Prabalsavau.Gaila,kad tiek mazai dalyvavo ,kazkaip galvojau,kad bus didesnis susidomejimas.
QUOTE(Rico @ 2009 06 24, 13:43)
Edeva, netycia uzmaciau, kad du kartus po 4 balsavai, pakeisk viena
ot ziople einu istrynsiu dekui rico
QUOTE(inesaS @ 2009 06 24, 13:24)
Pastebejau,kad nelabai dalyvaudavai ir pazengusiuju ND.Kodel?
negaliu pasakyt - ideju stoka, o bilekokios nesinori det
o kad mazai ir pirmokiu dalyvauja tai tikrai keista ir kazi kodel taip? nes sarasas ismokt fotkint tai uch koks buvo ilgas, ir koks entuziazmas cia jautesi, o va konkurse tia visai nekaip
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 24, 13:19)
negaliu pasakyt - ideju stoka, o bilekokios nesinori det
o kad mazai ir pirmokiu dalyvauja tai tikrai keista ir kazi kodel taip? nes sarasas ismokt fotkint tai uch koks buvo ilgas, ir koks entuziazmas cia jautesi, o va konkurse tia visai nekaip
Kazkaip nesitikejau is taves tokios galvosenos.O be to ir temu buvo nemazai.Tai tu tokios ne bilekokios foto gali gyvenime nepadaryti.Bet kaip suzinosi,kad padariai ne bilekokia?Davei cia man geru minciu is tikro.Eilinis mano isitikinimas,kad fotografuoja zmogus o ne aparatas.Ir kruvos sukistu pinigu i technika nepadarys mano nuotrauku geresniu,nedasides nuo to razinku i nuotraukas.O gaila.....as vis dar tikejau
Sveikos
Nespėju aš čia su jum. Ir konkurse nesudalyvavau dėl laiko trūkumo..
Patiko paskutinis Zitlali "buitiakas". dar tik iki tiek tedaskaičiau nuo galo
Viena is vakarykščio mano liūdno pasivaiksčiojimo.
Nu bet blyn kaip tamsiai viršus gavos. Daugiau neturiu ką gero parodyt, apart gėles
Jau matau, kad reikia sviesinti.
Nespėju aš čia su jum. Ir konkurse nesudalyvavau dėl laiko trūkumo..
Patiko paskutinis Zitlali "buitiakas". dar tik iki tiek tedaskaičiau nuo galo
Viena is vakarykščio mano liūdno pasivaiksčiojimo.
Nu bet blyn kaip tamsiai viršus gavos. Daugiau neturiu ką gero parodyt, apart gėles
Jau matau, kad reikia sviesinti.
sveikos ,as ilsejausi nuo kompo
prabalsavau sian balta baltame
imetu nuoroda gal jau ir buvo cia, elementarus patarimai, bet gal kam pravers ,filmuku pavidalu http://www.ppsop.com/tips.aspx
nelabai ka turiu parodit bent jau mano manimu nebet portreta koki bet imesiu veliau ,krize fotografavimo negaunu to ko pati tikiuosi bet laukiu kol pergyvensiu tai
Bonda su praejusiu tortadieniu
Nepamenu ar esu kada dalinusis su jumi sita nuoroda. http://jodieotte.com/?cat=22
Nepaisant Ps perdirbtu spalvu ir numuilintos odos man foto Nors dauguma is tradicinio repertuaro, su minkstais kilimeliais megztom kepurem, kaspinais ir krepsiais, bet mano tiklsas pradziai bent kazka panasaus padaryti techinskai,nes nors ideju nestoka pas mani, bet tik pabandau igyvendinti ir rezultatas manes absoliuciai netenkina.Mano vizija ir galutinis variantas - kaip diena ir naktis
aciu uz nuoroda man labai naudinga ,net issisaugojau
man sektinas pavizdys
prabalsavau sian balta baltame
imetu nuoroda gal jau ir buvo cia, elementarus patarimai, bet gal kam pravers ,filmuku pavidalu http://www.ppsop.com/tips.aspx
nelabai ka turiu parodit bent jau mano manimu nebet portreta koki bet imesiu veliau ,krize fotografavimo negaunu to ko pati tikiuosi bet laukiu kol pergyvensiu tai
Bonda su praejusiu tortadieniu
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 13:06)
Nepamenu ar esu kada dalinusis su jumi sita nuoroda. http://jodieotte.com/?cat=22
Nepaisant Ps perdirbtu spalvu ir numuilintos odos man foto Nors dauguma is tradicinio repertuaro, su minkstais kilimeliais megztom kepurem, kaspinais ir krepsiais, bet mano tiklsas pradziai bent kazka panasaus padaryti techinskai,nes nors ideju nestoka pas mani, bet tik pabandau igyvendinti ir rezultatas manes absoliuciai netenkina.Mano vizija ir galutinis variantas - kaip diena ir naktis
aciu uz nuoroda man labai naudinga ,net issisaugojau
QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 09:59)
man sektinas pavizdys
ikisiu savo trikrasi del visu retusavimu cia panasiai kaip su muszika ekrane popsas toks disovas o padaro tipo kazka taip pat ir su visom reklamom filmais ir t.t. zmones pasinese ant visos tos plastikos ,netikroviskumo ,nuslifavimo iki "tobulybes",man net negera ziuret ir klausyt kai kada iskrenta perliuku ,bet is esmes as tame nematau nieko grazaus ir naturalaus ,bet cia tik mano nuomone
teisinuosi ,kad nesusigraibiau su laiku esu letapede nors imeciau viena ,bet ne visai i tema
Zitlaly supper buitiakas
alexxandra noretusi vos sviesesnes ir as pakerpciau virsaus ,bet nuotaika
QUOTE(inesaS @ 2009 06 24, 10:55)
Prabalsavau.Gaila,kad tiek mazai dalyvavo ,kazkaip galvojau,kad bus didesnis susidomejimas.
teisinuosi ,kad nesusigraibiau su laiku esu letapede nors imeciau viena ,bet ne visai i tema
Zitlaly supper buitiakas
alexxandra noretusi vos sviesesnes ir as pakerpciau virsaus ,bet nuotaika
QUOTE(inesaS @ 2009 06 24, 14:39)
Kazkaip nesitikejau is taves tokios galvosenos.O be to ir temu buvo nemazai.Tai tu tokios ne bilekokios foto gali gyvenime nepadaryti.Bet kaip suzinosi,kad padariai ne bilekokia?Davei cia man geru minciu is tikro.Eilinis mano isitikinimas,kad fotografuoja zmogus o ne aparatas.Ir kruvos sukistu pinigu i technika nepadarys mano nuotrauku geresniu,nedasides nuo to razinku i nuotraukas.O gaila.....as vis dar tikejau
bilenkokios tai turejau omeny banalios, o kad kitiems labiau moku patart ir duot minciu tai jau pati pastebiu, o vat sau niekaip o kad zinau, kad banali, eiline, be razynku tai tikrai - patikek - kitaip tikrai dalyvauciau
Noriu pasidalinti viena citata rasta pirmose pazengusiuju temose...
"kiekvieną fotografiją kiekvienas savaip priimam. svarbus ir emocinis jos pojūtis- ypač jei jis susijęs su fotografavimo akimirką įstrigusia nuotaika, pakilimu. vėliau žiūri į ją- ir tarsi vėl būtum toje pačioje vietoje, tame pačiame jausme... kartais į foto žiūri tiesiog kaip į meno kūrinį, bet kartais šaltą, o gal tik tau nesuvokiamą ar nepriimtiną"
"kiekvieną fotografiją kiekvienas savaip priimam. svarbus ir emocinis jos pojūtis- ypač jei jis susijęs su fotografavimo akimirką įstrigusia nuotaika, pakilimu. vėliau žiūri į ją- ir tarsi vėl būtum toje pačioje vietoje, tame pačiame jausme... kartais į foto žiūri tiesiog kaip į meno kūrinį, bet kartais šaltą, o gal tik tau nesuvokiamą ar nepriimtiną"
QUOTE(vijja @ 2009 06 23, 22:40)
šilta nuotrauka, gėlytė ryški, ir kompoziciškai gerai, manau
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 10:16)
Da vienas is buitiniu kadru:
nuostabūs tavo portretai vaikiuko, tokie švarūs, ryškūs. Gal ir aš kada taip išmoksiu... norėč
QUOTE(kerolli @ 2009 06 24, 13:59)
dėkui už nuorodą, tikrai labai paprastai elementarūs dalykai aiškinami
bandžiau daryt kūrybinius ND, su kiaušiniu ir lašais... Na kiaušiniai kaip kiaušiniai, nelengva sufokusuot. Tačiau kūrybinių fantazijų neatradau šia tema, tai ir nerodysiu nieko. O su lašiukais nesigavo... eisiu teorijos paskaitysiu apie tai.
O šiaip tai panika ima, neberandu ką įdomaus nufotografuot - fotografuoju viska namie ir aplink, bet nieks taip ir nesužavi, tada viską ištrinu, nes gėda kažką iš jų įkelt Įdomu, čia ir kitiems tokia fazė pradžioje būna?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 13:15)
Verciu paprastai -grayscale, tada iskart gradient map (pajuodina), tada sviesinu, paprastai siek tiek kontrasto nuimu, tada sharpas (nebutinai, paskutiniu metu nebededu beveik) ir grudas
Aš tai tik per gradient map verčiu ir viskas.... O kur tą grayscale rasti?
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 24, 13:19)
Manau, pradžiai per sunki tema Aš pvz ieškojau nete pavyzdžių bent už ko užsikabint, nieko neradau...