihihi.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 19:58)
mintys apie ateiti...

na tas pats del tos ryskumo zonos... arba noretusi is arciau poros, kad sietusi su pavadinimu, per daug kadre visokiu trikdziu, kad isijausti smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 25, 20:11)
Cia su tavo 60-tuku sitie kadrai?

aha smile.gif

Na, sakykit, kaip toks apipavidalinimas ir kaip veidas panos, normalei islaiziau ar dar papluset?
user posted image

Josephin aha del triuksmo tikrai pritariu, db sekancia sita jamsiu tvarkyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 19:47
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 13:59)
A.M. va sita http://www.efoto.lt/...comment-1239761  4u.gif cia jei apie pirmaja...

sita foto tai super duper,o is paskutiniu tai zirgo noreciau truputeli maziau ir kaires daugiau o ta su batais irgi neblogai ziurisi smile.gif

Teka-nieko neina suprast kas ten,per tamsu verysad.gif

Olo-kokybe thumbup.gif

Edeva-butu geriau jei fokusas biteje,o ne rozeje

Liamuna-man labiausiai laukimas patiko smile.gif
Atsakyti