Aš bačkučių labai norėjau
bet, kai jas užsidirbau, supratau, kad neturiu kur jų laikyt, kadangi jos apvalios, tai daug vietos užima...
Kas liečia signature dėžutes, pas mane naudojamos ir 450ml ir 1,2l, į 1,2l esu pridėjus ir birių produktų t.y. ryžių, krakmolo ir kitokių kruopų ir man jos labai patogios, nes kiekvienos viduj turiu po matavimo šaukštą įdėjus, tai dabar labai
nes be jo tikrai pilt kruopas būdavo nepatogu...
o kalbant apie koldūnus, tai man ši tešla turbūt pati geriausia:
"Tešlą pagaminome iš 600g miltų, 1 kiaušinio, ~250ml šilto vandens ir žiupsnelio druskos. Iš tokio kiekio tešlos galima pagaminti net 5 padėklus koldūnų t.y 200vnt.
Paruoštą tešlą palaikykite apie 30min, kad subrinktų miltai, bus paslankesnė tešla."
Aš daug visokių bandžiau ir plikytų ir su daugiau kiaušinių ir kitokių, bet nieko geresnio neatradau...
gwidita, kokius šaldymo indelius pasiėmei
aš užsisakiau rinkinuką, dabar taip laukiu prekių.... O ties rinkinuku pasilikau dėl to, kad tie didesni indeliai idealiai man tinka šaldyt avietes
kai dedasi "cielos" uogos tai didesni tūriai man tinka.