Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Vita @ 2009 07 08, 16:06)
Turiu 4.6l Optimum nuo senų laikų.  mirksiukas.gif

Galim per až tartis?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 07 08, 16:37)
Galim per až tartis?

Galvoju, kad taip smile.gif
Atsakyti
sakykit,o tas smulkintuvas kur prie iso duo kataloge, ar ir kavos pupeles mala? raso kad riesutus,sokolada, o apie kava neuzsiminta g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 08, 16:22)
sakykit,o tas smulkintuvas kur prie iso duo kataloge, ar ir kavos pupeles mala? raso kad riesutus,sokolada, o apie kava neuzsiminta  g.gif

Man jis pats blogiausias TW gaminys. Aš net sūrio nesugebėjau normaliai susimalt nekalbant jau apie kažką kietesnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 08, 17:29)
Man jis pats blogiausias TW gaminys. Aš net sūrio nesugebėjau normaliai susimalt nekalbant jau apie kažką kietesnio doh.gif

drinks_cheers.gif Kažkoks nesusipratimas man tas malūnėlis unsure.gif
Atsakyti
na va,o as ieskau geros kavamales...
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 07 08, 16:00)
Gal kas galėtų parašyti išmatavimus šitos sumuštinių dėžutės? Norėčiau įsigyti.
http://i51.photobuck...chool_lunch.jpg
(vėl susirgau TW liga - vėl visko reikia g.gif )

Mano vyrui pati geriausia sumuštinių dėžutė šita, kaip kiaušinių dėklas:
user posted image
Tie dėkliukai išsiima ir pasidaro sumuštinių dėžutė. Tikrai labai labai patogi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 08, 16:41)
Mano vyrui pati geriausia sumuštinių dėžutė šita, kaip kiaušinių dėklas:
user posted image
Tie dėkliukai išsiima ir pasidaro sumuštinių dėžutė. Tikrai labai labai patogi  thumbup.gif

Aš norėčiau tokios ax.gif , kas turit, parašykit į až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 07 08, 16:30)
drinks_cheers.gif  Kažkoks nesusipratimas man tas malūnėlis  unsure.gif

O aš juo malu "Džiugą" ant makaronų, visai gerai susimala thumbup.gif Minkšto sūrio juo nesumalsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 08, 18:22)
sakykit,o tas smulkintuvas kur prie iso duo kataloge, ar ir kavos pupeles mala? raso kad riesutus,sokolada, o apie kava neuzsiminta  g.gif

Kavos nemala schmoll.gif Man jis labai patinka thumbup.gif , ypač suriui - kietam, thumbup.gif sokoladui thumbup.gif riesutams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 08 liepos 2009 - 20:24
na ir dar klausimukas iskilo: ka naudojat mikrobangej microplus ar ultraplus? nesuprantu kuo jie skiriasi g.gif

isbandziau saldymo indelius, labai patiko, sakysiuos dar thumbup.gif

koldunus gaminau pirmakart su forma.sunkiai kociojosi tesla, per stora gavos, delto sunkokai issiiminejo is formos. kocelas per lengvas o ir jegu ne per daugiausiai rolleyes.gif .. na, bet bandysiu veliau,gal geriau iseis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rapolas @ 2009 07 08, 20:23)
Kavos nemala  schmoll.gif Man jis labai patinka thumbup.gif , ypač suriui - kietam, thumbup.gif  sokoladui thumbup.gif riesutams thumbup.gif

o tai kuo tada skiriasi surio malunelis (melynas)? jame irgi tinka smulkint sokolada ir riesutus
Atsakyti

Papildyta:

o tai kuo tada skiriasi surio malunelis (melynas)? jame irgi tinka smulkint sokolada ir riesutus
[/quote]
Beveik nesiskiria drinks_cheers.gif su situo tarkuojam ant ruosiamo gaminio thumbup.gif - pvz. picos, deserto- is karto , thumbup.gif o su melynu tarkuojasi viskas i dezute, g.gif paskui reikia apibarstyti, thumbup.gif tuo ir skiriasi g.gif
Atsakyti