Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 07 05, 18:26)
supykau ant misku ezeru ir t.t...o erkes tai is viso jei galeciau  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

verysad.gif , nu bet tikrai jau bjaurybės ir visad patiems mažiausiems įlenda ph34r.gif

QUOTE(Jurginė @ 2009 07 05, 21:00)
aciuks.gif
aciuks.gif picų nekepu, bet vakar kepdama Daividijos plikytuką garsiai keikiaus lupdama popierių nuo lakštelių.ne į temą.
Davija, esate šiaulietė, tad mėlyniauti į Latviją. ten daug jų. prie jūros dar  mirksiukas.gif

to tortuko lakštų kept ant kepimo popieriaus neturėčiau kantrybės ir nervų schmoll.gif mano viena kolegė kepė lakštelius Princesėj, sakė ir viskas tvarkoj mirksiukas.gif

kad aš Lietuvoj nesugebo miško susirast, tai Latvijoj man šakės būtų doh.gif nors prisimenu iš vaikystės, kad ten net didesnės būdavo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Noriu paklausti Jusu kokia silikonine mentele naudojate? Kuri geriausia, patogiausia, mieliausia. Supratau, kad ji taip pat labai gera ir daugeliui Jusu nepakeiciama. Todel pries uzsisakydama noriu zinoti kuria rinktis g.gif , ar Kosmo, ar is katalogo o gal ta siauraja is katalogo? Aciu. aciuks.gif
Atsakyti
su mentele mano galva taip, pirmiausia reikia įsigyt kataloginę plačiąją arba iš Cosmo (skonio reikalas), o tik vėliau siaurąją ax.gif Be siaurosios aš visai išgyvenčiau, bet kataloginės plačios schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi už plačiąją mentelę, o spalva nesvarbu, ar balta, ar oranžinė, jos vienodos... o siaurąją tai vėliau galima įsigyti pagal poreikį, nors aš iki šiol apsieinu su viena blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif pasidalinkit patirtimi. Gal kuri turite Kodas 0450 Sūrinė – 68 Lt vietoj 91 ? Ar patogi? ne per didelis gargaras? g.gif juk jei kokį lašinį susidėt, tai reikia didelės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2009 07 06, 15:28)
sveikos  4u.gif pasidalinkit patirtimi. Gal kuri turite Kodas 0450 Sūrinė – 68 Lt vietoj 91 ? Ar patogi? ne per didelis gargaras?  g.gif juk jei kokį lašinį susidėt, tai reikia didelės  unsure.gif

o tu neturi galimybės realiai pamatyt jos, tada visos problemos dingtų. Vis tik yra geriausia pirkt kai tą daiktą esi ar matęs ar čiupinėjęs, labai jau individulaia su tais patarimais doh.gif šiaip ta sūrinė tikrai didelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 06, 15:19)
o tu neturi galimybės realiai pamatyt jos, tada visos problemos dingtų.

pamačius jau būtų aiškuma, bet neturiu kur pasižiūrėti sad.gif todėl ir klausiu, ar turit/ naudojat kuri nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2009 07 06, 16:36)
pamačius jau būtų aiškuma, bet neturiu kur pasižiūrėti sad.gif todėl ir klausiu, ar turit/ naudojat kuri nors  ax.gif

man tai super jinai, pats tas dydis . net nezinau kaip paaiskint, toks universalas, tikrai ne gargaras. doh.gif
Atsakyti
4u.gif Tikrai ne gargara bet man)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamAnna: 06 liepos 2009 - 16:28
QUOTE(Jurginė @ 2009 07 05, 21:00)
aciuks.gif
aciuks.gif picų nekepu, bet vakar kepdama Daividijos plikytuką garsiai keikiaus lupdama popierių nuo lakštelių. kadangi nuodėmių neneoriu daryti, teks po atostogų pirkti paklotėlį  bigsmile.gif . ačiū Oliukui už nuorodą  mirksiukas.gif  4u.gif

ne į temą. Davija, esate šiaulietė, tad mėlyniauti į Latviją. ten daug jų. prie jūros dar  mirksiukas.gif

Cia tik nekokybiskas popierius pasitaike rolleyes.gif as karta irgi kazkokio lenkisko pigaus buvau nusipirkus, tai prasikeikiau, lipo net tokie dalykai, kokie praktiskai niekad nelimpa doh.gif O tie plikytos teslos paploteliai patys atsoka ax.gif as labai bijojau juos kepti, kadangi su plikyta tesla pirma karta turejau reikalu blush2.gif bet viskas pavyko thumbup.gif Tortas pranoko mano visus lukescius tongue.gif kadani jau braskiu neturiu, dabar bandysiu su avietem daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, Jus cia vis kepate plikytos tslos gaminius, noriu paklausti, koki svirksta jus naudojate plikytai teslai. As jau visais nusivyliau nes neatlaiko ne vieno kepimo. Sakau gal reikia TW ta konditerini svirksta nusipirkti, bet bijau jau, jeigu ir tas neatlaikys g.gif po 10 Lt tai bala nemate, alia jei uz 79 suplis, tai ka as zinau verysad.gif
Del surines 0450. Nieko ji ne gargaras pats tas. Jei butu kazkas panasaus ir ir didesne nusipirkciau ivairiems kepiniams sudeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 06, 19:01)
Merginos, Jus cia vis kepate plikytos tslos gaminius, noriu paklausti, koki svirksta jus naudojate plikytai teslai. As jau visais nusivyliau nes neatlaiko ne vieno kepimo. Sakau gal reikia TW ta konditerini svirksta nusipirkti, bet bijau jau, jeigu ir tas neatlaikys g.gif po 10 Lt tai bala nemate, alia jei uz 79 suplis, tai ka as zinau  verysad.gif
Del surines 0450. Nieko ji ne gargaras pats tas. Jei butu kazkas panasaus ir ir didesne nusipirkciau ivairiems kepiniams sudeti  thumbup.gif

Nusipirk TW konditerini maiseli. Jis jau man seniai atsipirko thumbup.gif O dar is burbulo turiu papildomu antgaliu, tai visai thumbup.gif Tam tortui net nereikia svirksto, jis su mentele plonai tepasi mirksiukas.gif Kaip pradentiesiems su plikyta tesla, tai labai geras bandymas tas torciukas, nes cia nera labai svarbus teslos skystumas. Kas labai svarbu plikytiems sausainiams ar eklerams g.gif Jei per skysta tesla, per svirksta isspaudus jie tiesiog istyzta ir lieka blynas, kas man ir nutiko pirma karta doh.gif
O surine buvo ir dar didesne, kvadratine ispardavime kazkada bigsmile.gif
Atsakyti