Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

help help help - noriu gaminti plovą Ultrapliuse orkaitėj. Tik nžn kaip daryt. Gal kuri darėt, ar pavyko, jei taip - noriu smulkaus aprašymo. (beja, daryt ruošiuos šiandien, gal atsiliepsit smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(daidora @ 2009 07 09, 15:47)
help help help - noriu gaminti plovą Ultrapliuse orkaitėj. Tik nžn kaip daryt. Gal kuri darėt, ar pavyko, jei taip - noriu smulkaus aprašymo. (beja, daryt ruošiuos šiandien, gal atsiliepsit smile.gif )

4-6 asmenims aš gaminu. Vakar kaip tik darėme ax.gif .
Žodžiu, 500g ryžių užpilu karštu vandeniu, bet tik kad apsemtu, bet neuždengiu ir jie taip stovi kol supjaustau smulkiai apie 500gr sprandinės ar vieną vištos krūtinėlę. Mėsytę apkepu su svogūnais keptuvėje, kad tik pakeistų spalvą, neiškepu... Tada išbrinkusius ryžius sumaišau su mėsa, įtarkuoju vieną morką su BtB tarkute, įpilu pusę puslitrio pomidorų padažo, įdedu druskos, pipirų, kitokių kokius mėgstat prieskonių, viską sumaišau, sulyginu paviršių, su šaukstu padarau duobutes ir į jas įpilu vandens. Uždengiu Ultraplusą ir valandai į 200 orkaitę. Visada būna birus, skanus ir vykęs plovas. Snakaus 4u.gif
Atsakyti
I kuri inda butu patogiausia susipilti miltus 2kg?Kokia kaina?
http://nozebra.ipape.../springsummer/??
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2009 07 09, 16:27)
I kuri inda butu patogiausia susipilti miltus 2kg?Kokia kaina?
http://nozebra.ipape..../springsummer/??

as laikau kompaktiskoje dezuteje2,3litro,puikiai telpa pokas miltu mirksiukas.gif bet labai noriu va tokios
user posted image
merginos sake kad cia bulvems laikyti dezute,bet kazkas panasaus buvo ir miltams..manau sitokia butu laaabai patogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 09, 11:36)
davija, o pagamintas maistas vizualiai kaip atrodo?  g.gif  Nu yra toks receptas maciau, koldunus sudedi, pomidorus, svogunus, dedi majoneza, tarkuoji suri ir ... niam niam niam. Bet isvaizda, juk nepaskrunda ? Galvoju ta 2.5 mikropliusa nusipirkti (puodu labai reikia) tai ir sriuba virti galvoju ir bulves ir troskini koki, bet bijau apsigauti, kaina tai nemaza  g.gif

aš pati maisto nelabai gaminu, bet jei varai vasarą atostogaut kur yra mikrobangė, tai thumbup.gif daikčiukas, vat sriubas tai daug merginų verdas (kelios mėsos galkutės, šaldytų daržovių maišiukas ir sultinukas), ir dar pamiršau parašyt, kad raugintų kopūstų troškinimas jame thumbup.gif
QUOTE(Asio @ 2009 07 09, 13:08)
nebent dukra kokia bulve issiverda

kaip aš galėjau pamiršt bulvių virimą jame doh.gif tai nepakeičiamas dalykas, kai paruoštą bulvę turi po 2 min, o jau skonis bigsmile.gif man prie virtų vandeny net nėr ką lygint schmoll.gif lygiai taip pat raudonųjų burokėlių paruošimas...

QUOTE(mildama @ 2009 07 09, 14:40)
na,as vis tiek nelabai supratau kuris reikalingesnis,extra ar micro doh.gif  man reikia pasildyt vaikui pienuka,mesyte, kosyte arba dar kokius vakarykscius pietus vyrui  cool.gif 
tai gal micro?

pagal aprašymą extra smile.gif doh.gif

QUOTE(daidora @ 2009 07 09, 15:47)

o aš 4 asmenims taip gaminu: į ultrapliusą įpilu apie stiklinę ryžių, pakepinu mėsytę su svogūnu ir įdedu į ultrapliusą, tada ten sutarkuoju morkytę, pomidorų padažas ir visi prieskoniai pagal skonį ir užpilu verdančiu vandenuku, kad tik apsemtų visą turinį, tada išmaišau ir kokiai 1 val. į orkaitę ir skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 09, 14:40)
na,as vis tiek nelabai supratau kuris reikalingesnis,extra ar micro doh.gif  man reikia pasildyt vaikui pienuka,mesyte, kosyte arba dar kokius vakarykscius pietus vyrui  cool.gif 
tai gal micro?

Nu nežinau, ar aš čia tokia durna ar protinga g.gif bet aš stengiuosi iki minimumo sumažinsti mikrobangės naudojimą, ir tai tik extra atveju pašildyti, apie gaminimą tyliu išvis doh.gif pakankamai nuodų prisivalgom ir taip unsure.gif Ir tuo labiau vaikui tikrai pieno nešildyčiau mikrėj schmoll.gif kiek žinau, tai ten bešildant ne tik, kad nieko vertingo nelieka, o pasikeičia maisto struktūra ir gaminasi nuodai........ doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 18:29)
Nu nežinau, ar aš čia tokia durna ar protinga  g.gif bet aš stengiuosi iki minimumo sumažinsti mikrobangės naudojimą, ir tai tik extra atveju pašildyti, apie gaminimą tyliu išvis doh.gif pakankamai nuodų prisivalgom ir taip unsure.gif Ir tuo labiau vaikui tikrai pieno nešildyčiau mikrėj  schmoll.gif kiek žinau, tai ten bešildant ne tik, kad nieko vertingo nelieka, o pasikeičia maisto struktūra ir gaminasi nuodai........ doh.gif

Labutis visoms,netyčia čia užsukau.Pritariu Vaidulei,aš visai nieko negaminu mikrobangose.Na nebent nematau kai vaikai šildosi maistą. doh.gif
ir stovi indai be darbo,kitur panaudoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma27: 09 liepos 2009 - 18:57
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 19:29)
schmoll.gif kiek žinau, tai ten bešildant ne tik, kad nieko vertingo nelieka, o pasikeičia maisto struktūra ir gaminasi nuodai........ doh.gif

O iš kur tokios žinios? g.gif Gal gali nuorodą įmesti, kur paskaityti ax.gif
Atsakyti
AČIŪŪŪŪŪ patarusioms apie plovo gamybą. Šįkart dariau pagal daviją, kitam kartui išsisaugojau vitos receptą. Mano ultrapliusas užsidirbo dar vieną riebų pliusą - ir plovas pavyko. Mėsas visokias, daržoves tai visada jame darau - nerealu, nepakeičiama ir labai skanu. Dabar ir kruopinis variantas išbandytas liuks liuks liuks. Turiu ir 3 ir 5l ir abu naudoju dažnai.
Atsakyti
MB tai is viso nepripazista maisto gaminamo mikrobangeje, bet as vis ka pasisildydavau ar pagamindavau "ant greicio". Taciau neseniai perskaiciau va sita straipsni: http://sveikatossalt...izudybe-21.html
tai net nekyla ranka ka nors deti i mikrobange... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 07 09, 19:29)
Nu nežinau, ar aš čia tokia durna ar protinga  g.gif bet aš stengiuosi iki minimumo sumažinsti mikrobangės naudojimą, ir tai tik extra atveju pašildyti, apie gaminimą tyliu išvis doh.gif pakankamai nuodų prisivalgom ir taip unsure.gif Ir tuo labiau vaikui tikrai pieno nešildyčiau mikrėj  schmoll.gif kiek žinau, tai ten bešildant ne tik, kad nieko vertingo nelieka, o pasikeičia maisto struktūra ir gaminasi nuodai........ doh.gif

Aš ir nežinau ar durna ar protinga, bet stengiuosi naudoti mikrobangėje indus SKIRTUS NAUDOJIMUI MIKROBANGŲ KROSNELĖJE o ne tai kas papuola, tuo tikiuosi neprisidarydama sau ir saviškiams papildomos žalos....

QUOTE(daidora @ 2009 07 09, 21:03)
AČIŪŪŪŪŪ patarusioms apie plovo gamybą. Šįkart dariau pagal daviją

ačiū dievui, kad pavyko, o tai man būtų reikėję plovą valgyt tongue.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(svarelis @ 2009 07 09, 21:16)

manęs tai neišgąsdino tas straipsnis, kadangi aš pastoviai nesimaitinu maistu gamintu ar šildytu mikrobangėj, o šildyto ant riebalų ar ant garų maisto aš nemėgėja, o darbe valgyt šalto maisto valgyt ir schmoll.gif ir be to ten nekalbama apie indus skirtus naudoti mikrobangėms....
Atsakyti
Labas mergaites,
gal kas pirkot triasmeni peiliuka Quic shefui. Noreciau info
Neapsisprendziu pirkti ar ne
Atsakyti