[quote=Miles,2009 06 22, 21:37]
tai gali bandyti pasikeist per pazistama demonstruotoja arba pati nuvaziuoti i sandeli (pas distributoriu)
as nieko nepazystu.o kur yra sandelys?
ACIU DIDELIAUSIAS PABANDYSIU
Labas rytas,
Asesse, super temutė
Naujosios patogesnės rankai, jos siauresnės, tada turi iš šonų langiukus (matosi ir iš viršaus ir iš šonų dėžutės turinys), maždaug kaip visada šviežia. Senieji ir faini, bet naujieji man labiau patiko
nu žinok netikiu, kad nėr šiaip kiekvienas tupperwarinis skustukas turi, pažiūrėk gerai, toks mažas žiedukas turi būt (apvalus su kiauryme), tarsi pakabint galėtum - va tas daikčiukas ir būna akim išimt
Dabar supratau Maniau kam ta ausytė reikalinga
Aha, dėkui, veltui subrokyjau
Fainuolis jis, tik šaukšiukas labai mažulytis. O šiaip tikrai labai vertas dėmesio.
Laurinde, Davija, na Jūs kulinarės. Toks tortas tai man aukštasis pilotažas...
Dėl pyraginės ir tortinės, kurios norite pirkti, pasiimkite liniuotę ir pasimatuokite kokio dydžio jos. Aš tokių didelių nekepu pyragų, kitos gal kepa. Bet jos paveiksliukuose neatrodo tokios galingos, todėl būtinai pasimatuokite, kad įsivaizduotumėte. P.S. norėjau pyraginę pirkti ir į parduotuvę nešiotis, kai reikia pyrago. Gero, kad atkalbėjo mane , nes mano perkamas pyragas turbūt užimtų kokią 1/5 jos tūrio
Asesse, super temutė
QUOTE(gwidita @ 2009 06 22, 08:01)
ydomu kurias tas Optimum dezutes labiau apsimoka uzsisakyti tas yprastas ar ovalias ?kaip jums atrodo ?
Naujosios patogesnės rankai, jos siauresnės, tada turi iš šonų langiukus (matosi ir iš viršaus ir iš šonų dėžutės turinys), maždaug kaip visada šviežia. Senieji ir faini, bet naujieji man labiau patiko
QUOTE(davija @ 2009 06 22, 08:11)
nu žinok netikiu, kad nėr šiaip kiekvienas tupperwarinis skustukas turi, pažiūrėk gerai, toks mažas žiedukas turi būt (apvalus su kiauryme), tarsi pakabint galėtum - va tas daikčiukas ir būna akim išimt
Dabar supratau Maniau kam ta ausytė reikalinga
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 22, 08:13)
Šio minuso irgi nėra Skustuko šone yra toks apvalus su skylute per vidurį pypsiukas - jis skirtas bulvių akims išimti.
Skustukas keičia ne tik padėtį iš vertikalios į horizontalią, bet galima jį apsukti ir taip, kad dantyta geležtė apsisuktų neišimant peiliuko. Jei nesigaus, bandysiu paaiškinti kaip.
Skustukas keičia ne tik padėtį iš vertikalios į horizontalią, bet galima jį apsukti ir taip, kad dantyta geležtė apsisuktų neišimant peiliuko. Jei nesigaus, bandysiu paaiškinti kaip.
Aha, dėkui, veltui subrokyjau
QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 17:33)
Jo dydis 580 ml. Aš visada perku 500 g pakuotę, visa netelpa, bet kiek telpa - negaliu dabar pamatuoti, nes kavos naujo pakelio neturiu
Ištikrųjų visi svečiai džiaugiasi, radę šaukštelį po dangteliu, o ypač vyras
Kas matė indelį, visi gyrė
Ištikrųjų visi svečiai džiaugiasi, radę šaukštelį po dangteliu, o ypač vyras
Kas matė indelį, visi gyrė
Fainuolis jis, tik šaukšiukas labai mažulytis. O šiaip tikrai labai vertas dėmesio.
Laurinde, Davija, na Jūs kulinarės. Toks tortas tai man aukštasis pilotažas...
Dėl pyraginės ir tortinės, kurios norite pirkti, pasiimkite liniuotę ir pasimatuokite kokio dydžio jos. Aš tokių didelių nekepu pyragų, kitos gal kepa. Bet jos paveiksliukuose neatrodo tokios galingos, todėl būtinai pasimatuokite, kad įsivaizduotumėte. P.S. norėjau pyraginę pirkti ir į parduotuvę nešiotis, kai reikia pyrago. Gero, kad atkalbėjo mane , nes mano perkamas pyragas turbūt užimtų kokią 1/5 jos tūrio
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 22, 23:12)
Aš pilu į 4 ltr, šiek tek lieka vietos, bet nedaug, jaučiu į 3 ltr sunkokai Aš 3 ltr laikau cukrų
O būna ir 4 litrų? Aš lyg mačiau 3 ir 5... O kokia kaina jų būna, gal nuolaida nusimato?
Kokios tortukų grožybės tikiu, kad ir skanybės
Jungiuosi į naujus namučius
Jungiuosi į naujus namučius
QUOTE(Sisi @ 2009 06 23, 07:53)
O būna ir 4 litrų? Aš lyg mačiau 3 ir 5... O kokia kaina jų būna, gal nuolaida nusimato?
Reikalingos ir man šios abi bačkutės, tiesiog nesugebėjau užsidirbti jų Prekyboje jų dabar nėra, o gal nepastebėjau ir ką praleidau?
Gal kas pasiūlysite į až.
Ačiū
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 22, 20:33)
ROSEE
Aga, jau įžiūriu
QUOTE(berta4 @ 2009 06 22, 21:43)
TW mane "Veža"
Tai čia daug tokių rasi
Tai va, 3kg miltų man užėmė net 2 x2,2l Space Maker indelius ir tai reikėjo dar su šaukštu paspausti, o aš taip tikėjausi į vieną supilti Tai praktiškai, perkant įprastą 2kg pakuotę, galima į 2x1,6 l sutalpinti, ar ne taip
Gal ir tilptų, bet man norėtųsi į vieną talpą supilti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 23, 10:00)
Gal ir tilptų, bet man norėtųsi į vieną talpą supilti
as turiu labai faina miltam laikyti, bet deja nera dabar pardavime, kazkada seniai labai pirkau. Bet esu patenkinta, reiktu kada nufotkint
QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 17:21)
Davija, ar dar liko torto, mes "damuštumėm"
O kavai naudoju aš šitokį indelį, kuris dabar yra Vilnelės išpardavime IŠPARDAVIMAS
Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu
O kavai naudoju aš šitokį indelį, kuris dabar yra Vilnelės išpardavime IŠPARDAVIMAS
Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu
Aš tokius indelius pamačiau pas draugę - labai , ypač didžioji aliejinė ir tas indelis su šaukšteliu O šaukštelis nėra toks jau mažas , pats indelis platus, gal dėl to ir pasirodė mažas
Indas aliejui Kaip akcentas, ir kaip funkciją atliekantis Mes perkam Natura 3 l. - tai buvo nepatogu su tuo buteliu... O dabar
Aš irgi labai patenkinta pastaraisiais indeliais, dabar pienas, soja, actas, aliejus, cukrus ir kava, viskas savo vietose neatsispyriau ir paėmiau du komplektukus sau