QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 18:57)
Originalas man labiau patinka, nors ryškumo norisi, bet koreguotoje kažkaip nenatūraliai atrodo
Iš gėlyčių pati pirma foto patiko, tik tos apatinės geriau nebūtų
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:49)
Keli mano buitiakai..
antra ir paskutinė
Zitlali angelelis - be zodziu apie foto neturiu ka ir bepasakyt
Giedre, jei jau matai, kad ant auto tau duoda 1/30 islaikyma, ir tai yra visai normalu, nes ten prie vysnios jam buvo per mazai sviesos, nu tai imk ir padidink ISO gi, kokios bedos
Giedre, jei jau matai, kad ant auto tau duoda 1/30 islaikyma, ir tai yra visai normalu, nes ten prie vysnios jam buvo per mazai sviesos, nu tai imk ir padidink ISO gi, kokios bedos
Teka, ramunei truksta ryskumo, berniuko PS man patinka, rugiagele irgi gerai ziurisi.
Josephin, originalas geriau,bet vistiek mane blasko tas seselis ant veiduko Kad jis butu kiek kitoks, o dabar toks kaip deme atrodo.
Zitka- kriauklej kadras nu o siaip nu ka, nu kaaa as dar galu bepridurti
Giedre, seselis nuo kepurytes man netrukdo
Josephin, originalas geriau,bet vistiek mane blasko tas seselis ant veiduko Kad jis butu kiek kitoks, o dabar toks kaip deme atrodo.
Zitka- kriauklej kadras nu o siaip nu ka, nu kaaa as dar galu bepridurti
Giedre, seselis nuo kepurytes man netrukdo
nebespejau į konkursą baltas baltame
tik šiandien idėja apsireiškė
tiek to,bus tų konkursų,parodau ką padariau
noriu komentarų kas negerai
kelio pradžia...
kelio pradžia...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 23:36)
Vienzo kol kas tik viena nuotrauka ivertinau, toliau pastrigus esu.. ar vertinti grynai technine puse -baltas baltame, ar kurybine.. ar kartu.. sakutes... kartu neiseina.. ziuriu ten daugiau arba kuryba arba technika ka daryt
ka tik ten buvau -nemaniau kad bus taip sunku apsisprest ir sugebejau tik kai kurias pakomentuot, o jau balu surasyt nebepajegiau - palauksiu iki ryt, kad susiguletu vaizdai
Labas kl blondiniskas, kur tuos balus surasyti?Cia temoje ar po komentarais.Jei kur komentarai butina pasirasyti, kas deda.
Nemetykit pomidorais zu kl, siandien ne mano diena, kaip slapiu trenkta nieko kazkaip nesusigaudau...
Vsio radau kur deda...
Nemetykit pomidorais zu kl, siandien ne mano diena, kaip slapiu trenkta nieko kazkaip nesusigaudau...
Vsio radau kur deda...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 20:59)
Josephin tikrai geriau
nu ir man taip atrodo
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 21:16)
aciu uz komentara
QUOTE(vijja @ 2009 06 23, 21:40)
nebespejau į konkursą baltas baltame
vienatvės kelias...
vienatvės kelias...
nuotrauka nieko..bet nepyk pavadinimas ziauriai banalus
as si kart nedalyvavau..nes nieko originalaus nesove i galva..
QUOTE(Josephin @ 2009 06 23, 23:53)
nuotrauka nieko..bet nepyk pavadinimas ziauriai banalus
nugis fantazijos trūkumas
Aš ir nedalyvauju, nes nėra minčių, o ir nespėju.
Rodyt neturiu ką. Atrodo jau ir parodyčiau, bet perskaitai vieną kitą straipsnį ir jau pati supranti, kad neturi ką rodyt Ech
Rodyt neturiu ką. Atrodo jau ir parodyčiau, bet perskaitai vieną kitą straipsnį ir jau pati supranti, kad neturi ką rodyt Ech
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 23, 22:40)
ka tik ten buvau -nemaniau kad bus taip sunku apsisprest ir sugebejau tik kai kurias pakomentuot, o jau balu surasyt nebepajegiau - palauksiu iki ryt, kad susiguletu vaizdai
Tikiuosi,kad dalyvavai ir tu Ar ir liksi tik komentuotoja?