Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 17:16)
sveikutes, noriu paklausti jusu apie surines, naudojote? reikalingas daiktukas?
ir vienam zmogui geriau mini ar mazoji surine ? smile.gif

Naudoju mažąją - mes 4 valgytojai, mums užtenka, laikau ten fermentinį sūrį ir visokius dešrigalius. Ta mini g.gif ... vienam žmogui gal ir gerai, ypač jei tik sūrį laikysit. Bet pasižiūrėjau aš į ją - jei nusipirksit storesnį/aukštesnį sūrio gabliuką, gali ir netilpt, nebent apvertus padėkliuką, kad į gilesnę pusę dėt.
Atsakyti
o reikalingas daiktas? ar galima ir be jo apsieiti ? smile.gif
Atsakyti
Dribsniu sausainiai(Ausros receptukas)

Sausainiai nera labai saldus, nera labai trapus kaip tik vaikams kramtyti, vietoj maximiniu.

100 gr dribsniu
200 g miltu(man ir 300 g tilpo)
½ st.cukraus
100 gr sviesto(kas naudoja galima ir margarina )
2 kiausiniai
1 a.s. kepimo milteliu(as ½ dejau)

Sviesta istrinti su cukrumi, imaisyti kiausinius.Suberti dribsnius, miltus , bei kepimo miltelius ir isminkyti.Tesla plonai iskocioti ir ispjaustyti sausainiukus.Kepti kol graziai pagels.
user posted image

Samba mentele tampa mano trecia ranka)jau neisivaizduoju kaip be jos sausainiukus i skarda nunesti!!!!!!!Netgi labai trapus!!FANTASTIKA!!!!!!
user posted image
Atsakyti

Mes labai naudojam, pas mus 4 sūrių valgytojai, tai pas mus - mažoji sūrinė thumbup.gif o jei man vienai reiktų, tai užtektų ir mini, bet jei norėčiau pelėsinio sūrio - tada dviejų mini tongue.gif
simre, o sūris, kad ir nuo labai storo gabalo atpjautas, tai vis tiek jo stačio nededi, o paguldai tai ir telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 18:03)

Galima ir be jo)bet labai malonu ryte atsikelti ir prie kavos istraukti padekliuka su suriais...desryte..ir ka jus ten dar laikysite....uz tat siulau ne mini o didesne...
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 04, 18:03)

Samba mentele tampa mano trecia ranka)jau neisivaizduoju kaip be jos sausainiukus i skarda nunesti!!!!!!!Netgi labai trapus!!FANTASTIKA!!!!!!
user posted image

Man rodos jau nebeįsivaizduotum kepimo ir be silikoninio paklotėlio mirksiukas.gif man tai net baisu prisimint kepimą be jos doh.gif

Sausainukai užseivinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 04, 18:29)
Man rodos jau nebeįsivaizduotum kepimo ir be silikoninio paklotėlio mirksiukas.gif man tai net baisu prisimint kepimą be jos doh.gif

Sausainukai užseivinti mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif baisu prisiminti...na buvo ir vis dar turiu kepimo poperiuko))
Sausainiukai labai paprasti..kaip DU GAIDELIAI!!Vaikams )
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 17:03)

na, nei suris nei slapia desra neapdziuna, nereik apipjaustyt pries valgant thumbup.gif
Atsakyti
nejau reiks isigyti ir istoti i jusu kluba lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau tikrai, teks stot mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 18:03)

mums trise uztenka ir mini. Kazkaip nesam dideli surio menegejai, tai dazniausiai mesytes, desras laikom, kartais ir suri imetam. Man tai surine beveik nr. 1 is tupperware mirksiukas.gif
netgi yra drauge, kuri nelabai domisi tinkliniu marketingu, bet nemegsta rukytos desros kkvapu, tai isigijusi surine vadina ja stebuklu ir dabar pirks antra suriams 4u.gif
Atsakyti
bat, o vakar man atsiunte suriniu akcija, bet reikia pirkti dvi sad.gif reiks pagalvoti kaip cia issisukus
Atsakyti