Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kad taip padaryti kaip Zitka imete ta retusavima bent jau man vienai foto reikia virs 3 valandu...
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 24, 12:37)
Kad taip padaryti kaip Zitka imete ta retusavima bent jau man vienai foto reikia virs 3 valandu...

tai zinoma, ir daugiau smile.gif cia komercinei fotkei, bet man tai frykiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 11:38)
tai zinoma, ir daugiau smile.gif cia komercinei fotkei, bet man tai frykiska biggrin.gif

Bet zinok, kai gauni rezultata tuo momentu savim didziuojiesi kaip mazas vaikas gaves uz darba geru arbatpinigiu lotuliukas.gif
Jis tikrai netinka visai komercinei foto, kazin kaip zmogus sureaguotu jei pvz po seimynines fotosesijos pamatytusi save taip paretusuota lotuliukas.gif O juk tokios fotosesijos ir komercija.
Atsakyti
Apie reklama kalbu ir zvaigzdziu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 11:16)
Da vienas is buitiniu kadru:

user posted image

Labai patinka! wub.gif
Kaip Tu jb darai?
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 24, 13:09)
Labai patinka! wub.gif
Kaip Tu jb darai?

aciu 4u.gif

Verciu paprastai -grayscale, tada iskart gradient map (pajuodina), tada sviesinu, paprastai siek tiek kontrasto nuimu, tada sharpas (nebutinai, paskutiniu metu nebededu beveik) ir grudas smile.gif
Atsakyti
Ievosiau, o tai tu moki taip retusuoti su PS?

Na jei jau prakalbom apie retusavimas,tai dar vienas pvz
http://www.ashleymcn...o-photographer/
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 24, 11:35)
tikejausi tai as irgi, ale tik tikejimu ir liko biggrin.gif deja deja . ..

Pastebejau,kad nelabai dalyvaudavai ir pazengusiuju ND.Kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 24, 10:38)

kai kuriom merginom plastine operacija PS metu padaryta blink.gif
tokia nuoroda reiktu paauglem parodyt, kad per daug nesizavetu zurnalu nuotraukose esanciais modeliais - tobulybem- pataisytos akys, nosys, lupos, zandikauliai, skraustikauliai ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 24, 13:29)
kai kuriom merginom plastine operacija PS metu padaryta  blink.gif
tokia nuoroda reiktu paauglem parodyt, kad per daug nesizavetu zurnalu nuotraukose esanciais modeliais - tobulybem- pataisytos akys, nosys, lupos, zandikauliai, skraustikauliai ir t.t.  doh.gif

drinks_cheers.gif ka tik per skype su drauge tai aptarem, kad visos programos ir zmoniu istobulinimas iki dieviskos isvaizdos tai grozio industrijai nesa belenkokius pinigus. Ziek prie tokios dirbtines merginos kokiam Cosmopolitane (nors neskaitau n metu) kruva reklamos, anticeliulitiniu kremu, makiazo priemoniu, 'liekninanciu' pedkelniu, korsetu ir kitu nesamoniu.. paaugles prisiziejusios kine (filmuoja irgi su filtrais, tobulinanciais isvaizda, be abejo grimas ir kiti efektai), zurnaluose ir kitur viska sh perka, milijonai... vien del technikos galimybiu smile.gif o realiai.. paskiau ir ziaugciojam ziurint i foto kur musu celebs be makiazo ir ps )kaip ir dazna is musu paziejus i veidrodi tongue.gif ) smile.gif plastine chirurgija klesti... vnz.. pasnekejom ir ramu ant dusios biggrin.gif aj.. nekalbu net apie mirti nuo bulumiju, anoreksiju ir manjakiniu depresiju doh.gif

Viskas, as out fotkint... iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 birželio 2009 - 12:38
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 24, 12:16)
Ievosiau, o tai tu moki taip retusuoti su PS?

Na jei jau prakalbom apie retusavimas,tai dar vienas pvz
http://www.ashleymcn...o-photographer/

Moket moku, bet kaip sakiau tai be galo didelis darbas.Anksciau buvau ant to uzsikabinusi, bet dabar jau tingiu tai daryti.Tiesiog laiko nebelieka tam.
Bet zinokit nieko ten ispudingo nera, kai pats darai tada supranti, kiek tikro grozio tarp musu medijo mazai.Kokia vis del to musu visuomene pilna stereotipu ir klisiu.Liudna kai pagalvoji...

Rico, tai jau tikrai reiktu, gal tada tas grozio bumas pagaliau sprogtu ir paaugliai vel butu pagal savo amziu...
Atsakyti
Edeva, netycia uzmaciau, kad du kartus po 4 balsavai, pakeisk viena 4u.gif
Atsakyti