Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 20:19)
bat, o vakar man atsiunte suriniu akcija, bet reikia pirkti dvi sad.gif reiks pagalvoti kaip cia issisukus

tai nebutinai turi tu pirkti dvi, yra daugiau juk klientu, kuriems reikia tik vienos, tai demonstruotoja manau sukooperuos su kito zmogaus uzsakymu 4u.gif Bent as taip darau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš ką tik baigiau tvarkytis su mėlynėm smile.gif nežinau, kiek būčiau sėdėjus, jei ne Tupw centrifuga smile.gif

Na, aš turiu mini sūrinę - net neišpakavau jos - man akivaizdžiai per maža. Manau, tiktų greičiau sūrių nemėgėjui smile.gif

Sakykit, jūs sūrinėse dešras laikot - nulupat apvalkalą? Tiek nuo rūkytų/vytintų, tiek nuo šlapiankos? smile.gif

O kaip jūs tuos indelius aliejui išplaunate? Man atrodo, kad turėtų būti baisiai nepatogu... g.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 07 04, 10:26)
sveikutes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as snd gavau savo issvajotas prekytes yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
aliejaus indukus ir ta sietely cukraus pudrai arba miltam ax.gif nu jau labai man patiko sitie indukai  assa.gif  assa.gif  assa.gif kadangi jau psigyriau tai begsiu db viska susipilstyt y naujas aliejines mirksiukas.gif kol dar vyras manes  gun_bandana.gif  nes biskiuka supyko uz tuos tw mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 07 05, 00:18)
O kaip jūs tuos indelius aliejui išplaunate? Man atrodo, kad turėtų būti baisiai nepatogu...  g.gif

Karštas vandenukas, lašelis indų ploviklio ir greitkračio principas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 07 05, 00:18)

Sakykit, jūs sūrinėse dešras laikot - nulupat apvalkalą? Tiek nuo rūkytų/vytintų, tiek nuo šlapiankos? smile.gif

O kaip jūs tuos indelius aliejui išplaunate? Man atrodo, kad turėtų būti baisiai nepatogu...  g.gif

labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif vacation4.gif vacation1.gif

as is pradziu desras dejau su apvalkaliukais,bet db viska visada nulupu dedu"nuogus" biggrin.gif nes niekas jiems neatsitinka...man tai surines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aliejaus indukus dar tik vakar gavau,tai tik vandenuku praskalavau ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Tesiant suriniu tema nail.gif . Man labai reikejo tokio daikto, kad iskepus pyraga, apkepa ar koki kita kepini butu gerai sudeti, kad kvapas po virtuve nesklistu ir nedziutu. Tai va, nusipirkau didziaja surine ir ka jus manote, suris is jos nedingsta niekada, pilna surio. Mes megstam nusipirkti koki 1-1.5 kg rokiskio ar panasaus surio ir ji naudojam visur, tai sumustiniams, tai ant keptos duonos, tai picai. Nu vienu zodziu ji tarnauja grynai suriui. O demo krepsyje buvo ta ( kaip supratau ) mazoji surine. Tai joje labai patogu sudeti nuo pusryciu likusius sumustinius, siaip padaryti vaikams sumustinukus, o vyras viena karta panaudojo kaip duonine, ir kelios riekutes batono, po poros dienu, buvo visai sviezios. Tiesa, vakar vaziavome melyniauti, tai vyru pasidarem sumustinuku ir joje nusivezem thumbup.gif Surine galima pritaikiti labai daug kur. Jeigu ka, tai man dar didesnes nei didioji surine reiktu tiems kepiniams pagaliau susideti biggrin.gif
Aliejine plauti reikia retai, o kai reiks, tai tikrai, keli lasiukai ploviklio , papurtai ir vsiooo thumbup.gif
As vel patenkinta TW naudotoja nail.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 04, 18:29)
Man rodos jau nebeįsivaizduotum kepimo ir be silikoninio paklotėlio mirksiukas.gif man tai net baisu prisimint kepimą be jos doh.gif

Sausainukai užseivinti mirksiukas.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 04, 18:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baisu prisiminti...na buvo ir vis dar turiu kepimo poperiuko)) 
Sausainiukai labai paprasti..kaip DU  GAIDELIAI!!Vaikams )

atsiprašau, jog paklausiu kvailo klausimo... tw esu mačiusi gyvai tik žiedą. želė darau retai, tad... o va tas paklotėlis mane sudomino. kiek suprantu, jis naudojamas vietoj kepimo popieriaus? ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2009 07 05, 11:22)
atsiprašau, jog paklausiu kvailo klausimo... tw esu mačiusi gyvai tik žiedą. želė darau retai, tad... o va tas paklotėlis mane sudomino. kiek suprantu, jis naudojamas vietoj kepimo popieriaus? ar taip?

Taip, jis toks kaip guminis padėkliukas, kurį dedam į skardą ir kepam 4u.gif Man jis nepamainomas thumbup.gif O jo dydis kažkur: 35 cm*30 cm.
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2009 07 04, 14:04)
nepridek aklinai, reikia palikti siek tiek vietos virsuje tuscios  4u.gif

Ačiū etaeta 4u.gif , ačiū Davija 4u.gif
Taip ir padariau ax.gif
Atsakyti
Tiek sūrinės, tiek padėkliukas nepamainomi draugai thumbup.gif ir kas pirko, dar nieks nesiskundė smile.gif tik visada patariu pirkti mažąją sūrinę, nes mini labai jau mažytė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2009 07 05, 12:22)

silikoninis paklotėlis ne tik, kad pakeičia kepimo popierių, bet ant jo galima kočioti pvz. picą ant jo išsikočioji, uždedi priedus ir su paklotėliųu pašauni į orkaitę mirksiukas.gif ant jo vienos pusės yra sužymėti apskritimai (įvairių diametrų), o ant kitos pusės- linijos, jei kepi sausainukus - kad lygiai eilutėm sudėt bigsmile.gif dar jis naudojams gali būti kaip dangtis,pvz. jei dedi į orkaitę kokį indą ir nori pridengt, kad pasitroškintų - uždedi paklotėlį mirksiukas.gif žodžiu tai super daiktas 4u.gif

kai noriu mėlynių, o tiksliau pati pasimėlyniaut, bet nežinau vietų ir nieks manęs nesiveža verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 05, 16:49)

kai noriu mėlynių, o tiksliau pati pasimėlyniaut, bet nežinau vietų ir nieks manęs nesiveža verysad.gif

o as tai neisiu y miska ne uogaut ne grybaut schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif uzvakar tik per miskely takeliu biskuty paejom iki ezeriuko...o mano maziui is karto erke ysisege verysad.gif verysad.gif verysad.gif supykau ant misku ezeru ir t.t...o erkes tai is viso jei galeciau gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif ,

dar apie surines.Turiu MINI, joje laikau sviestuka,nes neturiu sviestines,bet ir schmoll.gif ,
nes puikiausiai draugauja irsuriukas,ir sviestukas ax.gif .Dabar uzsisakiau MAZAJA,bus
vien suriui.Kartais pritruksta vietos smile.gif .
Tuo paciu noriu padekoti jusu temelei ir jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,nes cia randu daug naudingu dalykeliu,suzinau apie TW smulkiuosius reikmenis ,pvz.kiausinio baltymo
trynio dalintoja,stiklainiu siauba thumbup.gif .Demonstruotoja tokiu dalyku nepristato,bent mano.Aciu ir sekmes clap_1.gif .
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 07 05, 12:38)
Taip, jis toks kaip guminis padėkliukas, kurį dedam į skardą ir kepam  4u.gif Man jis nepamainomas  thumbup.gif  O jo dydis kažkur: 35 cm*30 cm.

aciuks.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 05, 16:49)
silikoninis paklotėlis ne tik, kad pakeičia kepimo popierių, bet ant jo galima kočioti pvz. picą ant jo išsikočioji, uždedi priedus ir su paklotėliųu pašauni į orkaitę mirksiukas.gif ant jo vienos pusės yra sužymėti apskritimai (įvairių diametrų), o ant kitos pusės- linijos, jei kepi sausainukus - kad lygiai eilutėm sudėt bigsmile.gif dar jis naudojams gali būti kaip dangtis,pvz. jei dedi į orkaitę kokį indą ir nori pridengt, kad pasitroškintų - uždedi paklotėlį mirksiukas.gif žodžiu tai super daiktas 4u.gif

aciuks.gif picų nekepu, bet vakar kepdama Daividijos plikytuką garsiai keikiaus lupdama popierių nuo lakštelių. kadangi nuodėmių neneoriu daryti, teks po atostogų pirkti paklotėlį bigsmile.gif . ačiū Oliukui už nuorodą mirksiukas.gif 4u.gif

ne į temą. Davija, esate šiaulietė, tad mėlyniauti į Latviją. ten daug jų. prie jūros dar mirksiukas.gif
Atsakyti