Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 07 11, 09:51)
sakyk o kur dedi "cielas"susaldytas avietes blush2.gif ?turbut y kepinius visokius ax.gif

mano mažė tiesiog ryte ryja šaldytas avietes bigsmile.gif o šiaip tai man pti skaniausia šaldyta uoga bigsmile.gif gaminant želiukus įvairiausius nepakeičiamas dalykas, ir dar į kokį torto pertepimą pridedu ir dar šiaip labai mėgstu desertukus: bananas, obuolys ir šaldytos uogos - viskas sublenderiuojama ir skanaujama, bet dabar darau su QuickShefu, tai žymiai skaniau, nes netaip tyreleliškai smile.gif gaunasi...
Atsakyti
user posted image
as ysivaizduoju kad sita pjaustykle kazkas panasaus y tuos sietukus kur misraines kubeliais"pjausto"na gal kuri turit toky blush2.gif ir suprantat ka as turiu omeny ax.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 09:57)
mano mažė tiesiog ryte ryja šaldytas avietes bigsmile.gif o šiaip tai man pti skaniausia šaldyta uoga bigsmile.gif gaminant želiukus įvairiausius nepakeičiamas dalykas, ir dar į kokį torto pertepimą pridedu ir dar šiaip labai mėgstu desertukus: bananas, obuolys ir šaldytos uogos - viskas sublenderiuojama ir skanaujama, bet dabar darau su QuickShefu, tai žymiai skaniau, nes netaip tyreleliškai smile.gif gaunasi...

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
reikes ir man pabandyti uzsisaldyt avieciukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 11, 10:03)
user posted image
as ysivaizduoju kad sita pjaustykle kazkas panasaus y tuos sietukus kur misraines kubeliais"pjausto"na gal kuri turit toky blush2.gif ir suprantat ka as turiu omeny ax.gif

Filmukas apie pjaustykle :
Naujoji pjaustykle
Panašią mamai nurėjau nupirkti mišrainių -koncervantų gamybai 'Metalo amžius", tai kaina buvo apie 200 lt unsure.gif , o dabar tai jau tikrai pirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODAITE: 11 liepos 2009 - 09:08
QUOTE(DODAITE @ 2009 07 11, 09:05)
Filmukas apie pjaustykle :

Ačiū, už filmuko nuorodą bigsmile.gif . Ten matosi dar atskiri jai peiliukai, tai gal vėliau bus atskirai galima įsigyti unsure.gif Šiaip tokia ne maža atrodo. Aš irgi norėsiu.
Atsakyti
visai demesio nekreipiau y ta pjaustykle..atrode ji tokia maza...bet ji visai man db patiko g.gif o ydomu tas baltas padekliukas irgi prie jos bus g.gif
Papildyta:
pamenu kazkokia reklamavo per telika panasia..gal topsopo g.gif tai kaina irgi galinga buvo doh.gif
o sita sakyciau yperkama mirksiukas.gif tik ydomu ar zalia bulve ji galetu supjaustyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 11, 10:19)
visai demesio nekreipiau y ta pjaustykle..atrode ji tokia maza...bet ji visai man db patiko g.gif o ydomu tas baltas padekliukas irgi prie jos bus g.gif
Papildyta:
pamenu kazkokia reklamavo per telika panasia..gal topsopo g.gif tai kaina irgi galinga buvo doh.gif
o sita sakyciau yperkama mirksiukas.gif tik ydomu ar zalia bulve ji galetu supjaustyt g.gif

mačiau ebay ją komplekte su kitu-smulkesniu sieteliu. Manau į komplektą įeina 2 sieteliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DODAITE @ 2009 07 11, 10:32)
mačiau ebay ją komplekte su kitu-smulkesniu sieteliu. Manau į komplektą įeina 2 sieteliai
user posted image

gal tik ebai taip g.gif nes pas mus tik viena sietuka rodo salia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 11, 10:19)
Papildyta:

aš ir jos užsimaniau, kaina tai tikrai palyginus normali bigsmile.gif
topshopas tikrai tokią turi ir kiek girdėjau, tai moterų atsiliepimai labai geri bigsmile.gif

aš tokios labai norėjau pjaustyti bulvytėms fritiūrinėje kepti, tai kelias kinietiškas ir lenkiškas turėjau, kurios kainavo ir nepigiai po trisdešimt kelis litus, bet nors ir būdavo parodyta bulvėms, bet neįveikdavo, pjaustymo plokštelės susigarbanodavo doh.gif atsibodo bandyt ir laimės ieškot, o dabar tokį gėrį siūlo TW bigsmile.gif merginos nueisim į susirinkimus ir gyvai pamatysim kas ten su kuo ir po ko bigsmile.gif
balta lentelė tai tikrai nepriklauso schmoll.gif ten normali pjaustymo lenta tongue.gif kurios kaina 99lt ax.gif
Atsakyti
Kaip uzsisakot prekes? Prisipirkau braskiu ir galvoju kad nesutalpinsiu i turimus Curver indelius? Ir kuom jie skiriasi nuo TW? Aisku kaina pirmoj eilej.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,

notworthy.gif DODAITEI uz filmukus,bet man atrodo,kad ispardavime mazesnis variantas
nei filmuke , kalbu apie ta pjaustykle smile.gif , vien kaina daug ka sako ,o jus kaip galvojat g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2009 07 11, 12:56)
Kaip uzsisakot prekes? Prisipirkau braskiu ir galvoju kad nesutalpinsiu i turimus Curver indelius? Ir kuom jie skiriasi nuo TW? Aisku kaina pirmoj eilej.

Kaina tai tikrai skitriasi doh.gif man tai labai talpiai jie dedasi ir šiaip tas plastikas toks minkštas ir lankstus bigsmile.gif
O kaip užsisakom, tai dauguma čia yra patapusios demonstruotojomis, kad galėtų pirkt pigiau iš savęs bigsmile.gif kita dalis merginų tiesiog paskelbia ko ieško ir gauna daug pasiūlymų mirksiukas.gif

QUOTE(vilsva @ 2009 07 11, 13:10)
man atrodo,kad ispardavime mazesnis variantas
nei filmuke , kalbu apie ta pjaustykle  smile.gif , vien kaina daug ka sako ,o jus kaip galvojat  g.gif  ?

aš net nežinau ką ir sakyt, tikiyuosi antradienį susirinkime gyvai pamatyt ir priimt galutinį sprendimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 11 liepos 2009 - 14:15
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 14:12)
tikiyuosi antradienį susirinkime gyvai pamatyt ir priimt galutinį sprendimą doh.gif

Davija, ir mums pranešk čia forume kaip ji ten ar ne žaislinė mirksiukas.gif , jei ūkiška, tai manau visoms praverstų virtuvėje ir nuo tavo žodžio priklausys ar darysiu užsakymą ax.gif
Atsakyti