Keli mano buitiakai.. atleiskit uz j/b ir gruda permeskit mane ant ko kito kad baigciau tokio tipo nuotraukas kept..
Cia ilindo i kadra
A-t-s-i-b-o-d-a-i
Papildyta:
giedre, auto geriausia
Teka berniuko foto netvarkyta geresne.. kazkaip perspausta antra... ka darei? gal tu tik pasviesink vos vos vos, kontrasto pridek nedaug ir vosss sarpo ir uztenka? kazkaip ten lb aitriai. O kvietkui truksta ryskumo
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 17:49)
Keli mano buitiakai.. atleiskit uz j/b ir gruda permeskit mane ant ko kito kad baigciau tokio tipo nuotraukas kept..
Cia ilindo i kadra
Cia ilindo i kadra
man sita labiausiai.. o tas tavo grudas..man jau ima patikt..kaip tavo parasas
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 18:01)
sita nereali ale vaiko grozis..akis kaip uogos dideles
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 23, 18:26)
Man sita graziausia visom prasmem
Papildyta:
Noriu paklausti ar labai maiso seselis krentantis nuo kepurytes
Papildyta:
Noriu paklausti ar labai maiso seselis krentantis nuo kepurytes
kol nepasakei nepastebejau
na imetu ir as viena "buitiaka"..bandziau su sviesa zaisti..kazi kas cia gavos..mane biski erzina, kad ten jos zaislai metos sone..uzkrauna ta fona..
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:49)
Teka berniuko foto netvarkyta geresne.. kazkaip perspausta antra... ka darei? gal tu tik pasviesink vos vos vos, kontrasto pridek nedaug ir vosss sarpo ir uztenka? kazkaip ten lb aitriai. O kvietkui truksta ryskumo
šita pati pati kaip tu tokias ryškias sufokusuotas akis nufotkini?
nieko nedariau, tik šviesinau, kontrastinau ir šarpinau... nesuprantu, ko per daug
o kad gėlė neryški... jau nebežinau, kaip ją ryškint.. nufotkint gerai reikėjo matyt
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 20:01)
Na va dar viena
ooi
P.S. tik vėliau pamačiau, kad vaikiukas virtuvės kriauklėj ar man jau visai farikt?
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 23, 20:26)
man nemaišo
QUOTE(Josephin @ 2009 06 23, 20:34)
na imetu ir as viena "buitiaka"..bandziau su sviesa zaisti..kazi kas cia gavos..mane biski erzina, kad ten jos zaislai metos sone..uzkrauna ta fona..
aš kažkaip tik veiduką žiūriu, mano akys kitur nenulekia, tai man patinka tie šešėliai, ar kaip ten juos pavadint, per pusę veiduko
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:01)
sita labiausiai patiko, savo buitiskumu zvilgsnis gerai pagautas, gal kiek smakriukas blasko ten vanduo bega as irgi saviski virtuves kriauklej prausdavau
Josefin, labai pilka foto
QUOTE(Valetta @ 2009 06 23, 18:59)
sita labiausiai patiko, savo buitiskumu zvilgsnis gerai pagautas, gal kiek smakriukas blasko ten vanduo bega as irgi saviski virtuves kriauklej prausdavau
aga..gal biski pilkoka kai palygini su Zitlali..nieko nedaryta cia..reiktu biski su JB padirbet..bet norejau paklaust kaip ziurisi aplamai tie seseliai..?
QUOTE(Ninin @ 2009 06 23, 19:02)
prasom dazniau, zadejot globoti, o pacio visai neuzsukat
...
...
pirma , kazkaip pakibes vaikas, nei ant zemes, nei ant ranku, kazkaip net norisi apversti nuotrauka, kad lyg keltusi atrodytu, ir perdaug prigrudinai,
antra labiausiai patiko, tokia gudri israiska, nors ir noretusi siek tiek daugiau vietos, kazkaip nezinau, bet tik atsitrenke i objektyva (na nemoku paaiskint)
trecioj puse veido man visai (matyt tiesiog nemano skonio tokio tipo nuotraukos)
4 juokinga bet irgi tik "seimos albumui"
man labiausiai patinka tokios foto, kur daug grudo
bet jau tavo aukselio grozis
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 19:58)
Josephin kontrasto lyg truksta... isblukes veidukas...
niu o kaip dabar? geriau ar ne?