Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 25, 09:11)
* nu jau,nu jau, vistiek kazka turi  mirksiukas.gif

Balsavimas iki siandienos 20val.

aciu 4u.gif

nzn, pirmadieni grisiu i darba -gal tada atrasiu ax.gif nes dabar laiko fotkem kompe ner doh.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Tarzaniuke man tas pats buna biggrin.gif nesuprantu kodel vakarais fotkes man grazesnes blink.gif

Dar keli kadrai:
user posted image

sita juokinga man, veliau bus daugiau suns foto, jis su sita satelitine lekste tusinosi, bo po operacijos biggrin.gif gaila tik kad neapsviestas jis normaliai.. cia jau reiketu spec apsvietimo nukreipto tiesiai i ji, tada geras kadras butu buves..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 birželio 2009 - 09:26
Sveikos smile.gif

didelis deeeekui uz sveikinimus aciuks.gif - labai labai malonu man wub.gif
savo gimtadienio proga drysau prisilogint efoto karsta.gif ir likau davolna kaip slojikas uz palankius ivertinimus biggrin.gif tiesiog sparnai isdyyygo man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 10:24)
Dar keli kadrai:

labiausiai kabina ir nerealiai patinka antroji, tik noreciau be suns biggrin.gif , ar galima? biggrin.gif ir noreciau tavo j/b - itariu butu laabai vezanti foto. mergina taip i prieki palinkus, galva i prieki eina, verziasi lyg, stiprus momentas. ech doh.gif ir vel zodziai uzstrigo kazkur, nemoku issireikst. nu v.z. super, bet be suns tongue.gif

jei apie kitas - tai moki ir geriau ir stipriau, sie kadrai man tokie per paprasti prie tavo sugebejimu wink.gif matei kaip pati kartele sau uzsikelei, dabar taip lengvai nepraslysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasytce beee.gif nedraugauju lotuliukas.gif jebytute! biggrin.gif

Tai pirmaji ta mano galva geriausia ir parodziau, o siti liekanos biggrin.gif ale visvien rodau..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 09:24)

Dar keli kadrai:

is situ man 1 ir 3 mirksiukas.gif wub.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 25, 09:29)

savo gimtadienio proga drysau prisilogint efoto karsta.gif ir likau davolna kaip slojikas uz palankius ivertinimus biggrin.gif tiesiog sparnai isdyyygo man biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif man efoto labaiu nei kudra vis tik patinka - pirmiausia bent jau savo sistema thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif ai dedu... kad butu jum ka veikt, o man ko paskaityt mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 25 birželio 2009 - 09:43
sony h-50:)
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 25, 10:07)
pirmadieni sakiau -primink biggrin.gif

ai nuu, galvojau po vakarykštės išeiginės apsimesiu, kad šian pirmadienis lotuliukas.gif ale nepavyko biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 10:24)
Dar keli kadrai:

man 1 ir 2 wub.gif antroj tokia mistika kažkokia dvelkia, kaip pasakoj kokioj, tas miškas... kažkoks šiurpuliukas eina
techninės pusės nekomentuosiu, bo nieko nesuprantu biggrin.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 25, 10:38)
biggrin.gif ai dedu... kad butu jum ka veikt, o man ko paskaityt  mirksiukas.gif

1 per pilka
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 24, 22:57)

Neblogai, bet kai idejai spalvota, tai spalvotas variantas geriau ziurisi. Ir spalvu netruksta

QUOTE(Teka @ 2009 06 25, 06:32)
man labai labai patiko, tokia ale senovinė, faina

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 25, 06:43)
BELge, patiko ir jb ir spalvota, tik man dangaus daugiau noretusi  g.gif Tie kalnai dabar tokie suspausti atrodo.

QUOTE(Valetta @ 2009 06 25, 06:50)
man abi gerai ziurisi, kai tokie vaizdai nuotraukose  wub.gif gal vos virsaus daugiau noretusi, bet jei sakai nera, tai teks perfatografuot  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Dėkui už komentarus smile.gif Supratau, kad trūksta dangaus, fotkindama apie tai dar nepagalvojau.
Valetta pioneer.gif Perfotografuosim photo.gif Ale nu tikra mokytoja biggrin.gif Sėsk, du lotuliukas.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 06 25, 07:20)
O spalvotam varijante man irgi trūksta spalvų, bet fotografuojant kalnus saulėtą dieną ir aš susiduriu su ta pačia problema, kad spalvos gaunasi kažkokios išblyškusios.  g.gif

Trūksta spalvų ir man, nes realiai ten žalia tokia gili, o dangus labai mėlynas. Dar neįkandau, kaipreikia nufotkinti, kad taip matytųsi. Reikia filtrų gal ar geresnio objektyvo?
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 25, 08:38)
biggrin.gif ai dedu... kad butu jum ka veikt, o man ko paskaityt  mirksiukas.gif

Pirmoj man atrodo fokusas zolej g.gif nezinau blush2.gif
antra patiko- tas vingis thumbup.gif

Zitlalii, man kazkaip irgi be suns norisi, bet fainai ax.gif nezinau ka komentuoti blush2.gif pas pazengusias tavo vieta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 25, 10:34)
Rasytce  beee.gif nedraugauju  lotuliukas.gif jebytute! biggrin.gif

Tai pirmaji ta mano galva geriausia ir parodziau, o siti liekanos biggrin.gif ale visvien rodau..

hihihi.gif vat nereikejo kitu ir rodyt lotuliukas.gif

prisimokinsiu ir as komentuot - tai bus tau cool.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 25, 10:35)
thumbup.gif  thumbup.gif man efoto labaiu nei kudra vis tik patinka  - pirmiausia bent jau savo sistema  thumbup.gif

ir man pradeda patikt biggrin.gif o tu ir efoto esi? bigsmile.gif duok linka ar kookiu ten niku prisiloginus - susirasiu smile.gif

QUOTE(lasopeda @ 2009 06 25, 10:41)
sony h-50:)

o galima placiau nei kad tiek parasyta? biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas.

Pacitavau, bet kažką per daug nutryniau smile.gif ir gavosi chaosas iš posto.
Tai trumpai: ačiū. Visoms. gera išgirst, kad kažkas gaunasi. Tik kažkas minėjo kad viršų nukirpt, man asmeniškai kaip tik kuo daugiau viršaus čia norisi. Aš buvau apačia nukirpus, bet nelabai kaip.

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 25, 09:38)

Ryškumo trūksta, kažkur fokusas pasimetęs.

Nemačiau Zitlali groooožio kažkokio verysad.gif
patiko BELges j/b. Kur fotkinta? Man panašu į Sardegna, bet tai jaučiu ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 25 birželio 2009 - 10:18