Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar pora... stabdykit kai atsibos smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:59)
Teka, keiciau, tai su AF tai su centruotu

dar klausimas, o tu su blykste fotkini? nu savo tą stebuklingom akim vaiką fotkinai su blykste? nes aš pabandžiau prieš langą pafotkint, tai nei su blykste, nei be blykstės, jokių ten žiburiukų akyse. ką ten žiburiukų, ten išvis jokių ryškių akių nerasta
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 16:57)

pirma tamsoka, bet patinka smile.gif o antroj batai ir tiek smile.gif
gal tu nebekelk, man depresija prasideda juoda jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 birželio 2009 - 15:59
Teka be blykstes smile.gif

ok, nebekelsiu

kazi ko taip tamsiai cia... einu pasviesinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 16:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:05)
Teka be blykstes smile.gif

ok, nebekelsiu

swoon.gif kaip? kokie nustatymai? nes nu jei trumpinu išlaikymą, kiek pašviesėja, tačiau vistiek žiauriai tamsu, diafragma ant mažiausios reikšmės... dar ISO, bet nesinori labai kelt... ką daryt?

kelk kelk, nekreipk dėmesio į mano depresūchas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 16:57)

man antraaaaa bigsmile.gif , nes pirmoj tai ka - zirgas ir zirgas. gal noretusi kad ir uz nugaru matytusi ta rugiu begaline pieva, jei zinoma ji tokia ten buvo rolleyes.gif o va antroji, nu man tai tie susmuke batai ir antras planas na idomiai atrodo nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 14:59)

Man kazkaip susidare ispudis, kad i kudra nauju zmoniu neina... senbuviai tik savose sultyse marinuojasi...  g.gif ir balsavimas nuotrauku aprimes kazkoks...

kad is pelkes isbrist sansu mazai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ypac jei neturi savo chebros arba neturi tikrai super duper kadru ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 15:38)

nemegeja buvau kai nesigaudavo nieko padoraus. zinok as pati apsalus, kad taip viskas suderejo siaip fotkei. o cia pats pirmas kartas kad kazka pamaklinau rimciau. vien zo kai atsipalaidavus darai, nesitikint konkretaus rezultato tai va ir mane nustebino galutinis variantas, net labai smile.gif siaip labai jau sunkiai aplamai siai mergytei tinka visi tie sendinimai, kazkaip prie feiso netinka, tai siaip ne taip cia islauziau kazka smile.gif

nu bus man dabar smalsu kiti kadrai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:57)

neatsibos mirksiukas.gif dek dek...man tie batai kaip tik tokia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 16:09)
nes pirmoj tai ka - zirgas ir zirgas. gal noretusi kad ir uz nugaru matytusi ta rugiu begaline pieva, jei zinoma ji tokia ten buvo  rolleyes.gif

dar krutine vyram turetu patikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 13:17)

wub.gif moki tu portretus padaryt wink.gif tik pati jau pastebejai, kad veidelis kazkokiu dar tamsiu ruozu lyg turi - ai irnesakyk.gif ka as jau cia pakomentuosiu - pati viska moki smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 14:59)

Man kazkaip susidare ispudis, kad i kudra nauju zmoniu neina... senbuviai tik savose sultyse marinuojasi...  g.gif ir balsavimas nuotrauku aprimes kazkoks...

tai, kad naujokai pelkej ilgokai verda mirksiukas.gif ir nelabai drista komentuot kudros fotkes g.gif nebent "saviaku" cool.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:57)

rolleyes.gif gal vos virsaus daugiau noretusi, bet siaip labai patiko ideja, su mintim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali toj nuotraukoj su baciukais noretus labiau ispalaukusio antro plano, nes siek tiek blasko. 4u.gif gal net idomiau butu jei vienas baciukas guletu, kitas stovetu (na gal labiau ispudis butu jog jie pamirsti/palikti likimo valiai) 4u.gif (kazko as cia paskutiniu metu vis trukumus matau, matyt krize, galit nekreipti demesio ) tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus, bandysiu siek tiek kitaip perdaryt..

Liamuna tai super, kad kritikuoji thumbup.gif as visad laukiu kritikos

Panos kelkit fotkiu ka... otai tuoj uzsiparinsiu, kad viena keliu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 16:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:27)

Liamuna tai super, kad kritikuoji  thumbup.gif as visad laukiu kritikos

na man patinka tavo kokybe, mokejimas, pavydziu (bet geraja prasme), gal kada ir as taip ismoksiu blush2.gif

Tarsykit

Pries audra...

user posted image

didesne
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:27)
Panos kelkit fotkiu ka... otai tuoj uzsiparinsiu, kad viena keliu  blink.gif

o tu man į mano klausimus atsakyk, tada gal ką ir įkelsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 17:30)
na man patinka tavo kokybe, mokejimas, pavydziu (bet geraja prasme), gal kada ir as taip ismoksiu  blush2.gif
Tarsykit

Pries audra...

iš pradžių atrodo gražu, po to pradedu kabinėtis prie tos šakelės, ar ji man trukdo, ar visgi ne... gal visgi labiau trukdo nei netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 17:32)

iš pradžių atrodo gražu, po to pradedu kabinėtis prie tos šakelės, ar ji man trukdo, ar visgi ne... gal visgi labiau trukdo nei netrukdo  biggrin.gif

del sakos as ir mastau ar trukdo ar ne tongue.gif , bet nuklonuot neeina man kazkuo blush2.gif
Atsakyti