Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

Ir man akmuo mažiausiai patinkantis gaminys. blush2.gif Kartais iškepu kokias bulves, jei netelpa į skardą. Man nepatinka, kad jo kraštai labai žemi, kai kepu kokią mėsą, tai paskui tenka labai atsargiai išiminėti iš orkaitės, kad skysčiai per kraštus nebėgtų doh.gif
Ir su koldūnine dar nesusidraugauju. Vieną kartą dariau koldūnus, bet žiauriai nesisekė, vis prilipdavo tešla, kai pridėdavau įdaro, tai niekaip tų koldūnų iškrapštyti lauk negalėdavau schmoll.gif Gal tešla per minkšta buvo, gal per plonai iškočiojau, gal ir įdaro per daug bandžiau įdėt... Na po to karto vis nesiryžtu koldūnais užsiimti, labai jau daug laiko jie man suėdė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 25, 07:04)
Mergaitės, o kaip tas mini QuickChef? Vertas dėmesio?

Aš jį turiu senokai, bet tik prieš keletą dienų išsitraukiau blush2.gif
Ruošiau faršą ale liula kebabams biggrin.gif tai svogūnus supjausčiau mini QuickChef'o pagalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 25, 06:04)
Rosee, labai gražūs tavo stalčiukai  4u.gif (tujinu aš čia visus, sorry, forumas yra forumas) O per kiek tu čia laiko tiek gėrybių susipirkai?

Tai kad nė nžn mastau.gif , kažkaip neužsiciklino. Čia dar ne visi mano žaislai blush2.gif , yra du ultraplusai, tiesa dar neišbandyti, nes kažkaip neprireikė, Zepterio užtenka), silikono formos thumbup.gif , daržovėms laikyti stalčiukai thumbup.gif , peiliai su stovu thumbup.gif , prieskoninės ir t.t., ai tingiu vardinti..
Na kol kas nei vienu daikteliu nenusivyliau.
Dabar žiūriu katalogą ir mąstau, gal praktiškiau būtų uogoms pirktis "CoolSmart" 400 ml x4vnt. (70Lt), nei tą akcijinį rinkinį, nes garantuotai tie didieji indeliai voliosis be naudos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 25 birželio 2009 - 09:52
As manau kad didelese dezutese praktiska saldyti braskiu, aviecu cielas uogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 25 birželio 2009 - 10:13
QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 09:34)
Dabar žiūriu katalogą ir mąstau, gal praktiškiau būtų uogoms pirktis "CoolSmart" 400 ml x4vnt. (70Lt), nei tą akcijinį rinkinį, nes garantuotai tie didieji indeliai voliosis be naudos g.gif

aš tai tuose dideliuose arba šaldytą žuvį laikau, arba koldūnus užsišaldau, kai prisidarau..
dar šiaip ir uogas susidedu, tikrai ne darbo retai būna.. be to jei kokius lietinius su dešrele darau 9aš juos tokius ilgus susuku), tai į juos susidedu ir į šaldytuvą thumbup.gif
na tikrai be darbo retai būna rolleyes.gif turiu 2 tokius rinkinius ir dar bent 1 žadu pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 24, 20:48)
Jau net ir tortus pradėjau pati kepti Kas anksčiau net į galvą nešaudavo.
Ulitka, kepimo akmenį aš labai myliu wub.gif Pas mane jis irgi nėra labai gražus, nes naudojamas dažnai, o su chemija jo plauti negalima, tai su vandeniu ne viskas issiplauna Jis viską sugeria į save. Kuo labiau margas, tuo geriau
O kepu jame viską, kas nėra labai daug iškilęs - picas, duoną, kotletukus, vištos gabaliukus, kalakutienos kumpį, bulvytes (tiesiog pasakiškos, niekur tokios skanios nesigauna  ), net lyną kepiau su voveraitėmis ir bulvėmis (šitas tiesiog karališkai gavosi, jokiam restorane taip skaniai nepavalgysi doh.gif ).Gal todėl man ir neprigyja Ultrapliusas, kad turiu kepimo akmenį

Saunuole).man irgi visi torciukai is PC neskanus, nors pora yra skaniu, bet ne Vilniuje perku)
Supratau apie akmeni.Aciu)

QUOTE(davija @ 2009 06 24, 21:07)
rosee, man rodos, kad tau IsoDuo serija jau niekur nebetilps, kad jau visko tiek pas tave

laurindre, gerai kai tas akmuo tavo ir tu žinai ką kepei ir visai nesvarbu kaip jis atrodo, o padevėtų tokių pirkt aš negalėčiau  aš labai jautri kvapams, o, kiekvieni namai turi savo kvapą

aš pirktinių pyragų ir sausainių irgi visai nenoriu, nu man ir nieks neskanu nebent sucharikų barankikių Vilniaus duonos susigundau kada tongue.gif

Suchariku thumbup.gif

QUOTE(13liepa @ 2009 06 24, 21:35)
Ir aš nepirkčiau naudoto kepimo akmens , ypač, kai Laurindrė parašė, kad jis viską sugeria  doh.gif

O duoną aš kepu Ultrapliuse, tiesa retai, nes daug užima laiko  Pagal senovišką močiutės receptą, naujomis priemonėmis

Aš kurkas dažniau palepinu vyrą ir vaikus "špokais"
Receptas čia   4u.gif

Tikrai nepirksiu panaudota .Labai PRASAU receptuka DUONOS!!!!!.

QUOTE(rosee @ 2009 06 24, 22:34)
Tai kad man jo kaip ir trūksta, sunku geležinį puodą iš šaldytuvo kas kart su sriuba traukyt  unsure.gif  O dėl tilpimo, kaip tik generalinę po truputį darausi, atsiras tos vietos  lotuliukas.gif . Suprantama, jau daug ko nereikės, na dar šaldymo indeliai lb domina, turiu tą kur po koldūninėm, bet uogom 

Blin taip ir braskes pasibaigs , pakol tie indeliai bus pas mane (negalejo birzeli nuolaida padaryti(
QUOTE(davija @ 2009 06 24, 22:52)
Man tas šaldymo indelis kur tinka po koldūninėm tai stovi nenaudojamas, pas mane nėr toks galingas šaldiklis, kad tokie indai tilptų o vat rinkinuko vieno dar reiktų, nes vis pritrūkstu ir tenka dalį vienkartiniuose šaldyt, bet dabar stengiuos išmastyt, kas man svarbiau ar tas rinkinukas, ar optimum naujųjų rinkinukas doh.gif žodžiu būti ar nebūti, o ledų šaukštą tai griebsiu būtinai bigsmile.gif ir dar mėsainių presas, ai nu ką čia ir bekalbėt

O as labai noriu koldunom)))Pas mane diiidelis saldytuvas) wub.gif

QUOTE(ADA @ 2009 06 25, 09:44)
Aš jį turiu senokai, bet tik prieš keletą dienų išsitraukiau  blush2.gif
Ruošiau faršą ale liula kebabams  biggrin.gif tai svogūnus supjausčiau mini QuickChef'o pagalba  ax.gif

Gera pradzia)Na ir kaip????Ar naudosi ???Nes as irgi noriu , oranzini wub.gif

QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 10:34)

Tikrai praktiskaiu maziukus pirkti, ziema paskanauti )))Nebent krapu kokiu tiek prisildyt g.gif ...mlin o as didziulius uzsakiau.Bet tai mano pirmi saldymo indukai)tai as HAPPY.

O gal kam reikia sauksto ledams o nereikia silikonines formos(nes ten kartu pigiau iseina) Gal kaip nors galim susitarti??? :wub
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 24, 13:28)
Šiandieninis mano keksiukas 4u.gif

spigly, taip "užzarazinai" su tuo keksu, kad "atsiprintinau" receptą, bandysiu kurį vakarą kept ax.gif
Kažkas nenormalaus pasidarė, nekyla rankos pirkt gatavo biggrin.gif

Burbuliuks, gerą mintį pakišai, apie žuvį visai ir nepagalvojau mastau.gif , o kažin ar mėsą patogu juose laikyti?
Atsakyti
Niekaip negaliejau zinute issiusti RASO ---Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 10:24)
Burbuliuks, gerą mintį pakišai, apie žuvį visai ir nepagalvojau  mastau.gif , o kažin ar mėsą patogu juose laikyti?

tai, kad man žuvis kai mėtosi po kamera maišuose nepatinka.. be to perku po 1kg ir iš karto visa nesusinaudoja... tai labai patogu sudėti į indelį ax.gif
o mėsos nebandžiau... neperku tiek, kad šaldyti reiktų, stengiuosi tam kartui pikti, bet jaučiu kokios vištienos kulšelės ar pan. tilpų gerai thumbup.gif
Atsakyti
Ar kataloginė mėlyna ir dabar siūloma raudona salotų centrifūgos skiriasi tik spalva ir kaina ar dar kažkuo? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 06 25, 11:42)
Ar kataloginė mėlyna ir dabar siūloma raudona salotų centrifūgos skiriasi tik spalva ir kaina ar dar kažkuo? blush2.gif  g.gif

mhm ir man neaišku: nes paveiksliuke raudona parodyta su paprastu dangteliu (ne išgaubtu) ir be stop'o g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 10:24)
spigly, taip "užzarazinai" su tuo keksu, kad "atsiprintinau" receptą, bandysiu kurį vakarą kept  ax.gif

Super paprastas receptas, bet tikrai labai skanus keksiukas. Toks purus, minkštutis. Fotkėj to nesimato schmoll.gif
Atsakyti