Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 14:17)
na pvz, mano tai tik viena fotke biggrin.gif - nezinau kada kita isgimdysiu doh.gif
http://www.efoto.lt/node/235775

cool.gif rasytce tu tikrai tikrai gali mirksiukas.gif gal tik ryzto truksta bet tu tikrai gali wub.gif imk ka nors i kompanija bus smagiau mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 16:57)
Dar pora... stabdykit kai atsibos smile.gif

g.gif sakai uzkibai ant b/w cool.gif o spalvotu neturi blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:27)
Panos kelkit fotkiu ka... otai tuoj uzsiparinsiu, kad viena keliu  blink.gif

unsure.gif kad neturim ka bent jau as schmoll.gif viena kazkokia roze laugh.gif bet bijau parosyt o tai ismesit ir is pirmoku blush2.gif o tu rodyk rodyk wub.gif
Atsakyti
laukimas....

user posted image

didesne
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 17:41)
laukimas....

wub.gif man grazu ir formatas tinka bet va kaip tokia spausdint g.gif poto apkartyt ane g.gif gal kiek zemes nukirpciau g.gif nes dabar dalinasi pusiau blush2.gif
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 17:44)

schmoll.gif kazkaip akys laksto o pagrindo neranda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mano mielos ponios ir paneles !

Kaip sakant, biski reikejo dingti is eterio, bet ziuriu jus cia nenuobodziaujat.
Aisku priraset kaip visada matau !

Zitlali: Graziai darbuojiesi !!! Saunuole !

Parodyti nelabai turiu ka ! Bandziau biski geles fotkinti ir va viena is ju !
Geliokas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 17:48)
wub.gif man grazu ir formatas tinka bet va kaip tokia spausdint  g.gif  poto apkartyt ane  g.gif gal kiek zemes nukirpciau  g.gif nes dabar dalinasi pusiau  blush2.gif

na tikriausiai, kad su baltais krastais, nes fotkinta buvo 16:9 formatu, del taip ir gaunasi, del horizonto ir pamaciau tik ikelus blush2.gif
Atsakyti
g.gif jus man pasakykit kaip isdrysti fotografuot nepazystamus vaikus ir zmones nu niekaip neglaiu perlipti per save schmoll.gif dar kai gyvenu visur namai tai kai iseinu su savo gigantu tai visi kaimynai spokso kai daryciau kazka nesveiko dry.gif kaip jus kitus fotkinat nebijot gaut i galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 17:44)

Per tamsu ! Nu nieko as neiziuriu kas ten yra !
Atsakyti
Oi Edeva skaudus klausimas, nes savaitgali maciau tikrai neblogu kompoziciju, bet nedrisau traukti fotiko, nors ir mazytis, bet nesmagu kazkaip, va galiu pora kadru parodyti, bet vienas smarkiai zoomintas, del to kokybes ner , ir nieko nedarau su ja blush2.gif

user posted image
kitas tiesiog is uz medziu viena karta pasislepus ant greicio, kad nepastebetu, nupiskinau, bet labai daug ko trukdo nuotraukoje...

user posted image
Atsakyti
na aisku kad ne man vienai taip blush2.gif gal kaip nors perlipsim per save mastau.gif

liamuna tie kur porele butu visai nieko ale daug kas maiso verysad.gif

ai va ta mano roze laugh.gif kaip su ryskumu g.gif

pas tave skrenduuuuuu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 18:28)

liamuna tie kur porele butu visai nieko ale daug kas maiso  verysad.gif

ai va ta mano roze laugh.gif kaip su ryskumu  g.gif 

pas tave skrenduuuuuu

user posted image

ta porele tai turiu dar kitu kampu,bet nezinau ar pavyks ka pataisyt. blush2.gif

cia jei pas tave skrendu turetu but bite/sirse g.gif fokuse, o siaip truksta ryskumo, ir dar uzpakalis tongue.gif isdeges ax.gif , dar labai centruota
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 19:06)
ta porele tai turiu dar kitu kampu,bet nezinau ar pavyks ka pataisyt.  blush2.gif

cia jei pas tave skrendu turetu but bite/sirse  g.gif  fokuse, o siaip truksta ryskumo, ir dar uzpakalis  tongue.gif  isdeges  ax.gif , dar labai centruota

lauksim bigsmile.gif

irnesakyk.gif jo zinau kad nelabai sekasi su pavadinimais laugh.gif cia ji ilindo i kadra blush2.gif o del isdegimo neturetu but nes be blico cia gal koks atspindys g.gif centruota nu jo schmoll.gif i siukslyne biggrin.gif
Atsakyti