Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Prabalsavau.Gaila,kad tiek mazai dalyvavo verysad.gif ,kazkaip galvojau,kad bus didesnis susidomejimas.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 24, 13:43)
Edeva, netycia uzmaciau, kad du kartus po 4 balsavai, pakeisk viena  4u.gif

doh.gif ot ziople einu istrynsiu blush2.gif dekui rico mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 24, 13:24)
Pastebejau,kad nelabai dalyvaudavai ir pazengusiuju ND.Kodel? g.gif

negaliu pasakyt - ideju stoka, o bilekokios nesinori det smile.gif

o kad mazai ir pirmokiu dalyvauja tai tikrai keista g.gif ir kazi kodel taip? nes sarasas ismokt fotkint tai uch koks buvo ilgas, ir koks entuziazmas cia jautesi, o va konkurse tia visai nekaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 24, 13:19)
negaliu pasakyt - ideju stoka, o bilekokios nesinori det smile.gif

o kad mazai ir pirmokiu dalyvauja tai tikrai keista  g.gif ir kazi kodel taip? nes sarasas ismokt fotkint tai uch koks buvo ilgas, ir koks entuziazmas cia jautesi, o va konkurse tia visai nekaip sad.gif

Kazkaip nesitikejau is taves tokios galvosenos.O be to ir temu buvo nemazai.Tai tu tokios ne bilekokios foto gali gyvenime nepadaryti.Bet kaip suzinosi,kad padariai ne bilekokia?Davei cia man geru minciu is tikro.Eilinis mano isitikinimas,kad fotografuoja zmogus o ne aparatas.Ir kruvos sukistu pinigu i technika nepadarys mano nuotrauku geresniu,nedasides nuo to razinku i nuotraukas.O gaila.....as vis dar tikejau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nespėju aš čia su jum. Ir konkurse nesudalyvavau dėl laiko trūkumo..

Patiko paskutinis Zitlali "buitiakas". dar tik iki tiek tedaskaičiau nuo galo smile.gif

Viena is vakarykščio mano liūdno pasivaiksčiojimo.
Nu bet blyn kaip tamsiai viršus gavos. Daugiau neturiu ką gero parodyt, apart gėles smile.gif
Jau matau, kad reikia sviesinti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 24 birželio 2009 - 13:51
sveikos ,as ilsejausi nuo kompo blush2.gif blush2.gif
prabalsavau sian balta baltame cool.gif

imetu nuoroda gal jau ir buvo cia, elementarus patarimai, bet gal kam pravers ,filmuku pavidalu http://www.ppsop.com/tips.aspx

nelabai ka turiu parodit bent jau mano manimu nebet portreta koki bet imesiu veliau ,krize fotografavimo negaunu to ko pati tikiuosi doh.gif bet laukiu kol pergyvensiu tai unsure.gif

Bonda su praejusiu tortadieniu happybday.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 22, 13:06)

Nepamenu ar esu kada dalinusis su jumi sita nuoroda. http://jodieotte.com/?cat=22
Nepaisant Ps perdirbtu spalvu ir numuilintos odos man  foto  wub.gif Nors dauguma is tradicinio repertuaro, su minkstais kilimeliais megztom kepurem, kaspinais ir krepsiais, bet mano tiklsas pradziai bent kazka panasaus padaryti techinskai,nes nors ideju nestoka pas mani, bet tik pabandau igyvendinti ir rezultatas manes absoliuciai netenkina.Mano vizija ir galutinis variantas - kaip diena ir naktis  doh.gif  lotuliukas.gif

aciu uz nuoroda man labai naudinga ,net issisaugojau aciuks.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 09:59)
Istorija mano akimis .... 

mano ir Zitlali bendras darbelis  blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=WSYDhbrm8ts

man sektinas pavizdys wub.gif
Atsakyti
ikisiu savo trikrasi del visu retusavimu ax.gif cia panasiai kaip su muszika ekrane popsas toks disovas o padaro tipo kazka taip pat ir su visom reklamom filmais ir t.t. zmones pasinese ant visos tos plastikos ,netikroviskumo ,nuslifavimo iki "tobulybes",man net negera ziuret ir klausyt doh.gif kai kada iskrenta perliuku ,bet is esmes as tame nematau nieko grazaus ir naturalaus ,bet cia tik mano nuomone blush2.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 24, 10:55)
Prabalsavau.Gaila,kad tiek mazai dalyvavo verysad.gif ,kazkaip galvojau,kad bus didesnis susidomejimas.

teisinuosi ,kad nesusigraibiau su laiku esu letapede blush2.gif nors imeciau viena ,bet ne visai i tema ax.gif

Zitlaly supper buitiakas thumbup.gif

alexxandra noretusi vos sviesesnes ir as pakerpciau virsaus ,bet nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 24, 14:39)
Kazkaip nesitikejau is taves tokios galvosenos.O be to ir temu buvo nemazai.Tai tu tokios ne bilekokios foto gali gyvenime nepadaryti.Bet kaip suzinosi,kad padariai ne bilekokia?Davei cia man geru minciu is tikro.Eilinis mano isitikinimas,kad fotografuoja zmogus o ne aparatas.Ir kruvos sukistu pinigu i technika nepadarys mano nuotrauku geresniu,nedasides nuo to razinku i nuotraukas.O gaila.....as vis dar tikejau verysad.gif

bilenkokios tai turejau omeny banalios, o kad kitiems labiau moku patart ir duot minciu tai jau pati pastebiu, o vat sau niekaip doh.gif o kad zinau, kad banali, eiline, be razynku tai tikrai - patikek - kitaip tikrai dalyvauciau wink.gif

Atsakyti
Noriu pasidalinti viena citata rasta pirmose pazengusiuju temose...
"kiekvieną fotografiją kiekvienas savaip priimam. svarbus ir emocinis jos pojūtis- ypač jei jis susijęs su fotografavimo akimirką įstrigusia nuotaika, pakilimu. vėliau žiūri į ją- ir tarsi vėl būtum toje pačioje vietoje, tame pačiame jausme... kartais į foto žiūri tiesiog kaip į meno kūrinį, bet kartais šaltą, o gal tik tau nesuvokiamą ar nepriimtiną"
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 06 23, 22:40)
kelio pradžia...
user posted image

šilta nuotrauka, gėlytė ryški, ir kompoziciškai gerai, manau ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 10:16)
Da vienas is buitiniu kadru:

nuostabūs tavo portretai vaikiuko, tokie švarūs, ryškūs. thumbup.gif Gal ir aš kada taip išmoksiu... norėč rolleyes.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 24, 13:59)
imetu nuoroda gal jau ir buvo cia, elementarus patarimai, bet gal kam pravers ,filmuku pavidalu http://www.ppsop.com/tips.aspx

dėkui už nuorodą, tikrai labai paprastai elementarūs dalykai aiškinami drinks_cheers.gif

bandžiau daryt kūrybinius ND, su kiaušiniu ir lašais... Na kiaušiniai kaip kiaušiniai, nelengva sufokusuot. Tačiau kūrybinių fantazijų neatradau šia tema, tai ir nerodysiu nieko. O su lašiukais nesigavo... eisiu teorijos paskaitysiu apie tai.
O šiaip tai panika ima, neberandu ką įdomaus nufotografuot - fotografuoju viska namie ir aplink, bet nieks taip ir nesužavi, tada viską ištrinu, nes gėda kažką iš jų įkelt schmoll.gif Įdomu, čia ir kitiems tokia fazė pradžioje būna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 13:15)
Verciu paprastai -grayscale, tada iskart gradient map (pajuodina), tada sviesinu, paprastai siek tiek kontrasto nuimu, tada sharpas (nebutinai, paskutiniu metu nebededu beveik) ir grudas smile.gif

Aš tai tik per gradient map verčiu ir viskas.... O kur tą grayscale rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 24, 13:19)
o kad mazai ir pirmokiu dalyvauja tai tikrai keista  g.gif ir kazi kodel taip? nes sarasas ismokt fotkint tai uch koks buvo ilgas, ir koks entuziazmas cia jautesi, o va konkurse tia visai nekaip sad.gif

Manau, pradžiai per sunki tema mirksiukas.gif Aš pvz ieškojau nete pavyzdžių bent už ko užsikabint, nieko neradau...
Atsakyti