Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 06 22, 20:45)
o kur ispardavime ju bus???nes ,mano draugei lb patiko sitas rinkinukas ax.gif gal susigundys pirkti mirksiukas.gif

Čia 4u.gif : Tvarkos linijos išpardavimas
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 22, 20:49)
Na ir taip  lens.gif  ir kitaip, neįžiūriu fotkėje kur ten tas šaukštelis  g.gif
Atvežė didžiuosius Space Maker, eisiu lenkišką "gėrį" iš pakuočių perpilsiu, kad nebūtų pas mane, kaip tame paveiksliuke, kur esu anksčiau įkėlusi    hihihi.gif

Dangtelio vidinėj pusėj, tokios pat spalvos, kaip dangtelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir taip  lens.gif  ir kitaip, neįžiūriu fotkėje kur ten tas šaukštelis  g.gif
Atvežė didžiuosius Space Maker, eisiu lenkišką "gėrį" iš pakuočių perpilsiu, kad nebūtų pas mane, kaip tame paveiksliuke, kur esu anksčiau įkėlusi    hihihi.gif

tam apverstame juodame dangtelyje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 18:21)
Davija, ar dar liko torto, mes "damuštumėm"  lotuliukas.gif

O kavai naudoju aš šitokį indelį, kuris dabar yra Vilnelės išpardavime IŠPARDAVIMAS

Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu  wub.gif
user posted image

as vis seile varvinu y ta aliejaus indely karsta.gif gal turit rezerve kas nors dar tokiu g.gif
Atsakyti
ROSEE

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 22 birželio 2009 - 20:42
Pas mane dar liko torto mazas gabalelis mirksiukas.gif
O samba mentele kuo puikiausiai sita tortuka pjauna, as bijojau, kad reikes rimtesnio torto, bet jis gerai permirko thumbup.gif
Mano sunus, ji paragaves, sake, kad skanus, siaip jam tortu neisiulysi schmoll.gif
Ir dar man siandie viena mintis sove, kad ji galima butu adaptuoti zele ziedui, tik pas mane senasis, neina be skyles padaryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 22 birželio 2009 - 20:56
Sveikos merginos gal ir aš prie jusu galečiau prisijugti.Delta
Atsakyti
Sveika prisijungus į mūsų būrį mirksiukas.gif
Papildyta:

O su kuo pjaustai, kad nesuraižyti dugnelio, gal su Samba mentele?

Aš viską t.y. visus tortus, želiukus, kugelius, pyragus įvairiausius - viską pjaustau Samba mentele thumbup.gif kas kepta silikoninėse formose...

Merginos, ar iš Vilnelės gaunat Samba ąsočius su puodukais? Aš jau trečią savaitę jų skolos laukiu g.gif
Atsakyti
Labai ačiu kad priėmėt TW dar tik 4 mėn tai daug ko nežinau tačiau viską bandau TW mane "Veža"
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 14:32)
Dar prisiminiau, kad esu mačiusi bačkutę 3 litrų. Ar į ją tilptų 2kg miltų, ar patogu juos ten būtų laikyti? Kas turit, pasidalinkit patirtim 4u.gif

Aš pilu į 4 ltr, šiek tek lieka vietos, bet nedaug, jaučiu į 3 ltr sunkokai g.gif Aš 3 ltr laikau cukrų rolleyes.gif
Atsakyti
Labas merginos,as irgi labai myliu TW. GAL GALITE KAS NORS APIE BROKO KEITIMA PAINFORMUOTI? 4u.gif
Atsakyti
O kas per brokas? Šiaip kreipiesi į bet kurią platintoją ir ji nuveš į sandėlį ir apkeis į naują daiktą.

QUOTE(egzotiska lele @ 2009 06 22, 23:17)
Labas merginos,as irgi labai myliu TW. GAL GALITE KAS NORS APIE BROKO KEITIMA PAINFORMUOTI? 4u.gif

Atsakyti
g.gif nuluzo T-chef peilio virsune.Gavau dovanu tai nezinau is kur pirko
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 06 22, 23:30)
g.gif nuluzo T-chef peilio virsune.Gavau dovanu tai nezinau is kur pirko

tai gali bandyti pasikeist per pazistama demonstruotoja arba pati nuvaziuoti i sandeli (pas distributoriu) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 22, 22:42)
Merginos, ar iš Vilnelės gaunat Samba ąsočius su puodukais? Aš jau trečią savaitę jų skolos laukiu g.gif

as turbut sia savaite bandysiu uzsisakyt. Vat ko negavom, tai keksiuku formu su skustukais schmoll.gif
Atsakyti