Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 16:06)
Nepamenu ar esu kada

man tai nepatinka ax.gif tikiuosi, kad ties tokio rezultatu nesustosi 4u.gif
Atsakyti
Jurga abu blogau, naturaliam auto zalsvai melsvas, o dirbtiniam visai geltonas.Blogai nustatai rankiniu budu wb, pasakyk kaip darai.Ai, gal pirma koks fotikas, nes as tik ant nikono moku ax.gif

Zitlali, tai ir sakau, kad tik pradzios tikslas toks.Matai mane i studijine traukia, todel sis mano etapas ir yra tokiu foto persotintas.Reik ju persivalgyti, tada judesiu pirmyn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 22 birželio 2009 - 15:16
QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 16:08)
savo wb nustatinėjau balto lapo pagalba...  unsure.gif

dirbtiniam labai geltonas rankinis unsure.gif

Šiandien bandžiau fotkinti baltą baltam (kai pamačiau, kad kažkas pirmas mano idėją su ausų krapštukais įgyvendino, teko ieškoti kitų daiktų lotuliukas.gif ) ir nustebau, kad auto padarė gelsvą kadrą, mano daug baltesnis thumbup.gif thumbup.gif Naudingas ND buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 15:13)
Jurga abu blogau,  naturaliam auto zalsvai melsvas, o dirbtiniam visai geltonas.Blogai nustatai rankiniu budu wb, pasakyk kaip darai.Ai, gal pirma koks fotikas, nes as tik ant nikono moku  ax.gif

pas mane canon 450D.
atsidarau kur custom wb, paspaudziu, kad nustatyti, pakisu balta lapa, ir spaudziu set. Lapas visiskai baltas, laikau ji mazdaug toj pacioj vietoj, kur ir fotkinu vazona, vazonas irgi realiai visiskai baltas...

o kodel "auto" blogai nustato, tai is viso neisivaizduoju. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 16:20)
pas mane canon 450D.
atsidarau kur custom wb, paspaudziu, kad nustatyti, pakisu balta lapa, ir spaudziu set. Lapas visiskai baltas, laikau ji mazdaug toj pacioj vietoj, kur ir fotkinu vazona, vazonas irgi realiai visiskai baltas...

o kodel "auto" blogai nustato, tai is viso neisivaizduoju.  unsure.gif

canon'e pirma reikia nufotkinti baltą lapą, nustačius manual focus, tada atsidaryti custom ir ten spausti set ir wb perjungti į custom 4u.gif
Atsakyti
Jurga, wb ND neuzskaityciau unsure.gif ypac prie dirbtinio apsvietimo rankinis WB grybauja blink.gif

is Ievosiaus idetos nuorodos patiko si foto http://www.jodieotte...108/child_1.jpg
mergaite panasi i Sea dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 22, 15:20)
pas mane canon 450D.

o kodel "auto" blogai nustato, tai is viso neisivaizduoju.  unsure.gif

Nzn kaip canone, bet pas mane nufotkinus lapa mirksi good arba no good.Deja nelabai kuo galiu padet, nezinau kaip canone nusistato, bet as darau taip:yra mygtukas ant fotiko uzrasyta wb, pries ji spaudziant pasiziuyriu ar wb nustatytas ant rankinio.Tada ta mygtuka spaudziu kol pradeda mirkseti valdymo skydelyje pre (canone gal kitaip parasyta), kol mirksi fotkinu balta lapa, tada valdymo skydelyje ir raso good, tada galiu toliau testi savo fotografavima, arba no good, tada statau is naujo...
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 14:06)
Bonda, ir as prie visu sveikinimu tau si  4u.gif Taip kukkliai gan  ax.gif  bet nuosirdziai  rolleyes.gif

Nepamenu ar esu kada dalinusis su jumi sita nuoroda. http://jodieotte.com/?cat=22
Nepaisant Ps perdirbtu spalvu ir numuilintos odos man  foto  wub.gif Nors dauguma is tradicinio repertuaro, su minkstais kilimeliais megztom kepurem, kaspinais ir krepsiais, bet mano tiklsas pradziai bent kazka panasaus padaryti techinskai,nes nors ideju nestoka pas mani, bet tik pabandau igyvendinti ir rezultatas manes absoliuciai netenkina.Mano vizija ir galutinis variantas - kaip diena ir naktis  doh.gif  lotuliukas.gif
javascript:emoticon(':super')
man ten laaaaaaaaaabai patinka bigsmile.gif thumbup.gif mane traukia studijine fotografija..ji nebutinai turi buti visa supozuota..pokolkas kiek bandziau fotkint vaikus tai neimanoma kazka supozuot..gali tik pabandyt..bet reakcijos ir emocijos, viskas naturalu..
tu taip nesikrimsk, del ne tokiu rezultatu kokiu nori ir pan.. gal perdaug aukstai ta kartele sau keli..pabandyk mazais zingsneliais eit link to..
ir siaip..daryk kas tau patinka ir yra grazu..mus daznai kitu zmoniu nuomone stipriai veikia..ypac autoritetingu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 22, 11:31)
Bandau kazka parodyti blush2.gif
Spalvota naktis
user posted image

WoW ! kaip atvirute ! 4u.gif

sorry,kad taip isiverziau blush2.gif
Atsakyti
aciu wub.gif uz sveikinimus wub.gif wub.gif

ryt bandysiu gal ka ir as ispest is savaitgaliniu foto ax.gif mirksiukas.gif o siandien jau einu blush2.gif kitais reikalais uzsiimt ax.gif svest lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bonda, su Tortadieniu! 4u.gif 4u.gif ir daug geru kadru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 22, 15:24)
canon'e pirma reikia nufotkinti baltą lapą, nustačius manual focus, tada atsidaryti custom ir ten spausti set ir wb perjungti į custom  4u.gif

ačiū už patarimus, pasirodo ne taip nustatinejau...(instrukcija turiu suomiu, svedu ir danu kalbomis tik, tai ne iki galo supratau) iš dienos apšvietimo:
auto wb
user posted image
pusiau auto:
user posted image
mano nustatytas:
user posted image

ar geriau? unsure.gif
Atsakyti