Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

Kaunietės, pasufleruokit koks dabar Santakos slaptažodis. ax.gif
Atsakyti
Sutinku ir aš, kad 1 litro žalias ąsotėlis nepakeičiamas daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kas neturit, pirkit ne vieną, o du nesigailėsit, rekomenduoju kaip paprasta unsure.gif vartotoja

O dabar norėjau paklausti jūsų patarimo: gundausi pirkti mažiausią sūrinę brods mini), ar ji didesnė už sviestinę TW unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 07 03, 19:28)
O dabar norėjau paklausti jūsų patarimo: gundausi pirkti mažiausią sūrinę brods mini), ar ji didesnė už sviestinę TW  unsure.gif ?

Sviestines ismatavimai: 17.6*9.2*7.9 cm
Mini surines: 16*15.8*7.4 cm
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 03 liepos 2009 - 18:44
QUOTE(etaeta @ 2009 07 03, 19:43)
Sviestines ismatavimai: 17.6*9.2*7.9 cm
Mini surines: 16*15.8*7.4 cm
4u.gif

Ačiū 4u.gif Vadinasi, ji didesnė, man kaip tik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 07 03, 20:23)
Ačiū  4u.gif  Vadinasi, ji didesnė, man kaip tik  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o pas mane neprigijo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 02, 18:19)

Pas mus irgi yra raktų pakabukų  lotuliukas.gif

o kokiu pas mus pakabuku yra? gal kas turi pasiulit? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as snd gavau savo issvajotas prekytes yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
aliejaus indukus ir ta sietely cukraus pudrai arba miltam ax.gif nu jau labai man patiko sitie indukai assa.gif assa.gif assa.gif kadangi jau psigyriau tai begsiu db viska susipilstyt y naujas aliejines mirksiukas.gif kol dar vyras manes gun_bandana.gif nes biskiuka supyko uz tuos tw mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 04, 10:26)
sveikutes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as snd gavau savo issvajotas prekytes yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
aliejaus indukus ir ta sietely cukraus pudrai arba miltam ax.gif nu jau labai man patiko sitie indukai  assa.gif  assa.gif  assa.gif kadangi jau psigyriau tai begsiu db viska susipilstyt y naujas aliejines mirksiukas.gif kol dar vyras manes  gun_bandana.gif  nes biskiuka supyko uz tuos tw mirksiukas.gif

Sveikinu!!!Labai geras pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimą: kiek galima pridėti į šaldymo indukus? Ar visai pilnus ar nea?
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 07 04, 12:29)
Aš turiu klausimą: kiek galima pridėti į šaldymo indukus? Ar visai pilnus ar nea?

nepridek aklinai, reikia palikti siek tiek vietos virsuje tuscios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 07 04, 12:29)

aš kaip tik nesenai skaičiau aprašymą apie tuos indelius ir prisimenu, lyg 1cm nedapilt, bet aš kokius 0,5cm nedapilu, ir nieks neprabėga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Oks@n@ @ 2009 07 04, 09:18)
o kokiu pas mus pakabuku yra? gal kas turi pasiulit?  blush2.gif

va čia pažiūrėk kokių yra ax.gif

http://www.saule-tw..../zaisliukai.doc
Atsakyti
sveikutes, noriu paklausti jusu apie surines, naudojote? reikalingas daiktukas?
ir vienam zmogui geriau mini ar mazoji surine ? smile.gif
Atsakyti