Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

aš jį nusipirkau ir nesigailiu, dabar viskas einas kaip per sviestą mirksiukas.gif man skirtumas yra tarp 2 ir 3 bigsmile.gif tik dabar nežinau kur dėt dvigubą doh.gif
Atsakyti
tai va as irgi galvoju kur deti dviguba? gal kada dar pravers
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2009 07 09, 21:16)
Taciau neseniai perskaiciau va sita straipsni: http://sveikatossalt...izudybe-21.html
tai net nekyla ranka ka nors deti i mikrobange...  blush2.gif

O kas to straipsnio autorius? Kažkas, kas yra neaiškios profesijos, neaiškių interesų. Kai pasirodys rimti moksliniai straipsniai, ir kai bus tai įrodyta, tada bus galima kalbėti apie kenksmingumą. Kiek metų mikrobangės yra naudojamos JAV? Žinant amerikonų būdą, milijonai turėjo būti priteisti dėl žalos sveikatai...bet tokių faktų kažkaip negirdėjau g.gif
Apskritai, gyvent nesveika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 19:29)
Nu nežinau, ar aš čia tokia durna ar protinga  g.gif bet aš stengiuosi iki minimumo sumažinsti mikrobangės naudojimą, ir tai tik extra atveju pašildyti, apie gaminimą tyliu išvis doh.gif pakankamai nuodų prisivalgom ir taip unsure.gif Ir tuo labiau vaikui tikrai pieno nešildyčiau mikrėj  schmoll.gif kiek žinau, tai ten bešildant ne tik, kad nieko vertingo nelieka, o pasikeičia maisto struktūra ir gaminasi nuodai........ doh.gif

QUOTE(vilma27 @ 2009 07 09, 19:55)
Labutis visoms,netyčia čia užsukau.Pritariu Vaidulei,aš visai nieko negaminu mikrobangose.Na nebent nematau kai vaikai šildosi maistą. doh.gif
ir stovi indai be darbo,kitur panaudoju blush2.gif

AS su jumis mergos!!!!!! 4u.gif

O ypac vaikuciui pienuka, kosyte doh.gif gero jums linkiu uz tat ir prasau paskaityti, suzinoti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 09, 21:28)

O ypac vaikuciui pienuka, kosyte  doh.gif  gero jums linkiu uz tat ir prasau paskaityti, suzinoti daugiau.

Aga ypač vaikučiams bananus kuriuos atplukdo visiškai žalius, o pas mus juos "užgazuoja" spec dujomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 09, 17:17)
as laikau kompaktiskoje dezuteje2,3litro,puikiai telpa pokas miltu mirksiukas.gif bet labai noriu va tokios
user posted image
merginos sake kad cia bulvems laikyti dezute,bet kazkas panasaus buvo ir miltams..manau sitokia butu laaabai patogi 4u.gif

Turiu šitą miltadėžę, pabandžiau ir man nepatiko, todėl miltus laikau Spustelk 4ltr inde, kurį čia visos vadina "bačkute". Man nepatogu būdavo miltus pasemti iš jos, pastoviai pribarstydavau...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 09, 21:25)
Aš ir nežinau ar durna ar protinga, bet  stengiuosi naudoti mikrobangėje indus SKIRTUS NAUDOJIMUI MIKROBANGŲ KROSNELĖJE o ne tai kas papuola, tuo tikiuosi neprisidarydama sau ir saviškiams papildomos žalos....
ačiū dievui, kad pavyko, o tai man būtų reikėję plovą valgyt tongue.gif  mirksiukas.gif

Papildyta:
manęs tai neišgąsdino tas straipsnis, kadangi aš pastoviai nesimaitinu maistu gamintu ar šildytu mikrobangėj, o šildyto ant riebalų ar ant garų maisto aš nemėgėja, o darbe valgyt šalto maisto valgyt ir  schmoll.gif  ir be to ten nekalbama apie indus skirtus naudoti mikrobangėms....

Nu tik nejuokinkit, kad indai apsaugo nuo kenksmingo mikrobangų poveikio doh.gif visiškas absurdas cool.gif

O va kad kenksminga daug naudojamų mūsų produktų, todėl ir stengiuosi atsisakyti maximaliai tų "bjaurybių", kurių galiu, nes čia paminėtų bananų atsisakyti nenoriu 4u.gif O pieną šildyti galiu ir kitur, ir tuo mažiau kenkdama vaikui tongue.gif

Dėl mokslinių tyrimų, nu kaip maži vaikai, tiksliai doh.gif Atrodo visos žino,kad ilgai virtas, keptas maistas nėra itin gerai, nes netenka daug maistingų medžiagų ir t.t.
O apie mikrobangas, pilnas internetas apie žalą visom kalbom 4u.gif 4u.gif
Kas liečia teismus, internete irgi yra info, kodėl daug kas yra slepiama>užglaistoma nuo visuomenės tongue.gif
Kaip alternatyvą paminėt dar galiu mobilius - atrodo jau daugmaž visi žino, kad nesveika, bet naudoja ir niekas neuždraudžia, ir kaži kodėl mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 09 liepos 2009 - 22:26
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 23:25)
Dėl mokslinių tyrimų, nu kaip maži vaikai, tiksliai  doh.gif Atrodo visos žino,kad  ilgai virtas, keptas maistas nėra itin gerai, nes netenka daug maistingų medžiagų ir t.t.
O apie mikrobangas, pilnas internetas apie žalą visom kalbom 4u.gif  4u.gif
Kas liečia teismus, internete irgi yra info, kodėl daug kas yra slepiama>užglaistoma nuo visuomenės  tongue.gif
Kaip alternatyvą paminėt dar galiu mobilius - atrodo jau daugmaž visi žino, kad nesveika, bet naudoja ir niekas neuždraudžia, ir kaži kodėl  mirksiukas.gif

Nu rimtų mokslinių įrodymų internete neradau apie žalą. Galima nuorodą? O ką rašo kažkas, tai tik eilinis VBS.
Kompai kenkia, bet visos prie jų sėdim, automobiliai kenkai, bet visos be jų neįsivaizduojam gyvenimo, skalbimo milteliai kenkia, bet naudojam, pienas nesveika, bet geriam. Žodžiu... irnesakyk.gif
O ar visos esat garantuotos, kad tupperware indai nekenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 10, 00:00)
O ar visos esat garantuotos, kad tupperware indai nekenkia?  g.gif

mastau.gif Kad mano piniginei kenkia, tai aš garantuota.
Atsakyti
Apie ką ir sakau, kad yra daug kenksmingų dalykų, tačiau ne visko galima/ norima atsisakyti, todėl ko galima išvengti - stengiuosi maximaliai išvengti rolleyes.gif Beje, čia aš apie save rašiau, ir man visiškai dzin, ką kiti naudoja (išskyrus mano artimus), su kuo miega ir ką valgo tongue.gif drinks_cheers.gif
Taip, kad naudokit ir nesukit sau galvos dėl kitų 4u.gif 4u.gif

O ir TW tai pirmiausia susigundžiau dėl patogumo, nors apsiverkčiau, jei rasčiau kur nors bent užuominą, kad tai neekologiška produkcija doh.gif verysad.gif
Aga, nes piniginei tai žiauriai kenkia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 09 liepos 2009 - 23:33
QUOTE(Arita:) @ 2009 07 10, 00:22)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba ryta,

QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 18:29)
Nu nežinau, ar aš čia tokia durna ar protinga  g.gif bet aš stengiuosi iki minimumo sumažinsti mikrobangės naudojimą, ir tai tik extra atveju pašildyti, apie gaminimą tyliu išvis doh.gif pakankamai nuodų prisivalgom ir taip unsure.gif Ir tuo labiau vaikui tikrai pieno nešildyčiau mikrėj  schmoll.gif kiek žinau, tai ten bešildant ne tik, kad nieko vertingo nelieka, o pasikeičia maisto struktūra ir gaminasi nuodai........ doh.gif

Ir aš tos pačios nuomonės, bet kiekvienas renkasi pagal save. Pašildau, kai reikia, kept nieko nekepu.

QUOTE(Vita @ 2009 07 09, 22:06)
Turiu šitą miltadėžę, pabandžiau ir man nepatiko, todėl miltus laikau Spustelk 4ltr inde, kurį čia visos vadina "bačkute". Man nepatogu būdavo miltus pasemti iš jos, pastoviai pribarstydavau...

Įmesk prašau bačkutės nuotraukėlę 4u.gif dėkui.

QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 09, 23:00)
O ar visos esat garantuotos, kad tupperware indai nekenkia?  g.gif

Tiesą pasakius ne, nu *****, plastikas yra plastikas, kad ir be kenksmingų medžiagų, bet jame gi natūralių produktų tai nulis (ar ne?). Žinoma, kad gal kokie moliniai ar mediniai dubenėliai /lėkštelės, kuriais naudojosi mūsų protėviai, tai tikrai buvo ekologiški. Bet aš tokių dabar nenorėčiau, tai ir rizikuoju. Norint taip jau visiškai sveikai reiktų įsigyti kelis hektariukus žemės, tada pasistatyti medinę trobelę, viską įsirengti tik iš natūralių medžiagų, auginti viską patiems. Jokių kompų ir telefonų (na nebent laidinis). Va čia tai būtų beveik natūralu, nes gruntas, tai vis tiek jau užterštas yra. Bet aš taip nenoriu, man netinka.

QUOTE(Arita:) @ 2009 07 09, 23:22)

Labai tiksliai pasakyta, kažkokia kleptomanė pasidariau, pamatau ir reikia, tik dar už tai ir susimoku lotuliukas.gif
Atsakyti