QUOTE(mikita @ 2009 07 06, 16:36)
pamačius jau būtų aiškuma, bet neturiu kur pasižiūrėti todėl ir klausiu, ar turit/ naudojat kuri nors
o tu parašyk iš kokio miesto esi, gal merginos pasiūlys parodyt ir pačiupinėt ją aš Šiaulietes visad kviečiu jei nori ką pačiupinėt ar pažiūrėt kas domina
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 06, 19:01)
Merginos, Jus cia vis kepate plikytos tslos gaminius, noriu paklausti, koki svirksta jus naudojate plikytai teslai. As jau visais nusivyliau nes neatlaiko ne vieno kepimo. Sakau gal reikia TW ta konditerini svirksta nusipirkti, bet bijau jau, jeigu ir tas neatlaikys po 10 Lt tai bala nemate, alia jei uz 79 suplis, tai ka as zinau
man tai konditerinis švirkštas TW aš dabar tokio mažesnio norėčiau, filmukuose mačiau, kad yra tokių nes kai lieka nedaug tešlos ar grietinėlės ar beze kokio, tai man per didelis jis, o burbulas kai pustuštis ir nieko gero
aš noriu duoninės, jau apsisprendžiau, tik pirma parsivešiu pavyzdį pažiūrėt, kaip įsikomponuoja virtuvėj tikiuos dar akcija joms yra