Kaunietės, pasufleruokit koks dabar Santakos slaptažodis.
QUOTE(13liepa @ 2009 07 03, 19:28)
O dabar norėjau paklausti jūsų patarimo: gundausi pirkti mažiausią sūrinę brods mini), ar ji didesnė už sviestinę TW ?
Sviestines ismatavimai: 17.6*9.2*7.9 cm
Mini surines: 16*15.8*7.4 cm
QUOTE(etaeta @ 2009 07 03, 19:43)
Ačiū Vadinasi, ji didesnė, man kaip tik
QUOTE(13liepa @ 2009 07 03, 20:23)
Ačiū Vadinasi, ji didesnė, man kaip tik
o pas mane neprigijo
QUOTE(Will @ 2009 07 02, 18:19)
Pas mus irgi yra raktų pakabukų
o kokiu pas mus pakabuku yra? gal kas turi pasiulit?
sveikutes
as snd gavau savo issvajotas prekytes
aliejaus indukus ir ta sietely cukraus pudrai arba miltam nu jau labai man patiko sitie indukai kadangi jau psigyriau tai begsiu db viska susipilstyt y naujas aliejines kol dar vyras manes nes biskiuka supyko uz tuos tw
aliejaus indukus ir ta sietely cukraus pudrai arba miltam nu jau labai man patiko sitie indukai kadangi jau psigyriau tai begsiu db viska susipilstyt y naujas aliejines kol dar vyras manes nes biskiuka supyko uz tuos tw
QUOTE(gwidita @ 2009 07 04, 10:26)
sveikutes
Sveikinu!!!Labai geras pasirinkimas
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 07 04, 12:29)
Aš turiu klausimą: kiek galima pridėti į šaldymo indukus? Ar visai pilnus ar nea?
nepridek aklinai, reikia palikti siek tiek vietos virsuje tuscios
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 07 04, 12:29)
Aš turiu klausimą: kiek galima pridėti į šaldymo indukus? Ar visai pilnus ar nea?
aš kaip tik nesenai skaičiau aprašymą apie tuos indelius ir prisimenu, lyg 1cm nedapilt, bet aš kokius 0,5cm nedapilu, ir nieks neprabėga
Papildyta:
QUOTE(Oks@n@ @ 2009 07 04, 09:18)
o kokiu pas mus pakabuku yra? gal kas turi pasiulit?
va čia pažiūrėk kokių yra
http://www.saule-tw..../zaisliukai.doc
sveikutes, noriu paklausti jusu apie surines, naudojote? reikalingas daiktukas?
ir vienam zmogui geriau mini ar mazoji surine ?
ir vienam zmogui geriau mini ar mazoji surine ?