Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(mikita @ 2009 07 06, 16:36)
pamačius jau būtų aiškuma, bet neturiu kur pasižiūrėti sad.gif todėl ir klausiu, ar turit/ naudojat kuri nors  ax.gif

o tu parašyk iš kokio miesto esi, gal merginos pasiūlys parodyt ir pačiupinėt ją mirksiukas.gif aš Šiaulietes visad kviečiu jei nori ką pačiupinėt ar pažiūrėt kas domina mirksiukas.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 07 06, 19:01)
Merginos, Jus cia vis kepate plikytos tslos gaminius, noriu paklausti, koki svirksta jus naudojate plikytai teslai. As jau visais nusivyliau nes neatlaiko ne vieno kepimo. Sakau gal reikia TW ta konditerini svirksta nusipirkti, bet bijau jau, jeigu ir tas neatlaikys g.gif po 10 Lt tai bala nemate, alia jei uz 79 suplis, tai ka as zinau  verysad.gif

man tai konditerinis švirkštas TW thumbup.gif aš dabar tokio mažesnio norėčiau, filmukuose mačiau, kad yra tokių ax.gif nes kai lieka nedaug tešlos ar grietinėlės ar beze kokio, tai man per didelis jis, o burbulas kai pustuštis ir nieko gero mirksiukas.gif

aš noriu duoninės, jau apsisprendžiau, tik pirma parsivešiu pavyzdį pažiūrėt, kaip įsikomponuoja virtuvėj ax.gif tikiuos dar akcija joms yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 07, 07:34)
o tu parašyk iš kokio miesto esi, gal merginos pasiūlys parodyt ir pačiupinėt ją mirksiukas.gif aš Šiaulietes visad kviečiu jei nori ką pačiupinėt ar pažiūrėt kas domina mirksiukas.gif

tai kad iš Širvintų raj. aš; vilnius arti, bet su dviem mažais fantazijos neužtenka iki vln tik dėl pasižiūrėjimo važiuot unsure.gif Ačiū atsiliepusioms, turbūt rizikuosiu atsiliepimų paklausiusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikita: 07 liepos 2009 - 08:06
Laba 4u.gif
Gal kas zinote liepos akcijiniu sumustiniu dezuciu ismatavimus g.gif
Atsakyti
tikslių išmatavimų neturiu, bet čia tokios populiariosios kur su kempiniuku, šreku, širdelėm ar eglute (jei žinai), o jei ne, kad įsivaizduotum, tai gražiai telpa skrudinimo duonos sumuštinis (aš savo merginom kepu sumuštinių kepykloj dvigubus, tai tokie telpa du ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2009 07 06, 15:28)
sveikos  4u.gif pasidalinkit patirtimi. Gal kuri turite Kodas 0450 Sūrinė – 68 Lt vietoj 91 ? Ar patogi? ne per didelis gargaras?  g.gif juk jei kokį lašinį susidėt, tai reikia didelės  unsure.gif

Manrods, reikia pagalvoti ar dažnai tą lašinį ten dėsi ir ar didelis šaldytuvas ax.gif Sūrinę reikia laikyti maždaug vidury šaldytuvo ir neapkrauti, tai , pvz aš didelės nepirkčiau vien dėl vietos doh.gif Bet jei šeima didelė, šaldytuvas didelis, tai išties geriau kuo didesnė thumbup.gif

Beje, dariau bandymus hihihi.gif su salotomis- truputį pavytusias (nuo saulės) salotas nuploviau, nusausinau ir sudėjau į milžiną. Grotelių nedėjau. Po savaitės gulėjimo šaldytuve jos vis dar buvo traškios ir šviežios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 07, 13:54)
Beje, dariau bandymus hihihi.gif su salotomis- truputį pavytusias (nuo saulės) salotas nuploviau, nusausinau ir sudėjau į milžiną. Grotelių nedėjau. Po savaitės gulėjimo šaldytuve jos vis dar buvo traškios ir šviežios  thumbup.gif

Man irgi patinka: sudedi į FridgeSmart indelį kad ir apvytusias, o atidarai - šviežios, net rasotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 07, 13:02)
tikslių išmatavimų neturiu, bet čia tokios populiariosios kur su kempiniuku, šreku, širdelėm ar eglute (jei žinai), o jei ne, kad įsivaizduotum, tai gražiai telpa skrudinimo duonos sumuštinis (aš savo merginom kepu sumuštinių kepykloj dvigubus, tai tokie telpa du ax.gif )

Supratau, labai aiskiai paraset, aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien ruošdama vakarienę pagalvojau: nors Tupperware indai brangūs doh.gif , bet jie atsiperka, nes aš su jais sutaupau rolleyes.gif :

iš kaimo parsivežu salotų, krapų ir kitų daržovių - jie puikiai išsilaiko nesuvytę visą savaitę, pirk nereikia.

Pieną perku maišeliuose, nes perpilu į Samba ąsotėlį - pigiau nei pakeliuose thumbup.gif ,

Dešra mėsa geriau išsilaiko TW induose - į parduotuvę einu rečiau, todėl nepriperku to, ko nereikia cool.gif

Maistą greit pašildau inde, skirtame mikrobangei - neišsimeta likučiai, taupom elektrą, o ir pietūs šilti sveikiau thumbup.gif thumbup.gif .

Ma va, kiek naudos prigalvojau, kad pateisinti savo pirkinius lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2009 07 07, 19:12)
Aš šiandien ruošdama vakarienę pagalvojau: nors Tupperware indai brangūs  doh.gif , bet jie atsiperka, nes aš su jais sutaupau  rolleyes.gif :

iš kaimo parsivežu salotų, krapų ir kitų daržovių - jie puikiai išsilaiko nesuvytę visą savaitę, pirk nereikia.
Pieną perku maišeliuose, nes perpilu į Samba ąsotėlį - pigiau nei pakeliuose  thumbup.gif ,

Dešra mėsa geriau išsilaiko TW induose - į parduotuvę einu rečiau, todėl nepriperku to, ko nereikia  cool.gif

Maistą greit pašildau inde, skirtame mikrobangei - neišsimeta likučiai, taupom elektrą, o ir pietūs šilti sveikiau  thumbup.gif  thumbup.gif .

Ma va, kiek naudos prigalvojau, kad pateisinti savo pirkinius  lotuliukas.gif

man salotos, svogūnų laiškai, krapai, ridikėliai išsilaiko net 3 savaites bigsmile.gif sakau, miesčionams, kas neturi pašonėj kokio daržiuko, tai kažkas nerealaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 07, 19:32)
man salotos, svogūnų laiškai, krapai, ridikėliai išsilaiko net 3 savaites bigsmile.gif sakau, miesčionams, kas neturi pašonėj kokio daržiuko, tai kažkas nerealaus thumbup.gif

Aš darau eksperimentą smile.gif : laikau šviežią kopūstą FridgeSmart indelyje ax.gif . Jau mėnuo ir savaitė, o kopūstas šviežutėlis thumbup.gif

Kitą laikiau šaldytuve: apvyto ir kotas apglemijo po poros savaičių, jau išmestas cool.gif

Atsakyti
Kažin už kiek pigiausiai galima būtų įsigyti tokį daikčiuką 1.2l...... g.gif....???

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 liepos 2009 - 23:36
o gal kas gali pasiuliti konditerini teptuka pigiau ?
Atsakyti