Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Keli mano buitiakai.. atleiskit uz j/b ir gruda biggrin.gif permeskit mane ant ko kito doh.gif kad baigciau tokio tipo nuotraukas kept..

user posted image

user posted image

Cia ilindo i kadra smile.gif
user posted image

A-t-s-i-b-o-d-a-i
user posted image

Papildyta:
giedre, auto geriausia smile.gif

Teka berniuko foto netvarkyta geresne.. kazkaip perspausta antra... ka darei? gal tu tik pasviesink vos vos vos, kontrasto pridek nedaug ir vosss sarpo ir uztenka? kazkaip ten lb aitriai. O kvietkui truksta ryskumo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 17:49)
Keli mano buitiakai.. atleiskit uz j/b ir gruda biggrin.gif permeskit mane ant ko kito  doh.gif kad baigciau tokio tipo nuotraukas kept..

Cia ilindo i kadra smile.gif
user posted image

man sita labiausiai.. thumbup.gif o tas tavo grudas..man jau ima patikt..kaip tavo parasas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va dar viena smile.gif

user posted image

Aciu Josephin 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 birželio 2009 - 19:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 20:49)
Keli mano buitiakai.. atleiskit uz j/b ir gruda biggrin.gif permeskit mane ant ko kito  doh.gif kad baigciau tokio tipo nuotraukas kept..
user posted image

Man sita graziausia visom prasmem smile.gif
Papildyta:
Noriu paklausti ar labai maiso seselis krentantis nuo kepurytes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 18:01)

user posted image

Aciu Josephin  4u.gif

sita nereali lotuliukas.gif ale vaiko grozis..akis kaip uogos dideles wub.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 23, 18:26)
Man sita graziausia visom prasmem  smile.gif
Papildyta:
Noriu paklausti ar labai maiso seselis krentantis nuo kepurytes  4u.gif

kol nepasakei nepastebejau mirksiukas.gif

na imetu ir as viena "buitiaka"..bandziau su sviesa zaisti..kazi kas cia gavos..mane biski erzina, kad ten jos zaislai metos sone..uzkrauna ta fona.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:49)
user posted image

Teka berniuko foto netvarkyta geresne.. kazkaip perspausta antra... ka darei? gal tu tik pasviesink vos vos vos, kontrasto pridek nedaug ir vosss sarpo ir uztenka? kazkaip ten lb aitriai. O kvietkui truksta ryskumo smile.gif

šita pati pati wub.gif kaip tu tokias ryškias sufokusuotas akis nufotkini?

nieko nedariau, tik šviesinau, kontrastinau ir šarpinau... nesuprantu, ko per daug
o kad gėlė neryški... jau nebežinau, kaip ją ryškint.. nufotkint gerai reikėjo matyt smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 20:01)

user posted image

ooi smile.gif

P.S. tik vėliau pamačiau, kad vaikiukas virtuvės kriauklėj bigsmile.gif ar man jau visai farikt? biggrin.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 23, 20:26)
Noriu paklausti ar labai maiso seselis krentantis nuo kepurytes  4u.gif
user posted image

man nemaišo

QUOTE(Josephin @ 2009 06 23, 20:34)
na imetu ir as viena "buitiaka"..bandziau su sviesa zaisti..kazi kas cia gavos..mane biski erzina, kad ten jos zaislai metos sone..uzkrauna ta fona.. doh.gif
user posted image

aš kažkaip tik veiduką žiūriu, mano akys kitur nenulekia, tai man patinka tie šešėliai, ar kaip ten juos pavadint, per pusę veiduko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 birželio 2009 - 19:55
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:01)

user posted image

sita labiausiai patiko, savo buitiskumu thumbup.gif zvilgsnis gerai pagautas, gal kiek smakriukas blasko unsure.gif ten vanduo bega g.gif as irgi saviski virtuves kriauklej prausdavau smile.gif

Josefin, labai pilka foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 23, 18:59)
sita labiausiai patiko, savo buitiskumu  thumbup.gif zvilgsnis gerai pagautas, gal kiek smakriukas blasko unsure.gif ten vanduo bega g.gif  as irgi saviski virtuves kriauklej prausdavau  smile.gif

Josefin, labai pilka foto  unsure.gif

aga..gal biski pilkoka kai palygini su Zitlali..nieko nedaryta cia..reiktu biski su JB padirbet..bet norejau paklaust kaip ziurisi aplamai tie seseliai..?
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 06 23, 19:02)

(atsiprašau, kad taip įsikišau  ax.gif )

prasom dazniau, zadejot globoti, o pacio visai neuzsukat blush2.gif

...

pirma schmoll.gif , kazkaip pakibes vaikas, nei ant zemes, nei ant ranku, kazkaip net norisi apversti nuotrauka, kad lyg keltusi atrodytu, ir perdaug prigrudinai,

antra labiausiai patiko, tokia gudri israiska, nors ir noretusi siek tiek daugiau vietos, kazkaip nezinau, bet tik atsitrenke i objektyva (na nemoku paaiskint) doh.gif

trecioj puse veido man visai schmoll.gif (matyt tiesiog nemano skonio tokio tipo nuotraukos)

4 juokinga bet irgi tik "seimos albumui"
Atsakyti
Josephin kontrasto lyg truksta... isblukes veidukas...

Giedre, nemaiso seselis, bet ryskumo tai truksta..

Dekui uz komentarus fotkem 4u.gif
Atsakyti

man labiausiai patinka tokios foto, kur daug grudo biggrin.gif
bet jau tavo aukselio grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:58)
Josephin kontrasto lyg truksta... isblukes veidukas...

niu o kaip dabar? geriau ar ne?
user posted image
Atsakyti