Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rosee @ 2009 06 23, 22:12)

Pastaba: Kai atsigausiu po "krizės" pasikeisiu visus į vienodos spalvos dangteliais, gal iki to laiko atsiras tie gražieji raudoni  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

o man dar graziau kai cia pas tave visokiausiu indeliu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Receptas yra čia: Bandelės su obuoliais, tik aš nesmulkinu obuolių, bet apkepu skiltelę ir kraštus į vidų užlenkiu prieš vyniodama ragelį.

QUOTE(gwidita @ 2009 06 23, 17:30)
essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif skaniai atrodo...o kad viduje g.gif  blush2.gif

QUOTE(egzotiska lele @ 2009 06 23, 18:19)
kokia tesla pyrageliu,cia tie  su obuoliais?Labai skaniai atrodo noreciau pabandyti  thumbup.gif  thumbup.gif

Vat dėl taupymo... tai ko gero kaip tik daugiau išleidžiu, nes niekad tokių dalykų nepirkdavau smile.gif O ir valgo tik mažė. O man tai tik papildomos kalorijos... Bet taip norisi viską išbandyti...

QUOTE(berta4 @ 2009 06 23, 18:31)
O tu ar bandei skaičiuoti kiek tu sutaupai piningėlių ir dar parduotuvėje tokių nenusipirksi.Laiminga tu tavo šeima tai juk didžiausia vertybė kurią mums atneša TW.Sekmės ir tai toliau mums krizė nebaisi.

QUOTE(davija @ 2009 06 23, 20:50)
rolleyes.gif Zuvele, pasakok kas do bandeles mirksiukas.gif labai graziai susuktos bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 23, 21:36)
o man dar graziau kai cia pas tave visokiausiu indeliu yra mirksiukas.gif

Dėkui, Gwidita 4u.gif . Kol kas "jamu" tik akcijinius, negaliu leisti sau kurie man gražūs, nes viena dirbu unsure.gif , o nesinori bardako savo rojuje biggrin.gif Pastebėjau, kad man praktiškiausi 2,2l visdėlto, užima stalčių iki viršaus. Ir dar, tikrai patogūs, galima paimti ir net atidaryti viena ranka. Tik nereikia pripildyti iki pat viršaus, o palikti tarpą, kad atidarant neprisibarstyti.

Girdėjau, kad tie akcijiniai ovalūs naujieji Optima lb gražūs smile.gif Sako, jie siauri ir į aukštį daugiau unsure.gif

Paskutiniu metu seilę varvinu į Iso Duo Servo Fix 3l, jau akyse stovi mano šaltibarštukai jame rolleyes.gif Tik štai įdomu, ar patogu bus išsiimdinėti iš šaldytuvo, nes kažkaip abejoju dėl rankenų lens.gif Jei jie ilgai išlaiko šilumą, tai manau, ir šaltį kaitrią vasaros dieną išlaikys unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 24 birželio 2009 - 07:13
user posted image
Labas rytas )
Zuvele 4u.gif koks skaniukas)....po savaiteles pagaminsiu .

Rossse super tvarka !!Man oranzines spalvos Optimukai mmmmmm 4u.gif svajone)

Duona neperku o kepu, gal man ta kepimo akmeni nupirkti??? g.gif Kas turi?Kas dar gaminate ant juo???
user posted image
Atsakyti
Rosee as turiu Iso Duo .Blinukus kepu ir dedu kad neatsaltu) ir tas saukstas labai fajnas ir siaip ji nauduoju).Kompotus irgi darau(nes siluma laiko).Siluma tikrai laiko , dar gi galima papildomai verdancio vandenuko i ta pirma puoda pripilti , kad silciau butu)Ir siaip smagu , kad du indus galima panauduoti.Per paskutini baliuka karsta jame laikiau ant stalo(nes veluojanciu buvo) o dar gi padazine tokia turiu, tai SUPER komplektukas .Padaziukas siltas buvo! thumbup.gif
Atsakyti
Rosee, tikrai daug užsiprkai space meikerių ir kiek oranžinių optimukų bigsmile.gif

Iso Duo serija tikrai fantastinė bigsmile.gif man tai ir tas šaukštas labai pritiko tongue.gif aš laukiu Servo Fikso akcijinio doh.gif

Ulitka, nu tu duodi, net ir duoną kepiesi 4u.gif
akmenį mačiau pardavinėja nikute, skelbimuose yra prie KITA, kur bendra tema virtuvės reikmenims kažkaip, bet jis naudotas ax.gif
Atsakyti
Parekomenduokite tinkamiausia inda, kuriame butu patogu laikyti miltus. Gerai butu, kad tilptu musu standartiniai 2 kg.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 24, 11:26)

Ulitka, nu tu duodi, net ir duoną kepiesi 4u.gif
akmenį mačiau pardavinėja nikute, skelbimuose yra prie KITA, kur bendra tema virtuvės reikmenims kažkaip, bet jis naudotas  ax.gif

Negaliu dabar i TW duonine biggrin.gif is parduotuves det))))))))
Aga, maciau .....vaizdelis nekoks to akmenuko g.gif
Atsakyti
Šiandieninis mano keksiukas 4u.gif
user posted image
Varškės keksas su šokolado gabaliukais
Atsakyti
nu bet kokios Tupperwares moterys šaunuolės 4u.gif tiek skanumynų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2009 06 24, 11:33)
Parekomenduokite tinkamiausia inda, kuriame butu patogu laikyti miltus. Gerai butu, kad tilptu musu standartiniai 2 kg.

Ir man tokio reikia, bijau, kad į 3 litrų bačkutę netilps 2 kg miltų doh.gif
Atsakyti
Toliau rodau savo pagalbininkus, na čia nžn kaip tvarkingiau susidėlioti blush2.gif
Na ar ne gražios gyvos spalvos, malonu į rankas paimti biggrin.gif , nėr nei kuom lyginti su PC prikrautais ax.gif
user posted image
Signature dėžutėse laikau dž.vaisius, riešutus, lb patogu.
Panos, ar nedings mano uždirbtas raudonas tešlos indelis, jei keletą sav. praleisiu?
O pas mane stengsta želė Žiede, trūksta tik plaktos grietinėlės ir braškių essen.gif
Na jau, kad prisirodžiau user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 24 birželio 2009 - 19:00