Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(kregzde @ 2009 07 10, 15:40)
Vita, dėkui. Faiutės tos bačkutės. O į kiek telpa 2kg?

Nu žinok aš į 4ltr tą indą poką supilu, neišnaudoju iki galo, vėl dapilu, taip ir nežinau iš tikro kiek telpa į ją būtent miltų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 07 10, 15:43)
Nu žinok aš į 4ltr tą indą poką supilu, neišnaudoju iki galo, vėl dapilu, taip ir nežinau iš tikro kiek telpa į ją būtent miltų  smile.gif

As irgi taip pat darau thumbup.gif Tik vis nesugalvoju kur 3 l inda panaudoti. Papasakokit, ka dar i jas pilat 4u.gif
Atsakyti
Ištiko bėda unsure.gif atostogavau pas mamą vacation1.gif ir palikau silikoninę mentelę doh.gif verysad.gif verysad.gif
Nebemoku be jos: noriu iškrapštyt majonezą: labai daug jo lieka verysad.gif , nei tešlos nebemoku sumaišyt su šaukštu unsure.gif , kai reikia kept: dubenyje daug lieka doh.gif
Teisingai kažkas sakė: idealus daiktas sutaupyti ir krizės pasekmėms palengvinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kas neturit, įsigykit, nesigailėsit 4u.gif Štai ji, mano numylėtoji wub.gif :
user posted image
Pirksiu dar ir tokią, nes pasigendu jos, oi kaip pasigendu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 07 10, 14:56)

Gal galit mestelti kaina?
Ar dangtis tik raudonos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2009 07 10, 17:18)
As irgi taip pat darau  thumbup.gif  Tik vis nesugalvoju kur 3 l inda panaudoti. Papasakokit, ka dar i jas pilat  4u.gif

Cukrų laikau 4u.gif Viduje semtuvėlis tai tik pasemiu ir į cukrinę priberiu - laaaaaabai patogu thumbup.gif
Iš principo man dar vienos reikėtų, bet kad pirkt nenoriu, nebent keistis g.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 07 10, 17:49)
Ištiko bėda unsure.gif atostogavau pas mamą  vacation1.gif  ir palikau silikoninę mentelę  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif
Nebemoku be jos: noriu iškrapštyt majonezą: labai daug jo lieka  verysad.gif , nei tešlos nebemoku sumaišyt su šaukštu  unsure.gif , kai reikia kept: dubenyje daug lieka  doh.gif
Teisingai kažkas sakė: idealus daiktas sutaupyti ir krizės pasekmėms palengvinti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kas neturit, įsigykit, nesigailėsit  4u.gif  Štai ji, mano numylėtoji  wub.gif :
user posted image
Pirksiu dar ir tokią, nes pasigendu jos, oi kaip pasigendu  rolleyes.gif
user posted image

Norėčiau, bet kitų TW prisisakiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 07 10, 11:50)

Akis užkliuvo už Signature 1,2l dėžučių. Ar jos patogios birių produktų laikymui? O tos pačios mažiausios 450 talpos?

as y didesnes susipylus krakmola ir dziuvesius,o y mazasias lauro lapelius susidejus ir dziovintas slyvas,saulegrazas gliaudetas...na tokius reciau naudojamus produktus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vita @ 2009 07 10, 14:56)

man sitos irgi thumbup.gif (bet neturiu ne vienos blush2.gif )kai buvo ispardavimas nesusigundziau,o db gailiuosi doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
snd parveziau draugei tw prekes is kauno mirksiukas.gif buvo skola tu gertuviu2l.tai db tokios fainos buvo melsvos rolleyes.gif pasiemus buvau ir ta anokia su zalsvu dangteliu,bet ir sita dar prigriebiau nes labai grazi spalvyte mirksiukas.gif
user posted image
gal ir jus tokias gavot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 23:25)
Nu tik nejuokinkit, kad indai apsaugo nuo kenksmingo mikrobangų poveikio  doh.gif visiškas absurdas  cool.gif

Kad apsaugo nežinau, bet, kad TW mikrobanginiai indai kažkoiu būdu santykiauja su mikro bangom tai taip, tai tada kas do stebuklai su tom bulvėm ten daros bigsmile.gif ai nu bet tačiau, čia kiekvienam individualiai.......

QUOTE(kregzde @ 2009 07 10, 07:13)
Tiesą pasakius ne, nu *****, plastikas yra plastikas, kad ir be kenksmingų medžiagų, bet jame gi natūralių produktų tai nulis (ar ne?). Žinoma, kad gal kokie moliniai ar mediniai dubenėliai /lėkštelės, kuriais naudojosi mūsų protėviai, tai tikrai buvo ekologiški. Bet aš tokių dabar nenorėčiau, tai ir rizikuoju.

mano mama visą gyvenimą pradirbo Jiesioj, keramikos cechiuke, tai dabar prisiminiau, kad ten ne tai jau ir natūralu, molį kažkaip apdorodavo žibalu blink.gif kvapą ir dabar prisimenu, o visų indų dengimas glazūra ir įvairiausiais lakais blink.gif nenorėčiau jau ir aš jų, kaip sakoma buvo molinė vaikystė doh.gif

mergaitės, dvi bačkutės pas mane be darbo guli:3l ir dar mažesnė, gal 1,5... jei kas susigundysit, prašom....

žydra gertuvė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 10 liepos 2009 - 22:08
QUOTE(ruzilona @ 2009 07 09, 09:19)
Sutaupyk su Tupperware 3  mirksiukas.gif  1. Slice&Dice pjaustyklė tik 72 Lt. vietoj 130 Lt. 

Įdomu, ar verta dėmesio ta pjaustyklė, nerandu niekur jokio filmuko, gal čia tokia pati, kaip per teliką varo reklamos bigsmile.gif

QUOTE(svarelis @ 2009 07 09, 20:16)
tai net nekyla ranka ka nors deti i mikrobange...  blush2.gif

ir man tas pat blush2.gif Esu nete anksčiau radusi, kad tuos mokslininkus, kurie įrodė mikrobangės kenksmingumą, persekiojo ir net susidorojo blink.gif , juk čia biznis.
Visi žino, kad kenkia, bet beveik kiekvienuose namuose yra, pnš, kaip ir su cigarėtėmis lotuliukas.gif , kova su vėjo malūnais, kas rūkė, tas ir rūkys, nesvarbu kokio dydžio bus įspėjamieji grėsmingi priminimai ant pokelio lotuliukas.gif
O mikrobangos eina kiaurai, niekas nuo jų neapsaugo, kaip ir nuo radiacinio fono.
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2009 07 10, 17:18)
As irgi taip pat darau  thumbup.gif  Tik vis nesugalvoju kur 3 l inda panaudoti. Papasakokit, ka dar i jas pilat  4u.gif

Bačkutes turiu 4 vnt., t.y. 2*4 l ir 2*3 l, viena didesnė ir viena mažesnė paskirtos miltams - mažesnėj extra, didesnėj a.r. miltai, dar viena didelė - šunų maistui, paskutinė likusi vaiku corn flake'ams. Visose sukaišioti miltų šaukštai ir gyvenimas gražus smile.gif
Atsakyti
Aš bačkučių labai norėjau bigsmile.gif bet, kai jas užsidirbau, supratau, kad neturiu kur jų laikyt, kadangi jos apvalios, tai daug vietos užima...

Kas liečia signature dėžutes, pas mane naudojamos ir 450ml ir 1,2l, į 1,2l esu pridėjus ir birių produktų t.y. ryžių, krakmolo ir kitokių kruopų ir man jos labai patogios, nes kiekvienos viduj turiu po matavimo šaukštą įdėjus, tai dabar labai thumbup.gif nes be jo tikrai pilt kruopas būdavo nepatogu...

o kalbant apie koldūnus, tai man ši tešla turbūt pati geriausia:

"Tešlą pagaminome iš 600g miltų, 1 kiaušinio, ~250ml šilto vandens ir žiupsnelio druskos. Iš tokio kiekio tešlos galima pagaminti net 5 padėklus koldūnų t.y 200vnt.

Paruoštą tešlą palaikykite apie 30min, kad subrinktų miltai, bus paslankesnė tešla."

Aš daug visokių bandžiau ir plikytų ir su daugiau kiaušinių ir kitokių, bet nieko geresnio neatradau...

gwidita, kokius šaldymo indelius pasiėmei mirksiukas.gif aš užsisakiau rinkinuką, dabar taip laukiu prekių.... O ties rinkinuku pasilikau dėl to, kad tie didesni indeliai idealiai man tinka šaldyt avietes bigsmile.gif kai dedasi "cielos" uogos tai didesni tūriai man tinka.

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 11, 09:11)

gwidita, kokius šaldymo indelius pasiėmei mirksiukas.gif aš užsisakiau rinkinuką, dabar taip laukiu prekių.... O ties rinkinuku pasilikau dėl to, kad tie didesni indeliai idealiai man tinka šaldyt avietes bigsmile.gif kai dedasi "cielos" uogos tai didesni tūriai man tinka.

sweikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
davija as irgi rinkinuka saldymo indeliu pasiemiau mirksiukas.gif dar nesugalvojau ka saldysiu didesniuose,bet tie mazuliukai puikiai tiks kokiem krapam g.gif
sakyk o kur dedi "cielas"susaldytas avietes blush2.gif ?turbut y kepinius visokius ax.gif
Atsakyti