pasisakysiu ir aš savo nuomonę apiepjaustyklę... aš turiu tokią pat, kažkada buvo už aktyvumą ar vadovei gal, nepamenu už ką, bet gavau dovanų, ir palyginus nelabai seniai prieš metus gal. Pas mane ji su dviem peiliukais stambesniu ir mažesniu. Bulvytėm fri labai super daikčiukas, o daugiau tai nelabai aš jos naudoju... bet čia gal pagal poreikį... man su peiliu ar šefu super susipjausto, kažkaip retokai šią išsitraukiu... baltai mišrainei per stambūs kubeliai gaunasi (mano nuomone)
Labas rytas
Supratau, lauksime tada 4 litrų bačkutės išpardavimuose. Dabar susipilu į Spacemaker, bet 2kg telpa tik per dvi dėžutes. Pradžioje lyg ir nieko buvo, o dabar jau nepatinka
Na jo...
Merginos, o kaip spagetinė? Patogi naudoti?
Ir dar... tai kur mūsų Sigutė dingusi taip ilgam? Kažkaip trūksta čia jos šiltų pasisakymų.
Asese, dariau vyšnių - ledų pyragą pagal tavo receptuką (na gautą iš tavęs). Dėkui. Kadangi brolio žmonai planuoju dovanoti želė žiedą su turiniu, tai dabar eksperementuoju su įvairiais patiekalais, norėtųsi padovanoti kažką iš koto verčiančio Turiu dar mėnesį eksperementams
QUOTE(Vita @ 2009 07 10, 14:43)
Nu žinok aš į 4ltr tą indą poką supilu, neišnaudoju iki galo, vėl dapilu, taip ir nežinau iš tikro kiek telpa į ją būtent miltų
Supratau, lauksime tada 4 litrų bačkutės išpardavimuose. Dabar susipilu į Spacemaker, bet 2kg telpa tik per dvi dėžutes. Pradžioje lyg ir nieko buvo, o dabar jau nepatinka
QUOTE(davija @ 2009 07 10, 22:07)
mano mama visą gyvenimą pradirbo Jiesioj, keramikos cechiuke, tai dabar prisiminiau, kad ten ne tai jau ir natūralu, molį kažkaip apdorodavo žibalu kvapą ir dabar prisimenu, o visų indų dengimas glazūra ir įvairiausiais lakais nenorėčiau jau ir aš jų, kaip sakoma buvo molinė vaikystė
Na jo...
Ir dar... tai kur mūsų Sigutė dingusi taip ilgam? Kažkaip trūksta čia jos šiltų pasisakymų.
Asese, dariau vyšnių - ledų pyragą pagal tavo receptuką (na gautą iš tavęs). Dėkui. Kadangi brolio žmonai planuoju dovanoti želė žiedą su turiniu, tai dabar eksperementuoju su įvairiais patiekalais, norėtųsi padovanoti kažką iš koto verčiančio Turiu dar mėnesį eksperementams
laba rytuka
moterytes,ar bus rugpjuty dar koksai ispadavimas ar sitas "sutaupyk su tuperware3"jau skaitosi rugpjuciui ?
moterytes,ar bus rugpjuty dar koksai ispadavimas ar sitas "sutaupyk su tuperware3"jau skaitosi rugpjuciui ?
QUOTE(gwidita @ 2009 07 13, 09:50)
laba rytuka
rytoj susirinkime pristatines visas jau rugpjucio nuolaidas ir gal dar kokias papildomas, reiks gal nulekt
QUOTE(kregzde @ 2009 07 13, 07:43)
L
Neseniai nusipirkau spagetine, bet is karto pamilau Tikrai labai patogi, labai geras porciju matuoklis. Nesimeto makaronu maisiukai, kuriu nei pastatysi nei paguldysi Vienzo verta
laba rytuka
Taip, jis ir rugpjūčiui.
laba rytuka
As jau bijau cia uzeiti ir nuolaidas pamatyti
Jau kiek pripirkta ir vis mazai...
Vakar buvau pas savo dukriuką ir, taip širdį suskaudo, kad mano dovanoti tuperio indukai mėtosi belikur, be jokios pagarbos, kaip maximiniai, o šitokius pinigus už juos mokėjau dabar lb gailiuosi, geriau sau būčiau ką geresnio nusipirkusi , kaip nevertina, tai ko norėti, kad kiti suprastų jų vertę.
Va, pasiskundžiau savo draugytėms TW fanėms
Vixiuke, o daržovių troškiniui tiks ta pjaustyklė, pvz., nevirtoms morkoms, baklažanams, cukinijoms?
Vixiuke, o daržovių troškiniui tiks ta pjaustyklė, pvz., nevirtoms morkoms, baklažanams, cukinijoms?
QUOTE(kregzde @ 2009 07 13, 07:43)
Kai praeita karta buvo pardavime as nusipirkau daugiau ir susipyliau ne tik makaronus, bet ir visas kruopas - grazu ir patogu
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:01)
Vakar buvau pas savo dukriuką ir, taip širdį suskaudo, kad mano dovanoti tuperio indukai mėtosi belikur, be jokios pagarbos, kaip maximiniai, o šitokius pinigus už juos mokėjau dabar lb gailiuosi, geriau sau būčiau ką geresnio nusipirkusi , kaip nevertina, tai ko norėti, kad kiti suprastų jų vertę.
taip galima, ten padedat pvz bulvę ir perpjovus vieną kart gausis šiaudeliai, pasukus ir dar kartą perpjovus - kūbeliai.
o spagetinė ir man labai patinka, tvarkingai sau spageti galima susidėti ir kaip jau minėjo, labai patogu tos porcijų matuoklės.