Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(ruzilona @ 2009 07 09, 01:19)
Sutaupyk su Tupperware 3   mirksiukas.gif

Bet jeigu teisingai supratau, tai bus tik nuo 30 sav. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 09 liepos 2009 - 09:38
QUOTE(julija4ever @ 2009 07 09, 10:37)
Bet jeigu teisingai supratau, tai bus tik nuo 30 sav.  unsure.gif

nea db apziurejau kad nuo sios savaites mirksiukas.gif 28 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 09, 10:20)
Bet net ir "MicroPlus" negalima spraginti kukuruzu. O jei rimtai, tai neturiu ne vieno ne kito. O kuri labiau apsimoka pirkti? Kuriuos Jus turite? (na nekalbant apie "senas Vilkes" jos turi viska  lotuliukas.gif ) Kuri naudojate?

kokia vilkė esu nežinau mirksiukas.gif , bet man abu jie žiauriai reikalingi thumbup.gif extrapliusai - maisto šildymui, kadangi mes su vyru dirbam tokį darbą, kad iš darbo vietos pasitraukt negalim, tad visad tenka šildytis mikrobangėj- tai man juos pradėjus naudot baigės nervų tampymas, kai valgai ir burna čia dega, kitas kąsnis šalto maisto, o ir pašildyto maisto kokybė baisi ir beto mikrobangė visad švari, neprišaudyta kokių ryžių ir t.t.. Toliau, MIKROPLIUSAS, be jo želiukų darymo neįsivaizduoju, nerasi geriau kaip želatiną ištirpdyt, išlydyt greit sviestuką, pašildyt pieną, patroškint svogūnus ir t.t.
Atsakyti
davija, o pagamintas maistas vizualiai kaip atrodo? g.gif Nu yra toks receptas maciau, koldunus sudedi, pomidorus, svogunus, dedi majoneza, tarkuoji suri ir ... niam niam niam. Bet isvaizda, juk nepaskrunda ? Galvoju ta 2.5 mikropliusa nusipirkti (puodu labai reikia) tai ir sriuba virti galvoju ir bulves ir troskini koki, bet bijau apsigauti, kaina tai nemaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 09, 10:20)
Bet net ir "MicroPlus" negalima spraginti kukuruzu. O jei rimtai, tai neturiu ne vieno ne kito. O kuri labiau apsimoka pirkti? Kuriuos Jus turite? (na nekalbant apie "senas Vilkes" jos turi viska  lotuliukas.gif ) Kuri naudojate?

Kadngi su TW jau 10 metu, tai manau i tas vilkes galiu pretenduoti ax.gif taigi turiu as juos abu, bet MicroPliussas pas mane daugiau stovi be darbo,nes mikrobangej tik sildau maista cool.gif nebent dukra kokia bulve issiverda, nes as paprastai bulviu garnyrui nenaudoju o ji pas mene bulvine doh.gif na o ExtraPiusas ir ne vienas dirba kasdien thumbup.gif pirmiausia tai patogiausias indas susideti porcijom maisto likuscius kitai dienai (nei vyrui nei vaikui nereikia skmabint ir klausineti ka valgyti, kiekvieno porcija extrapiuse rolleyes.gif ) dabar dar isigijau mazaji keturkampi, nes nuo kitos savaites turesiu nesiotis i darba pietus unsure.gif
Is savo patirties blush2.gif galiu pasakyti, kad kukuruzu geriau jame nespraginti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 07 09, 13:08)
turiu as juos abu, bet MicroPliussas pas mane daugiau stovi be darbo    o ExtraPiusas ir ne vienas dirba kasdien  thumbup.gif

O pas mus atvirkščiai - MicroPlius naudoju vos ne kasdien (praverčia ir kaip matavimo indas), ExtraPliusas "dirba" tik tada, kai sumąstau ką į darbą nusinešt jau paruošto. Bet sriubos jame nepasinešiosi sad.gif Visokiems likučiams man trynukai, ketvertukai ir pan amunicija labiau praverčia. Tiesa, meduolis MicroPlius'e gaunasi pasakiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 07 09, 10:19)
Sutaupyk su Tupperware 3  mirksiukas.gif

smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif    smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif     

merginos sakykit ar sitos nuolaidos visur galioja g.gif ir kaune ax.gif ?ar tik vilniui blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 09, 13:58)
merginos sakykit ar sitos nuolaidos visur galioja g.gif ir kaune ax.gif ?ar tik vilniui blush2.gif ?

Galioja ir Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 07 09, 14:08)
Galioja ir Kaune  smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
na,as vis tiek nelabai supratau kuris reikalingesnis,extra ar micro doh.gif man reikia pasildyt vaikui pienuka,mesyte, kosyte arba dar kokius vakarykscius pietus vyrui cool.gif
tai gal micro?

Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 09, 14:40)
na,as vis tiek nelabai supratau kuris reikalingesnis,extra ar micro doh.gif  man reikia pasildyt vaikui pienuka,mesyte, kosyte arba dar kokius vakarykscius pietus vyrui  cool.gif 
tai gal micro?

Jeigu reikalingas indas tik maisto pašildymui, aš pirkčiau extraplus'ą. Juolab, kad jis tinkamas ir maisto transportavimui (na kad ir į darbą nusivežti maisto pasišildymui, ar kur į poilsinę). Tačiau jei jūs norite ir gaminti, tai geriau pirkite mikroplius'ą. Nes jame ir pašildysite maistą taip pat, kai reikės. tačiau tranportavimui jis nesandarus ir netinkamas. Turiu ir vienokį ir kitokį, naudoju abu, jei lieka sriubos kiek, pilu į mikroplus'o ąsotėlį ir kitą dieną pašildau. jei liko kokio kugelio ar kotletukų su bulvėm, sudedu į extraplus'ą ir į šaldytuvą - kitai dienai bus pašildytmu.... Jums pačiai teks apsispręsti, kokia indo paskirtis labiau reikalinga smile.gif
Atsakyti
Aciu uz info, man turbut pradziai uzteks exstra pliuso biggrin.gif
Atsakyti