Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 06 25, 12:52)
ir man parasyk blush2.gif rasyce ir tu ax.gif

jau radau tave ir daugeli kitu wink.gif as ten tokia pat kaip ir cia - rasytce - zaprasta susirast , na ir pagal vaiko fotke tai ner kas atsirinkt kieno daryta foto biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 13:17)

wub.gif moki tu portretus padaryt wink.gif tik pati jau pastebejai, kad veidelis kazkokiu dar tamsiu ruozu lyg turi - ai irnesakyk.gif ka as jau cia pakomentuosiu - pati viska moki smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 13:28)
aš tai tavęs nevarau, čia ji, hm hm, R...  rolleyes.gif  biggrin.gif

nu ir aš tada efoto užsiregistravau  biggrin.gif mano nickas kaip skype, tik pe p raidės

ci kuri tokia ? a? cool.gif

jau suradau ir isitraukiau wink.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 25, 13:48)
blush2.gif miargai imeskit nuorodas i efoto su savo fotkem  wub.gif  noriu pasigrozet  mirksiukas.gif

na pvz, mano tai tik viena fotke biggrin.gif - nezinau kada kita isgimdysiu doh.gif
http://www.efoto.lt/node/235775
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 14:17)
ci kuri tokia ? a?  cool.gif

jau suradau ir isitraukiau wink.gif
na pvz, mano tai tik viena fotke biggrin.gif - nezinau kada kita isgimdysiu doh.gif
http://www.efoto.lt/node/235775

niznaju schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif

klausykit, nu verksiu tuoj, nu kaip toookias akis ryškias padaryt, kąą? kąą?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 14:33)
niznaju  schmoll.gif  tongue.gif  biggrin.gif

klausykit, nu verksiu tuoj, nu kaip toookias akis ryškias padaryt, kąą? kąą?

ir net neitari, ane? cool.gif

apie kurias sneki, jei apie mano foto, tai nieko akims nedariau tikrai, tiesiog ji sedejo pries langa wink.gif
Atsakyti
Nu ir tempai ,pora savaiciu neprisijungiau,o cia jau 3 temos prikalbetos smile.gif
zitlali neisimk taip greit nuotrauku,daug nuotrauku nespejau pamatyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 14:55)
ir net neitari, ane?  cool.gif

apie kurias sneki, jei apie mano foto, tai nieko akims nedariau tikrai, tiesiog ji sedejo pries langa wink.gif

net supratimo neturiu schmoll.gif

nu man tai nei prieš langą, nei prieš ne langą nesigauna, o gal čia dėl objektyvo? gali taip būt? blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 06 25, 14:57)
Nu ir tempai ,pora savaiciu neprisijungiau,o cia jau 3 temos prikalbetos  smile.gif
zitlali neisimk taip greit nuotrauku,daug nuotrauku nespejau pamatyt  verysad.gif

juojauji? čia vienos dienos negali praleist, bo po to nepavysi. aš va net poguliuko bijau nueit, nes neperskaitysiu visko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 15:02)
juojauji? čia vienos dienos negali praleist, bo po to nepavysi. aš va net poguliuko bijau nueit, nes neperskaitysiu visko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif del akiu tai toj paskutinej foto mes buvom lauke, po stogu namo, veidas seselyje, taciau priesais dienos sviesa... aisku reik fokuso i abi...

A.M. Kokiu nematai? g.gif siaip lyg nieko nejudinau, tik siek tiek pratryniau kitas foto flickr'e savo... bet ne tas kur cia keliau g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 14:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 15:06)
lotuliukas.gif del akiu tai toj paskutinej foto mes buvom lauke, po stogu namo, veidas seselyje, taciau priesais dienos sviesa... aisku reik fokuso i abi...

o pas tave fokusas MF ar AF? kiek taškų nusistačius? koks išvis pas tave fotikas ir objektyvas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 13:17)
jau radau tave ir daugeli kitu wink.gif

as ir aptikau biggrin.gif thumbup.gif
nustebinai, zinok thumbup.gif galvojau tu nemegeja visokiu sendinimu ir pan g.gif klydau? g.gif ax.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 14:02)

nu man tai nei prieš langą, nei prieš ne langą nesigauna, o gal čia dėl objektyvo? gali taip būt?  blush-anim-cl.gif

gaunas gaunas -su veidrodizu turi gautis tikrai... aplamai ir lauke gaunas -nu stebek zmoniu akis siaip ir be fotiko mirksiukas.gif as tai dabar kaip ligone doh.gif lotuliukas.gif vis va, kaipsviesa graziai krenta, kaip butu grazu ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 13:06)

A.M. Kokiu nematai?  g.gif siaip lyg nieko nejudinau, tik siek tiek pratryniau kitas foto flickr'e savo... bet ne tas kur cia keliau  g.gif

nemaciau tavo labiausiai liaupsinamu kadru,kiek supratau is misko smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Vis įlendu jūsų foto pasidžiaugt, bet savo nieko gero neturiu verysad.gif .... niekaip neužtenka laiko...

Zitlali nu nerealios foto wub.gif Numanau, kad patiktų kažkas argumentuoto, bet foto turi kelt jausmus, o taviškės tikrai su kabliuku....
Rasytce tavo efoto mergaitė irgi superinė... Labai graži mimika mažės pagauta ir tas sendinimas toks labai vykęs.
Atsakyti
A.M. va sita http://www.efoto.lt/...comment-1239761 4u.gif cia jei apie pirmaja...

Teka, keiciau, tai su AF tai su centruotu

Akviliux, aciu 4u.gif

Man kazkaip susidare ispudis, kad i kudra nauju zmoniu neina... senbuviai tik savose sultyse marinuojasi... g.gif ir balsavimas nuotrauku aprimes kazkoks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 15:06
QUOTE(bonda @ 2009 06 25, 15:26)
as ir aptikau biggrin.gif  thumbup.gif
nustebinai, zinok thumbup.gif galvojau tu nemegeja visokiu sendinimu ir pan g.gif klydau? g.gif  ax.gif

wink.gif

nemegeja buvau kai nesigaudavo nieko padoraus. zinok as pati apsalus, kad taip viskas suderejo siaip fotkei. o cia pats pirmas kartas kad kazka pamaklinau rimciau. vien zo kai atsipalaidavus darai, nesitikint konkretaus rezultato tai va ir mane nustebino galutinis variantas, net labai smile.gif siaip labai jau sunkiai aplamai siai mergytei tinka visi tie sendinimai, kazkaip prie feiso netinka, tai siaip ne taip cia islauziau kazka smile.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 25, 15:42)
..
Rasytce tavo efoto mergaitė irgi superinė... Labai graži mimika mažės pagauta ir tas sendinimas toks labai vykęs.

oi aciu aciu labai, tikrai miela malonu smile.gif

net nesitiki, kad taip va sauniai pasirodziau blush2.gif ax.gif
Atsakyti