Dar pora... stabdykit kai atsibos
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:59)
Teka, keiciau, tai su AF tai su centruotu
dar klausimas, o tu su blykste fotkini? nu savo tą stebuklingom akim vaiką fotkinai su blykste? nes aš pabandžiau prieš langą pafotkint, tai nei su blykste, nei be blykstės, jokių ten žiburiukų akyse. ką ten žiburiukų, ten išvis jokių ryškių akių nerasta
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 16:57)
pirma tamsoka, bet patinka o antroj batai ir tiek
gal tu nebekelk, man depresija prasideda juoda jau
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:05)
kaip? kokie nustatymai? nes nu jei trumpinu išlaikymą, kiek pašviesėja, tačiau vistiek žiauriai tamsu, diafragma ant mažiausios reikšmės... dar ISO, bet nesinori labai kelt... ką daryt?
kelk kelk, nekreipk dėmesio į mano depresūchas
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 16:57)
man antraaaaa , nes pirmoj tai ka - zirgas ir zirgas. gal noretusi kad ir uz nugaru matytusi ta rugiu begaline pieva, jei zinoma ji tokia ten buvo o va antroji, nu man tai tie susmuke batai ir antras planas na idomiai atrodo nors tu ka
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 14:59)
Man kazkaip susidare ispudis, kad i kudra nauju zmoniu neina... senbuviai tik savose sultyse marinuojasi... ir balsavimas nuotrauku aprimes kazkoks...
kad is pelkes isbrist sansu mazai ypac jei neturi savo chebros arba neturi tikrai super duper kadru
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 15:38)
nemegeja buvau kai nesigaudavo nieko padoraus. zinok as pati apsalus, kad taip viskas suderejo siaip fotkei. o cia pats pirmas kartas kad kazka pamaklinau rimciau. vien zo kai atsipalaidavus darai, nesitikint konkretaus rezultato tai va ir mane nustebino galutinis variantas, net labai siaip labai jau sunkiai aplamai siai mergytei tinka visi tie sendinimai, kazkaip prie feiso netinka, tai siaip ne taip cia islauziau kazka
nu bus man dabar smalsu kiti kadrai
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:57)
neatsibos dek dek...man tie batai kaip tik tokia
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 16:09)
nes pirmoj tai ka - zirgas ir zirgas. gal noretusi kad ir uz nugaru matytusi ta rugiu begaline pieva, jei zinoma ji tokia ten buvo
dar krutine vyram turetu patikt
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 13:17)
moki tu portretus padaryt tik pati jau pastebejai, kad veidelis kazkokiu dar tamsiu ruozu lyg turi - ai ka as jau cia pakomentuosiu - pati viska moki
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 14:59)
Man kazkaip susidare ispudis, kad i kudra nauju zmoniu neina... senbuviai tik savose sultyse marinuojasi... ir balsavimas nuotrauku aprimes kazkoks...
tai, kad naujokai pelkej ilgokai verda ir nelabai drista komentuot kudros fotkes nebent "saviaku"
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:57)
gal vos virsaus daugiau noretusi, bet siaip labai patiko ideja, su mintim foto
Zitlali toj nuotraukoj su baciukais noretus labiau ispalaukusio antro plano, nes siek tiek blasko. gal net idomiau butu jei vienas baciukas guletu, kitas stovetu (na gal labiau ispudis butu jog jie pamirsti/palikti likimo valiai) (kazko as cia paskutiniu metu vis trukumus matau, matyt krize, galit nekreipti demesio )
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:27)
na man patinka tavo kokybe, mokejimas, pavydziu (bet geraja prasme), gal kada ir as taip ismoksiu
Tarsykit
Pries audra...
didesne
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 17:27)
Panos kelkit fotkiu ka... otai tuoj uzsiparinsiu, kad viena keliu
o tu man į mano klausimus atsakyk, tada gal ką ir įkelsiu
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 06 25, 17:30)
na man patinka tavo kokybe, mokejimas, pavydziu (bet geraja prasme), gal kada ir as taip ismoksiu
Tarsykit
Pries audra...
Tarsykit
Pries audra...
iš pradžių atrodo gražu, po to pradedu kabinėtis prie tos šakelės, ar ji man trukdo, ar visgi ne... gal visgi labiau trukdo nei netrukdo
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 17:32)
iš pradžių atrodo gražu, po to pradedu kabinėtis prie tos šakelės, ar ji man trukdo, ar visgi ne... gal visgi labiau trukdo nei netrukdo
del sakos as ir mastau ar trukdo ar ne , bet nuklonuot neeina man kazkuo