Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rosee @ 2009 06 24, 18:29)
Panos, ar nedings mano uždirbtas raudonas tešlos indelis, jei keletą sav. praleisiu?

Tikrai neprapuls mirksiukas.gif ką jau užsidirbai tą gausi su sekančiu užsakymu mirksiukas.gif

Na, merginos, jūs ir kulinarės blink.gif aš pro virtuvę tik prabėgu, vis tie daržai ir t.t. doh.gif
Atsakyti
As irgi pradejau zymiai daugiau ir ivairiau gaminti, kai pradejau su TW draugauti.
Ir šiaip virtuvėje man visada patiko, tik kažkaip viskas buvo atsibodę, monotoniška, nuobodu. Daugiau pradėjau receptais domėtis, kepti pyragus, ką jau buvau primiršusi, nes tas blėkas užknisdavo plauti, o tos visos teflonines ir kitokios skardos tiesiog varydavo į neviltį doh.gif Panaudoji 1-2 kartus ir jau surudijusi. Kas, kad pigu, bet nuolat pirkti naują tikrai nesigauna pigiai. O pyragus kepti man labai patinka wub.gif Per paskutinius 3 metus jau tiek ju prisikepiau, kad nebegaliu į savo formas sugrįžti doh.gif O į pirktinius net nežiūriu schmoll.gif Man jie kažkokie schmoll.gif
Jau net ir tortus pradėjau pati kepti lotuliukas.gif Kas anksčiau net į galvą nešaudavo. g.gif

Ulitka, kepimo akmenį aš labai myliu wub.gif Pas mane jis irgi nėra labai gražus, nes naudojamas dažnai, o su chemija jo plauti negalima, tai su vandeniu ne viskas issiplauna schmoll.gif Jis viską sugeria į save. Kuo labiau margas, tuo geriau thumbup.gif
O kepu jame viską, kas nėra labai daug iškilęs - picas, duoną, kotletukus, vištos gabaliukus, kalakutienos kumpį, bulvytes (tiesiog pasakiškos, niekur tokios skanios nesigauna schmoll.gif ), net lyną kepiau su voveraitėmis ir bulvėmis (šitas tiesiog karališkai gavosi, jokiam restorane taip skaniai nepavalgysi doh.gif ).Gal todėl man ir neprigyja Ultrapliusas, kad turiu kepimo akmenį g.gif
Atsakyti
rosee, man rodos, kad tau IsoDuo serija jau niekur nebetilps, kad jau visko tiek pas tave bigsmile.gif

laurindre, gerai kai tas akmuo tavo ir tu žinai ką kepei ir visai nesvarbu kaip jis atrodo, o padevėtų tokių pirkt aš negalėčiau schmoll.gif aš labai jautri kvapams, o, kiekvieni namai turi savo kvapą ax.gif

aš pirktinių pyragų ir sausainių irgi visai nenoriu, nu man ir nieks neskanu schmoll.gif nebent sucharikų barankikių Vilniaus duonos susigundau kada tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 birželio 2009 - 20:12
QUOTE(davija @ 2009 06 24, 21:07)
rosee, man rodos, kad tau IsoDuo serija jau niekur nebetilps, kad jau visko tiek pas tave bigsmile.gif

laurindre, gerai kai tas akmuo tavo ir tu žinai ką kepei ir visai nesvarbu kaip jis atrodo, o padevėtų tokių pirkt aš negalėčiau schmoll.gif aš labai jautri kvapams, o, kiekvieni namai turi savo kvapą ax.gif

aš pirktinių pyragų ir sausainių irgi visai nenoriu, nu man ir nieks neskanu schmoll.gif  nebent sucharikų barankikių Vilniaus duonos susigundau kada tongue.gif

Dėl akmens tai sutinku drinks_cheers.gif Gal jis su kokia chemija dar ir plautas. Jo tikrai neverta pirkti padėvėto schmoll.gif
Pas mane namuose, kur tik neatidarai, visur Tupperware, visi jau juokiasi lotuliukas.gif O man tai kas, lai pavydi bebe.gif Svarbu man gerai, o man su TW tikrai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš nepirkčiau naudoto kepimo akmens schmoll.gif , ypač, kai Laurindrė parašė, kad jis viską sugeria doh.gif

O duoną aš kepu Ultrapliuse, tiesa retai, nes daug užima laiko ax.gif Pagal senovišką močiutės receptą, naujomis priemonėmis lotuliukas.gif

Aš kurkas dažniau palepinu vyrą ir vaikus "špokais"
Receptas čia 4u.gif
Atsakyti
Va va jau tie daržai... bet negaliu aš ir be jų... Ką man reiks daryti, kai į darbą išeisiu... bijau ir pagalvoti...

QUOTE(elvike @ 2009 06 24, 19:47)
Tikrai neprapuls  mirksiukas.gif ką jau užsidirbai tą gausi su sekančiu užsakymu  mirksiukas.gif

Na, merginos, jūs ir kulinarės  blink.gif  aš pro virtuvę tik prabėgu, vis tie daržai ir t.t.  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 24, 20:07)

Tai kad man jo kaip ir trūksta, sunku geležinį puodą iš šaldytuvo kas kart su sriuba traukyt unsure.gif O dėl tilpimo, kaip tik generalinę po truputį darausi, atsiras tos vietos lotuliukas.gif . Suprantama, jau daug ko nereikės, na dar šaldymo indeliai lb domina, turiu tą kur po koldūninėm, bet uogom schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 24 birželio 2009 - 21:35
Man tas šaldymo indelis kur tinka po koldūninėm tai stovi nenaudojamas, pas mane nėr toks galingas šaldiklis, kad tokie indai tilptų schmoll.gif o vat rinkinuko vieno dar reiktų, nes vis pritrūkstu ir tenka dalį vienkartiniuose šaldyt, bet dabar stengiuos išmastyt, kas man svarbiau ar tas rinkinukas, ar optimum naujųjų rinkinukas doh.gif žodžiu būti ar nebūti, o ledų šaukštą tai griebsiu būtinai bigsmile.gif ir dar mėsainių presas, ai nu ką čia ir bekalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 24, 19:48)

Ulitka, kepimo akmenį aš labai myliu
O kepu jame viską, kas nėra labai daug iškilęs - picas, duoną, kotletukus, vištos gabaliukus, kalakutienos kumpį, bulvytes (tiesiog pasakiškos, niekur tokios skanios nesigauna schmoll.gif ),

o aš niekaip su akmeniu ''nesusidraugauju''. Kai kepat ar pilat aliejų? O kaip bulves - pjaustot? sausas ar aliejuotas kepat?
akmuo pas mane turbūt mažiausiai naudojamas tw gaminys verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

QUOTE(davija @ 2009 06 24, 21:52)
Man tas šaldymo indelis kur tinka po koldūninėm tai stovi nenaudojamas, pas mane nėr toks galingas šaldiklis, kad tokie indai tilptų schmoll.gif o vat rinkinuko vieno dar reiktų, nes vis pritrūkstu ir tenka dalį vienkartiniuose šaldyt, bet dabar stengiuos išmastyt, kas man svarbiau ar tas rinkinukas, ar optimum naujųjų rinkinukas doh.gif žodžiu būti ar nebūti, o ledų šaukštą tai griebsiu būtinai bigsmile.gif ir dar mėsainių presas, ai nu ką čia ir bekalbėt lotuliukas.gif

Pas mane irgi ta pati dilema, vis mąstau, kad reiktų kelių šaldymo rinkinių, tai gal Optimum neimti. Tada vėl galvoju, kad gal Optimum imti ir mažiau šaldymo rinkinių lotuliukas.gif

Rosee, labai gražūs tavo stalčiukai 4u.gif (tujinu aš čia visus, sorry, forumas yra forumas) O per kiek tu čia laiko tiek gėrybių susipirkai?

Mergaitės, o kaip tas mini QuickChef? Vertas dėmesio?

Na bet šaunuolės kepejėlės 4u.gif Vakar kepiau Sonatinos keksą su kriaušėmis, t.y. kriaušių negavau, tai su persikais lotuliukas.gif Nuotraukų neturiu.

Pasidalinsiu su Jumis idėja kaip dar galima naudoti Samba puodelius: nešuosi į darbelį geriamą jogurtą, einu uogauti su juo (vaikui žemuogyčių, daugiau jų ten ir nėra, surenki, uždengi dangtuku ir nei vienos uogytės neišbarstai kol namo parkuliuoji) bigsmile.gif Tada supilu į juos maisto likučius ir pastatau ant šaldytuvo durelių. Gal kam bus naudinga kokia idėja biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

QUOTE(davija @ 2009 06 24, 21:52)

Pas mane irgi ta pati dilema, vis mąstau, kad reiktų kelių šaldymo rinkinių, tai gal Optimum neimti. Tada vėl galvoju, kad gal Optimum imti ir mažiau šaldymo rinkinių lotuliukas.gif

Rosee, labai gražūs tavo stalčiukai 4u.gif (tujinu aš čia visus, sorry, forumas yra forumas) O per kiek tu čia laiko tiek gėrybių susipirkai?

Mergaitės, o kaip tas mini QuickChef? Vertas dėmesio?

Na bet šaunuolės kepejėlės 4u.gif Vakar kepiau Sonatinos keksą su kriaušėmis, t.y. kriaušių negavau, tai su persikais lotuliukas.gif Nuotraukų neturiu.

Pasidalinsiu su Jumis idėja kaip dar galima naudoti Samba puodelius: nešuosi į darbelį geriamą jogurtą, einu uogauti su juo (vaikui žemuogyčių, daugiau jų ten ir nėra, surenki, uždengi dangtuku ir nei vienos uogytės neišbarstai kol namo parkuliuoji) bigsmile.gif Tada supilu į juos maisto likučius ir pastatau ant šaldytuvo durelių. Gal kam bus naudinga kokia idėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 24, 21:34)
Tai kad man jo kaip ir trūksta, sunku geležinį puodą iš šaldytuvo kas kart su sriuba traukyt  unsure.gif 

Man Iso duo šaltibarščiams nepamainomas, vienas pirmųjų mano pirktų gaminių wub.gif nes vią laiką nervuodavo, kad vidutinio dydžio puodas užimtas su šaltibarščiais, o dabar viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti