Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Likka @ 2009 06 23, 14:32)
Aš irgi labai patenkinta pastaraisiais indeliais, dabar pienas, soja, actas, aliejus, cukrus ir kava, viskas savo vietose  smile.gif neatsispyriau ir paėmiau du komplektukus sau  wub.gif

Super Likka!! O pas mane dar yra butinesniu pirkiniu. negaliu kol kas grozybem leisti....silikonu visai neturiu, stova peiliams noriu g.gif
Nors taip irgi neteisingai , reikia griebti kam nuolaida yra ir išpardavimas)

OFF
1.kas rase apie kristalus vandeniui ,meskite PRASAU dar karta nuoroda. 4u.gif
2.kas daro namines desros(vytintos)Padariau o kur ir kiek dabar laikyti , ir kaip apdzius kur laikyti(saldytuve , kokiam induke Tw)
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 23 birželio 2009 - 15:45
Sigute, ar buvai vakar mokymuose? ką darėt? aš šian eisiu ax.gif

Likka tikrai gerą užsipirkimą padarei šių indelių bigsmile.gif aš nei vieno neturiu, bet gal kada vėliau, nors labai varvinu seilę į juos žiūrėdama bigsmile.gif

o pas mane bačkutės stovi neprigijusios, kadangi apvalios tai jos pas mane niekur neįsikomponavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 23, 16:41)
OFF
1.kas rase  apie kristalus vandeniui  ,meskite PRASAU dar karta nuoroda. 4u.gif

aš, t.y. visa mūsų šeimyna tokį geria, tik nuorodą įmesiu per AŽ, gerai?
Atsakyti
Kur jus tuos indukus skysciams perkate, pas mus ju nera schmoll.gif
Backutese pas mane medus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 23 birželio 2009 - 15:53
Pažiūrėk vilnelės puslapyje išpardavime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 23, 16:54)
Pažiūrėk vilnelės puslapyje išpardavime mirksiukas.gif

Vilnele, matyt per daug uzsipirko. Merginos nesugebejo tokiu pardavimu padaryti schmoll.gif Pas mus ispardavime buvo tik patys maziausi g.gif
Atsakyti
Aš tai jau pradedu pykti ant Tupw - anksčiau tiek negamindavau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 23, 17:10)
Aš tai jau pradedu pykti ant Tupw - anksčiau tiek negamindavau  lotuliukas.gif
user posted image

essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif skaniai atrodo...o kad viduje g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 23, 17:53)
Kur jus tuos indukus skysciams perkate, pas mus ju nera schmoll.gif
Backutese pas mane medus biggrin.gif

Šiandiena biura buvau tai vieną indelį mačiau
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 23, 15:30)
essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif skaniai atrodo...o kad viduje g.gif  blush2.gif

kokia tesla pyrageliu,cia tie su obuoliais?Labai skaniai atrodo noreciau pabandyti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 23, 18:10)
Aš tai jau pradedu pykti ant Tupw - anksčiau tiek negamindavau  lotuliukas.gif
user posted image

O tu ar bandei skaičiuoti kiek tu sutaupai piningėlių ir dar parduotuvėje tokių nenusipirksi.Laiminga tu tavo šeima tai juk didžiausia vertybė kurią mums atneša TW.Sekmės ir tai toliau mums krizė nebaisi.
Atsakyti
rolleyes.gif Zuvele, pasakok kas do bandeles mirksiukas.gif labai graziai susuktos bigsmile.gif

Mergaites, jei iseina , tai pasistenkint ne cituot su nuotraukom mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mano eilė atėjo parodyti savo kruopų, miltų ir t.t. laikymo vietą. Deja, aš laikau stalčiuose, man daug patogiau išsiimti, nes jie ant bėgelių. Tik dar niekaip nesugebu su kompu pasidaryti gražius užrašus, bet, kai aš viena gaminu, tai kol kas viską kuo puikiausiai randu ax.gif
user posted image
user posted image
Kol kas tiek mirksiukas.gif
Pastaba: Kai atsigausiu po "krizės" pasikeisiu visus į vienodos spalvos dangteliais, gal iki to laiko atsiras tie gražieji raudoni rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti