Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

[quote=Miles,2009 06 22, 21:37]
tai gali bandyti pasikeist per pazistama demonstruotoja arba pati nuvaziuoti i sandeli (pas distributoriu) 4u.gif

as nieko nepazystu.o kur yra sandelys?
Atsakyti
ACIU DIDELIAUSIAS smile.gif PABANDYSIU
Atsakyti
Labas rytas,

Asesse, super temutė 4u.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 06 22, 08:01)
ydomu kurias tas Optimum dezutes labiau apsimoka uzsisakyti g.gif tas yprastas ar ovalias g.gif ?kaip jums atrodo g.gif ?

Naujosios patogesnės rankai, jos siauresnės, tada turi iš šonų langiukus (matosi ir iš viršaus ir iš šonų dėžutės turinys), maždaug kaip visada šviežia. Senieji ir faini, bet naujieji man labiau patiko biggrin.gif

QUOTE(davija @ 2009 06 22, 08:11)
4u.gif
nu žinok netikiu, kad nėr schmoll.gif šiaip kiekvienas tupperwarinis skustukas turi, pažiūrėk gerai, toks mažas žiedukas turi būt (apvalus su kiauryme), tarsi pakabint galėtum - va tas daikčiukas ir būna akim išimt g.gif

Dabar supratau lotuliukas.gif Maniau kam ta ausytė reikalinga lotuliukas.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 22, 08:13)
biggrin.gif Šio minuso irgi nėra  biggrin.gif Skustuko šone yra toks apvalus su skylute per vidurį pypsiukas - jis skirtas bulvių akims išimti.  mirksiukas.gif
Skustukas keičia ne tik padėtį iš vertikalios į horizontalią, bet galima jį apsukti ir taip, kad dantyta geležtė apsisuktų neišimant peiliuko. Jei nesigaus, bandysiu paaiškinti kaip.  mirksiukas.gif

Aha, dėkui, veltui subrokyjau g.gif

QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 17:33)
Jo dydis 580 ml. Aš visada perku 500 g pakuotę, visa netelpa, bet kiek telpa - negaliu dabar pamatuoti, nes kavos naujo pakelio neturiu  blush2.gif
Ištikrųjų visi svečiai džiaugiasi, radę šaukštelį po dangteliu, o ypač vyras  lotuliukas.gif
Kas matė indelį, visi gyrė  smile.gif

Fainuolis jis, tik šaukšiukas labai mažulytis. O šiaip tikrai labai vertas dėmesio.

Laurinde, Davija, na Jūs kulinarės. Toks tortas tai man aukštasis pilotažas...

Dėl pyraginės ir tortinės, kurios norite pirkti, pasiimkite liniuotę ir pasimatuokite kokio dydžio jos. Aš tokių didelių nekepu pyragų, kitos gal kepa. Bet jos paveiksliukuose neatrodo tokios galingos, todėl būtinai pasimatuokite, kad įsivaizduotumėte. P.S. norėjau pyraginę pirkti ir į parduotuvę nešiotis, kai reikia pyrago. Gero, kad atkalbėjo mane 4u.gif , nes mano perkamas pyragas turbūt užimtų kokią 1/5 jos tūrio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 23 birželio 2009 - 05:52
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 22, 23:12)
Aš pilu į 4 ltr, šiek tek lieka vietos, bet nedaug, jaučiu į 3 ltr sunkokai  g.gif Aš 3 ltr laikau cukrų  rolleyes.gif

O būna ir 4 litrų? Aš lyg mačiau 3 ir 5... O kokia kaina jų būna, gal nuolaida nusimato? ax.gif
Atsakyti
Kokios tortukų grožybės bigsmile.gif tikiu, kad ir skanybės lotuliukas.gif

Jungiuosi į naujus namučius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 23, 07:53)
O būna ir 4 litrų? Aš lyg mačiau 3 ir 5... O kokia kaina jų būna, gal nuolaida nusimato? ax.gif

Reikalingos ir man šios abi bačkutės, tiesiog nesugebėjau užsidirbti jų doh.gif Prekyboje jų dabar nėra, o gal nepastebėjau ir ką praleidau?
Gal kas pasiūlysite į až.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 22, 20:33)

Aga, lens.gif jau įžiūriu notworthy.gif
QUOTE(berta4 @ 2009 06 22, 21:43)
TW mane "Veža"

Tai čia daug tokių rasi hihihi.gif

Tai va, 3kg miltų man užėmė net 2 x2,2l Space Maker indelius ir tai reikėjo dar su šaukštu paspausti, o aš taip tikėjausi į vieną supilti mastau.gif Tai praktiškai, perkant įprastą 2kg pakuotę, galima į 2x1,6 l sutalpinti, ar ne taip unsure.gif
Atsakyti
Gal ir tilptų, bet man norėtųsi į vieną talpą supilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 23, 10:00)
Gal ir tilptų, bet man norėtųsi į vieną talpą supilti ax.gif

as turiu labai faina miltam laikyti, bet deja nera dabar pardavime, kazkada seniai labai pirkau. Bet esu patenkinta, reiktu kada nufotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 17:21)
Davija, ar dar liko torto, mes "damuštumėm"  lotuliukas.gif

O kavai naudoju aš šitokį indelį, kuris dabar yra Vilnelės išpardavime IŠPARDAVIMAS

Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu  wub.gif
user posted image

Aš tokius indelius pamačiau pas draugę - labai thumbup.gif , ypač didžioji aliejinė ir tas indelis su šaukšteliu thumbup.gif O šaukštelis nėra toks jau mažas schmoll.gif , pats indelis platus, gal dėl to ir pasirodė mažas cool.gif
Atsakyti
Indas aliejui thumbup.gif Kaip akcentas, ir kaip funkciją atliekantis thumbup.gif Mes perkam Natura 3 l. - tai buvo nepatogu su tuo buteliu... doh.gif O dabar thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi labai patenkinta pastaraisiais indeliais, dabar pienas, soja, actas, aliejus, cukrus ir kava, viskas savo vietose smile.gif neatsispyriau ir paėmiau du komplektukus sau wub.gif
Atsakyti