Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Josephin tikrai geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 18:57)
originalas

Originalas man labiau patinka, nors ryškumo norisi, bet koreguotoje kažkaip nenatūraliai atrodo unsure.gif
Iš gėlyčių pati pirma foto patiko, tik tos apatinės geriau nebūtų g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:49)
Keli mano buitiakai..

antra ir paskutinė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zitlali angelelis - be zodziu wub.gif apie foto neturiu ka ir bepasakyt biggrin.gif

Giedre, jei jau matai, kad ant auto tau duoda 1/30 islaikyma, ir tai yra visai normalu, nes ten prie vysnios jam buvo per mazai sviesos, nu tai imk ir padidink ISO gi, kokios bedos wink.gif
Atsakyti
Teka, ramunei truksta ryskumo, berniuko PS man patinka, rugiagele irgi gerai ziurisi.

Josephin, originalas geriau,bet vistiek mane blasko tas seselis ant veiduko g.gif Kad jis butu kiek kitoks, o dabar toks kaip deme atrodo.

Zitka- kriauklej kadras biggrin.gif nu o siaip nu ka, nu kaaa as dar galu bepridurti unsure.gif

Giedre, seselis nuo kepurytes man netrukdo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 23 birželio 2009 - 22:23
Aciu 4u.gif

Vienzo kol kas tik viena nuotrauka ivertinau, toliau pastrigus esu.. ar vertinti grynai technine puse -baltas baltame, ar kurybine.. ar kartu.. sakutes... kartu neiseina.. ziuriu ten daugiau arba kuryba arba technika doh.gif ka daryt
Atsakyti
nebespejau į konkursą baltas baltame wink.gif
tik šiandien idėja apsireiškė biggrin.gif

tiek to,bus tų konkursų,parodau ką padariau rolleyes.gif
noriu komentarų kas negerai smile.gif

kelio pradžia...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 23 birželio 2009 - 22:59
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 23:36)
Vienzo kol kas tik viena nuotrauka ivertinau, toliau pastrigus esu.. ar vertinti grynai technine puse -baltas baltame, ar kurybine.. ar kartu.. sakutes... kartu neiseina.. ziuriu ten daugiau arba kuryba arba technika  doh.gif ka daryt

ka tik ten buvau -nemaniau kad bus taip sunku apsisprest doh.gif ir sugebejau tik kai kurias pakomentuot, o jau balu surasyt nebepajegiau - palauksiu iki ryt, kad susiguletu vaizdai
Atsakyti
Labas kl blondiniskas, kur tuos balus surasyti?Cia temoje ar po komentarais.Jei kur komentarai butina pasirasyti, kas deda.
Nemetykit pomidorais zu kl, siandien ne mano diena, kaip slapiu trenkta nieko kazkaip nesusigaudau... unsure.gif

Vsio radau kur deda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 23 birželio 2009 - 22:53
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 20:59)
Josephin tikrai geriau  bigsmile.gif

nu ir man taip atrodo ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 21:16)

Josephin, originalas geriau,bet vistiek mane blasko tas seselis ant veiduko  g.gif Kad jis butu kiek kitoks, o dabar toks kaip deme atrodo.

aciu uz komentara cool.gif

QUOTE(vijja @ 2009 06 23, 21:40)
nebespejau į konkursą baltas baltame  wink.gif
tik šiandien idėja apsireiškė  biggrin.gif

tiek to,bus tų konkursų,parodau ką padariau  rolleyes.gif
noriu komentarų kas negerai  smile.gif

vienatvės kelias...

nuotrauka nieko..bet nepyk pavadinimas ziauriai banalus doh.gif
as si kart nedalyvavau..nes nieko originalaus nesove i galva.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 23, 23:53)
nuotrauka nieko..bet nepyk pavadinimas ziauriai banalus doh.gif

nugis fantazijos trūkumas doh.gif
Atsakyti
Aš ir nedalyvauju, nes nėra minčių, o ir nespėju.
Rodyt neturiu ką. Atrodo jau ir parodyčiau, bet perskaitai vieną kitą straipsnį ir jau pati supranti, kad neturi ką rodyt smile.gif Ech
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 23, 22:40)
ka tik ten buvau -nemaniau kad bus taip sunku apsisprest doh.gif ir sugebejau tik kai kurias pakomentuot, o jau balu surasyt nebepajegiau - palauksiu iki ryt, kad susiguletu vaizdai

Tikiuosi,kad dalyvavai ir tu bigsmile.gif Ar ir liksi tik komentuotoja? bigsmile.gif
Atsakyti