Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(solo @ 2009 06 24, 17:17)
Manau, pradžiai per sunki tema  mirksiukas.gif  Aš pvz ieškojau nete pavyzdžių bent už ko užsikabint, nieko neradau...

na pas mus buvo lygiai toks pat pirmasis ND smile.gif nors turiu pripazint kad taip - ganetinai sunki tema kaip pradziai.
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 24, 16:28)
šilta nuotrauka, gėlytė ryški, ir kompoziciškai gerai, manau  ax.gif

Įdomu, čia ir kitiems tokia fazė pradžioje būna?  unsure.gif

ačiukas smile.gif

na,bent man tai tikrai tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 06 24, 14:28)
O šiaip tai panika ima, neberandu ką įdomaus nufotografuot - fotografuoju viska namie ir aplink, bet nieks taip ir nesužavi, tada viską ištrinu, nes gėda kažką iš jų įkelt  schmoll.gif  Įdomu, čia ir kitiems tokia fazė pradžioje būna?  unsure.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 24, 17:10)
na,bent man tai tikrai tas pats  unsure.gif

būna, būna smile.gif man tas pats smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Rasytce, su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Zitlali, sūnelio akys užburiančios wub.gif wub.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 24, 13:29)
kai kuriom merginom plastine operacija PS metu padaryta  
tokia nuoroda reiktu paauglem parodyt, kad per daug nesizavetu zurnalu nuotraukose esanciais modeliais - tobulybem- pataisytos akys, nosys, lupos, zandikauliai, skraustikauliai ir t.t. 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 24, 14:19)
o kad mazai ir pirmokiu dalyvauja tai tikrai keista  ir kazi kodel taip? nes sarasas ismokt fotkint tai uch koks buvo ilgas, ir koks entuziazmas cia jautesi, o va konkurse tia visai nekaip

Man atrodo, kad sąrašiuką reikėtų pakoreguoti ax.gif Gal neištrinti, bet pvz perkelti į pabėgusias iš pamokų ar pan, jei grįš, sugrąžinti, nes išties nemažai dingo unsure.gif

Aš dalies idėjų nespėjau įgyvendinti, o dar kažkodėl labai sunkiai ir tik iš n-ojo karto kėlėsi į fotki unsure.gif Noriu čia įkelti vieną fotkę, su kuria tik vakar vakare truputuką pažaidžiau, ką manot? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 24 birželio 2009 - 21:12
QUOTE(Will @ 2009 06 24, 22:05)
Noriu čia įkelti vieną fotkę, su kuria tik vakar vakare truputuką pažaidžiau, ką manot?  blush2.gif

mano akiai nedekingas kampas, kazkaip istempta lekste atrodo, ir dar toj nuslis nuo pagrindo, grudo g.gif prideta perdaug, pilkoka, ir neaiskios kilmes skystis pripiltas. ax.gif neskanu schmoll.gif
Atsakyti

user posted image
Vieną klaidą žinau - viršuje išdegęs plotas, (tačiau šiuo atveju man jis nelabai trukdo).

Ryškumo, man rodos, užtenka. Dėl spalvų nesu tikra. Kompozicija - norėtųsi, kad gėlės butų žemiau negu centre, bet nesigauna taip apkirpt, lango rėmas trukdė.
Ar teisinga linkme mąstau? unsure.gif
Nustatymai: f/4,5, islaikymas 1/60, exposure -o,3 step, iso 400.
Atsakyti
Jurga dangus isdeges, geles perviduri na tiesio buitiska foto, nekabina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 24 birželio 2009 - 21:46
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 24, 14:50)
Nespėju aš

Patiko bigsmile.gif

as tuoj pora sukelsiu is siandien... nusikaliau neeegyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 24, 22:41)
mano akiai nedekingas kampas, kazkaip istempta lekste atrodo, ir dar toj nuslis nuo pagrindo, grudo  g.gif  prideta perdaug, pilkoka, ir neaiskios kilmes skystis pripiltas.  ax.gif  neskanu  schmoll.gif

Dėkui už kritiką 4u.gif
Prajuokino tas neaiškios kilmės skystis lotuliukas.gif Ten pienas lotuliukas.gif Buvo pieno puta, bet befotkinant puta išsileido lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu Rasytce su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

patiko alexxandros foto nuotaika.
Will man jb patinka. Bet is technines puses manau klaidu yra.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Balsus kaip suprantu reikia skirti 5 uz labiausiai patikusia, o toliau 4, 3 ir t.t.? blush2.gif Nelabai suprantu doh.gif blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 11:16)
Da vienas is buitiniu kadru:

Koks grozis, tavo nuotraukos mano akimis ziurint tobulos wub.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 24, 14:50)
Viena is vakarykščio mano liūdno pasivaiksčiojimo.

Man labai patiko, tiktu seseliu temai, gal truputi noretusi sviesiau, bet labai gerai ziurisi 4u.gif

Rasytce, Su atejusiu 4u.gif Bonda, su praejusiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Buvau dingusi is eterio, kazko mane depresija kamuoja doh.gif As iejau i albumeli, galvoju prabalsuosiu, o ten nesupratau g.gif 6 nuotrauku man jau neberodo, tai ka reiskia, kad jas istryne doh.gif Tai ka rinktis teks is tu kurios liko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 06 24, 21:06)
Sveikos smile.gif
Balsus kaip suprantu reikia skirti 5 uz labiausiai patikusia, o toliau 4, 3 ir t.t.?  blush2.gif Nelabai suprantu doh.gif  blush2.gif

jo gerai supratai smile.gif
Atsakyti