Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 06 23, 12:29)
as tai savo judancia fotkinu, kad butu islaikymas 1/125 ir net trumpesnis, jei salygos leidzia (geras apsvietimas ir t.t.)

bet tada ant islaikymo rezimo fotkini?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 12:41)
bet tada ant islaikymo rezimo fotkini?

taip, dabar jei saviske reik pyskint, tai ant S ir fotkinu mirksiukas.gif va tik kai labai sviesu, giedra, pajuryje tai ant A (diafragmos prior.) mirksiukas.gif o aisku namu salygom, jei tamsu -tai velgi s doh.gif zodziu, bandai banai ir bandai mirksiukas.gif ir neaisku ka gauni doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 birželio 2009 - 12:55
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 16:58)
It's my party and i cry if i want to tongue.gif

Josephin dekui uz komentara smile.gif reik paieskot kadru kuriuos galeciau pritaikyti i serija

tai ner uz ka..tik taip pamaniau, kad gal butu isbaigtesne mintis mirksiukas.gif
sita irgi idomi..bet man mieliau butu jei mergaiciuke neverktu..bet yra kaip yra..nesuvaidinta biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 20:10)
Da viena:
user posted image
erdves truksta, jau matau..

gal biksi dangaus truksta..bet siaip man tox formatas laaaaaaaaaaaaaabai thumbup.gif ir baisiai tinka tos spalvos..

QUOTE(Sadi @ 2009 06 22, 20:30)
šešėlius gaudžiau smile.gif

Bliamba, kelintą postą jau rašau, o Bondą pasveikint vis pamirštu  blush2.gif

man labai fainas tas spinduliukas..bet gaila, kad ne ant viso veiduko..o ir aplinkui kazkaip perdaug visko..

va va..ir as vis pamirstu Bonda pasveikint, sveikinu laaaaaaaabai 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 22, 21:20)
galim... pvz istrizaine kompozicija:

g.gif idomiai..as irgi zalia tose kompozicijose, bet bandant manau visos pramoksime ne tik uzfiksuot kadre bet ir pakomentuot..tik manau savaites negana..

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 23, 08:36)
Vakar sutvarkiau foto is to vaiku gimtadienio. Imetu kelias, kurios man patrauke aki.

man paskutines dvi thumbup.gif
Atsakyti
Boruzka, super filmukas, tik spalvotose ne "mano" spalvos smile.gif bet siaip liuks liuks liuks 4u.gif
Atsakyti
Mano galva filmukas ok vaikui/vyrui ar bendrai seimai rodyti, bet ne daugiau smile.gif nepriimtinas man toks foto pateikimo variantas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 birželio 2009 - 13:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 10:46)
*ane..  g.gif tai ok, as uz  bigsmile.gif tik per savaite nesusisuksiu.. jum savaites uztenka ND?  g.gif
**sukurem konf. pokalbi skype, add'inkit mane prijungsiu gintare_d

* man irgi savaites ne pro kur schmoll.gif
**noreciau, bet nesijungsiu- neliks laiko visai niekam cool.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 23, 10:57)

man tie mirgejimai trukdo unsure.gif nemoku tokiu dalyku, tai nezinau ar cia specialiai ar ne ir perejimas, artejimas nepatinka blush2.gif bet istorija faina mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 23, 12:56)
Mano galva filmukas ok vaikui/vyrui ar bendrai seimai rodyti, bet ne daugiau smile.gif nepriimtinas man toks foto pateikimo variantas  4u.gif

drinks_cheers.gif norisi ilgiau paziuret, ar trumpiau, o cia vaziuoja blush2.gif savo greiciu ir perejimai kai kur per ilgi g.gif
Boruzka, nepyk, bet irgi ne man blush2.gif eiline kritika 4u.gif
Atsakyti
as tai net neziurejau i tai kaip i filmuka, tiesiog ziurejau nuotraukas, tai man patiko smile.gif kaip albuma pasivartyti, tik jooo kai kur noretusi ilgeliau stabtelt.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
apsėstoji...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 13:18)

pirma faina, tik tos antros ramunes galetu buti daugiau ar visai nebuti g.gif
o antroj.. nematau kur fokusas g.gif kazkaip man kliuva, kad priekiniai lapeliai nefokusse ax.gif kazko ar nerysku ar pries sviesa fotografuota, ar saule per stipri g.gif va pirmoj tie lapeliai toki balti, o antroj ne blush2.gif va blush2.gif
Papildyta:
Na, dar velniu israsysiu visom bigsmile.gif
mars i albuma pakomentuoti- kelios valandos belike iki balsavimo, o kiek komentaru? unsure.gif negi tikrai neturit ka pasakyti? nemanau mirksiukas.gif greitai greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 23, 15:29)
pirma faina, tik tos antros ramunes galetu buti daugiau ar visai nebuti  g.gif
o antroj.. nematau kur fokusas  g.gif kazkaip man kliuva, kad priekiniai lapeliai nefokusse  ax.gif kazko ar nerysku ar pries sviesa fotografuota, ar saule per stipri  g.gif va pirmoj tie lapeliai toki balti, o antroj ne  blush2.gif va  blush2.gif

antroj fokusas į viduriuką.. bent jau turėjo taip būt. o dabar kaip?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 birželio 2009 - 14:38
QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 13:37)
antroj fokusas į viduriuką.. bent jau turėjo taip būt. o dabar kaip?

galvojau,kad gal i viduriuka, bet dar neiziuriu gerai blush2.gif
nelabai dabar- lapukai padege g.gif ar ant ribos g.gif
nezinau ar verta dirbti su ta nuotrauka, geriau ta laika skirk perfotografavimui g.gif bet yra patyrusiu su PS, patars geriau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Smagu, kad pasigedot smile.gif ...atostogavom prie juros ax.gif Nuotrauku biski turiu, bet esu ne namie, tai idesiu tik kita savaite. Na, bent jau internetas uosvijoj yra, tai jau galesiu skaityti ir komentuoti bigsmile.gif

Blond, smagu tave cia matyti bigsmile.gif Mano nuomone fokusavimo ND atlikti gerai, taip ir toliau mirksiukas.gif

Zitlali, spalvos tavo paskutiniu nuotrauku patiko bigsmile.gif Naudojai gal koki action'a?

Citra, dar zinai kas gali buti del ryskumo... Diafragma per placiai atidaryta, todel ryskumo zona maza. Manau reiketu priverti, kai kelis vaikus iskart fotkini g.gif Bet tada jau reikia gero apsvietimo.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 06 23, 15:37)
o dabar kaip?

Dabar gal geriau, bet pats kadras tikrai nera labai ypatingas ax.gif Nors pavadinimas tai geras smile.gif

Nezinau kaip cia bus su komentavimu albume biggrin.gif Nespesiu tikrai. Bet balsuot butinai reikes smile.gif
Atsakyti