Būtinai pranešiu
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 12:18)
balta lentelė tai tikrai nepriklauso ten normali pjaustymo lenta kurios kaina 99lt
pjaustymo lentute nebloga turbut..kad tokia kaina
man jinai nebloga, bet moterys ją lazdavojo, kad susipjausto ir tie pjūviai būna nebebalti ir lenta atrodo baisiai..... aš susipjaustymą laikau normaliu dalyku ir nepykstu ant jos, pas mane ji skirta žalios mėsos ar žuvies dorojimui, tai nelabai ir baisiai atrodo o šiaip ji man patinka, kad yra didelė, kraštai su grioveliais, tai yra žuvį ar mėsą pjaustant niekas nevarva ant stalo ir naudojama iš abiejų pusių: viena lygi lygi, o kita pusė truputį gaubta...
QUOTE(gwidita @ 2009 07 11, 17:26)
pjaustymo lentute nebloga turbut..kad tokia kaina
nu jo, kaina tai žvėriška , bet ji tokia, kaip aš sakau, ūkiška. Esu dukriukui dovanų įtaisius, tai indaplovėje plauna, kol kas nesiskundė. Žiūrėjau, dar normaliai atrodo, spalvos neprarado.
Maniškė, pirkta Euroviroje, jau sena ir sudrožta, tai lb laukiu, kada galėsiu sau leisti iš TW įsigyti
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 18:39)
man jinai nebloga, bet moterys ją lazdavojo, kad susipjausto ir tie pjūviai būna nebebalti ir lenta atrodo baisiai..... aš susipjaustymą laikau normaliu dalyku ir nepykstu ant jos, pas mane ji skirta žalios mėsos ar žuvies dorojimui, tai nelabai ir baisiai atrodo o šiaip ji man patinka, kad yra didelė, kraštai su grioveliais, tai yra žuvį ar mėsą pjaustant niekas nevarva ant stalo ir naudojama iš abiejų pusių: viena lygi lygi, o kita pusė truputį gaubta...
sakai ir viena ir kita puse galima naudoti bet tai tam filmuke kur pasidejusi ta moteryte ta pjaustykle ant tos lenteles tai ji tokia kaip ant kojeliu atrodo pakilus nuo stalo tai kaip jos kita puse naudot
aš sakau, kad jos viena pusė lygi lygi, o kita gaubta truputį t.y. išlenkta tai jei ta pusė liečiasi su stalu tai taip ir atrodo
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 19:15)
aš sakau, kad jos viena pusė lygi lygi, o kita gaubta truputį t.y. išlenkta tai jei ta pusė liečiasi su stalu tai taip ir atrodo
aaa dabar jau supratau
Tusina, labas, pasakok kaip adaptacija ar prisrašei ten į TW ir dar kaip tu ten darai salotikes kinietiškas su agurkais, sezamais ir dar kažkuom
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 19:33)
Tusina, labas, pasakok kaip adaptacija ar prisrašei ten į TW ir dar kaip tu ten darai salotikes kinietiškas su agurkais, sezamais ir dar kažkuom
Laba.
Dar neprisirasiau. Vis dar planuoju Jau kaupiu uzsakymus-visos UltraPliuso nori
Salotikes:
morka ir agurka sutarkuojame su TW tarka. Morkas smulkiau, agurkus stambiau. Issiverdam vistu skranduku ar sirdeliu. Supjaustome. I greitkrati supilam sezamo aliejaus, citrinos ir t.t... pagal skoni. Jei megsti iberi sezamo seklu. Skanaus
nebeturiu salotu foto, bet jos tipo tokia, kaip CIliKinija daro su skrandukais.
Tusina, aciuks uz salotikes ir sekmes renkant uzsakymus
labutis kur visos pabegot is temeles